You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
που ειναι αυτο το ποστ διαμαντι? βαλε λινκ
Ειναι στα μηνυματα του ιστορικου μελους Πανα. Βρες το μονο σου γιατι βαριεμαι.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
μαλακιες του δουκα δεν ξερει με τι να ασχοληθει.
αν δεν κανω λαθος ειναι απο διπλα ,οχι απο δω.
Σου εχουν πει ποτε οτι εχει κατι το ενοχλητικο το ποστινγκ σου;
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
δε σε χαλασε.Σου εχουν πει ποτε οτι εχει κατι το ενοχλητικο το ποστινγκ σου;
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
ιστορικο my ass.Ειναι στα μηνυματα του ιστορικου μελους Πανα. Βρες το μονο σου γιατι βαριεμαι.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
ιστορικο my ass.
Καθε νικ που εχει χαθει για χρονια αλλα συνεχιζει να μνημονευεται ειναι ιστορικο.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
καλα κρασαΚαθε νικ που εχει χαθει για χρονια αλλα συνεχιζει να μνημονευεται ειναι ιστορικο.
δεν ειδα να τον μνημονευει κανεις, εκτος απο σενα
σιγα τον μαλακα που εγραψε κατι φεγγαρια κ μετα μπαναριστηκε.
τσακιδια.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.820
- Πόντοι
- 5.006
ετσι..τι να πουμε και μεις που φαγαμε τα νιατα μας εδώ μεσακαλα κρασα
τσακιδια.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
θα τα φαμε ολα μεχρι κοκκαλο.ετσι..τι να πουμε και μεις που φαγαμε τα νιατα μας εδώ μεσα
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
καλα κρασα
τσακιδια.
Μα εγω απο εσας τον εμαθα! Εχει αναφερθει τουλαχιστον 3-4 φορες το ονομα του (αναμεσα σε αλλα ονοματα ιστορικων μελων). Μη με κανεις να ψαχνω ποστ για να αποδειξω την πραγματικοτητα.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
εχεις αρχισει να γινεσαι ενοχλητικος.Μα εγω απο εσας τον εμαθα! Εχει αναφερθει τουλαχιστον 3-4 φορες το ονομα του (αναμεσα σε αλλα ονοματα ιστορικων μελων). Μη με κανεις να ψαχνω ποστ για να αποδειξω την πραγματικοτητα.
μηπως δικαιως σε βριζει παραπανω ο παρακμιακος?
κατα τα αλλα σε ενοχλουν τα ποστ μου.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
εχεις αρχισει να γινεσαι ενοχλητικος.
Δεν καταλαβαινω τι σε ενοχλει και γινεσαι επιθετικος μαζι μου. Αν θες να με βρισεις καντο ευθεως και μη βαζεις αλλους ενδιαμεσα, ειναι τουλαχιστον πουστικο.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
μαλλον πασχεις απο αμνησιαΔεν καταλαβαινω τι σε ενοχλει και γινεσαι επιθετικος μαζι μου. Αν θες να με βρισεις καντο ευθεως και μη βαζεις αλλους ενδιαμεσα, ειναι τουλαχιστον πουστικο.
ο παρακμιακος θα ηταν ο τελευταιος που θα μου εκανε το χατηρι να τον βαλω για να σε βρισει...
αμα θελω να σε καντηλιασω τον ξερω τον δρομο,δεν χρειαζομαι κανεναν.
οτι εισαι ενοχλητικος ειναι φως φαναρι,οτι σκαλιζεις παλια ποστ κ χωνεις την μυτη σου σε ξεχασμενα θεματα παλι ειναι φως φαναρι.
μενει να δουμε εαν εισαι κ μαλακας που επιμενει να ανακατευεις πραγματα
καλα κανω κ ειμαι επιθετικος,αμα δεν γουσταρεις να μην ασχολεισαι εξ αρχης μαζι μου.
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
εχεις αρχισει να γινεσαι ενοχλητικος.
Συν-μπυρόβιε Dimmits ακόμα δεν έχεις καταλάβει με τι μαλακοκαύλι έχεις να κάνεις ???
Ο τύπος είναι καθυστερημένος
Πλάκα έχει πάντως, κάποια στιγμή νόμισε ότι μπορεί να με κοντράρει. Τώρα όμως του έχω γαμήσει και τα ράμματα και δε μιλάει άλλο...
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Πάντως σε ένα κλωνοsite έχει σχετικό νήμα που λέγεται Duke Nukem aka ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ τυχαίο είναι αυτό ??? :o
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
μαλλον πασχεις απο αμνησια
ο παρακμιακος θα ηταν ο τελευταιος που θα μου εκανε το χατηρι να τον βαλω για να σε βρισει...
αμα θελω να σε καντηλιασω τον ξερω τον δρομο,δεν χρειαζομαι κανεναν.
οτι εισαι ενοχλητικος ειναι φως φαναρι,οτι σκαλιζεις παλια ποστ κ χωνεις την μυτη σου σε ξεχασμενα θεματα παλι ειναι φως φαναρι.
μενει να δουμε εαν εισαι κ μαλακας που επιμενει να ανακατευεις πραγματα
καλα κανω κ ειμαι επιθετικος,αμα δεν γουσταρεις να μην ασχολεισαι εξ αρχης μαζι μου.
Οταν ρωτας μηπως με βριζει δικαιως ο παρακμιακος τον βαζεις σφηνα στη συζητηση μας. Αν θες να βρισεις βρισε, δε με πειραζει, μην ανακατευεις ομως αλλους που εχουν περισσοτερο θαρρος απο εσενα.
Το αν θα σκαλιζω παλια ποστ ειναι δικο μου θεμα και δεν θα διανοηθω να σου παρω την αδεια. Για να ειμαστε ξηγημενοι προφανως και δεν περιμενα να ενοχληθεις επειδη μετεφερα καποιο παλαιοτερο ποστ του Αχαχουχα που βγαζει γελιο (το εχω κανει και με αλλους) ή επειδη χαρακτηρισα τον Πανα ιστορικο μελος.
Προφανως ο χαρακτηρισμος δεν δικαιωνει τη συμπεριφορα του Πανα προς το προσωπο σου. Μονο ενας κομπλεξικος θα ενιωθε ετσι. Ο Λακης ειχε βρισει το μισο φορουμ αλλα δεν βλεπω να παρεξηγειται κανεις που καποιοι χρηστες τον μνημονευουν ακομα.... Πολλοι σκαταδες εχουν περασει απο το σαιτ, μπορει να ηταν ο Πανας τετοιος, μπορει να εισαι εσυ, δεν το γνωριζω, δεν κανει αυτο τον εναν ή τον αλλον λιγοτερο μερος της ιστοριας του σαιτ.
Ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινεις αυτα τα απλα που εγραψα, αλλα μαλλον θα επιμεινεις στη συμπεριφορα σου γιατι εισαι ατομο που μυγιαζεται... Και εγω θα επιμεινω στη δικη μου συμπεριφορα γιατι δεν εχω σκασιλα για τις μυγες του καθενος σας...
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
το ξεκινησες υπουλα απο χθες ρωτωντας επιτηδες γιατι τσακωνομουν με Πανα για να καταληξεις τελικα σε ποστ του αχαχουχα.Οταν ρωτας μηπως με βριζει δικαιως ο παρακμιακος τον βαζεις σφηνα στη συζητηση μας. Αν θες να βρισεις βρισε, δε με πειραζει, μην ανακατευεις ομως αλλους που εχουν περισσοτερο θαρρος απο εσενα.
Το αν θα σκαλιζω παλια ποστ ειναι δικο μου θεμα και δεν θα διανοηθω να σου παρω την αδεια. Για να ειμαστε ξηγημενοι προφανως και δεν περιμενα να ενοχληθεις επειδη μετεφερα καποιο παλαιοτερο ποστ του Αχαχουχα που βγαζει γελιο (το εχω κανει και με αλλους) ή επειδη χαρακτηρισα τον Πανα ιστορικο μελος.
Προφανως ο χαρακτηρισμος δεν δικαιωνει τη συμπεριφορα του Πανα προς το προσωπο σου. Μονο ενας κομπλεξικος θα ενιωθε ετσι. Ο Λακης ειχε βρισει το μισο φορουμ αλλα δεν βλεπω να παρεξηγειται κανεις που καποιοι χρηστες τον μνημονευουν ακομα.... Πολλοι σκαταδες εχουν περασει απο το σαιτ, μπορει να ηταν ο Πανας τετοιος, μπορει να εισαι εσυ, δεν το γνωριζω, δεν κανει αυτο τον εναν ή τον αλλον λιγοτερο μερος της ιστοριας του σαιτ.
Ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινεις αυτα τα απλα που εγραψα, αλλα μαλλον θα επιμεινεις στη συμπεριφορα σου γιατι εισαι ατομο που μυγιαζεται... Και εγω θα επιμεινω στη δικη μου συμπεριφορα γιατι δεν εχω σκασιλα για τις μυγες του καθενος σας...
Στην αρχη σου απαντησα καλοπροαιρετα γτ δεν ηξερα οτι το πας υπουλα το θεμα.
Μετανιωνω εξ αρχης που απαντησα γτ προφανως εισαι φιδι κολοβο.
βλεπω, κοβεις φλεβα με ποιους κ γτ τσακωθηκα στο παρελθον.
αληθεια γτ?
νομιζεις εν ετη 2016 νοιαζει πια κανεναν με ποιους κ γτ τσακωθηκα εγω?
κ στην τελικη εσενα τι σε νοιαζει?Διαιτητη σε βαλαμε?
Κ αφου μυγιαζομαι γτ παλι ασχολεισαι κ πεφτεις στο δικο μου επιπεδο.?
Δυστηχως το μειονεκτημα σε ενα δημοκρατικο φορουμ ειναι να ανεχομαστε κ νικ σαν εσενα που γουσταρουν ανακατοσουρα κ να κανουνε το κομματι τους με τον Α ή Β τροπο.
Το αν εχω τα τσεκια ή το θαρρος κτλ να βρισω ή να αντιμετωπισω τυπακια σαν εσενα, το χω αποδειξει πολλακις στο παρελθον κ δεν με νοιαζει αν κ ποσο μου το αναγνωρισεις εσυ..χεστηκα κιολας.
Οταν ξανα-αποκτησεις τα αρχιδια κ μας πεις με ποιο νικ εγραφες εδω παλια,τοτε ισως ξανα-ασχοληθω μαζι σου.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
ναι οντως ισχυει αυτο... ;)Πάντως σε ένα κλωνοsite έχει σχετικό νήμα που λέγεται Duke Nukem aka ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ τυχαίο είναι αυτό ??? :o