gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
[move] [/move]Μπολντεμορτ.
[move] [/move]Μπολντεμορτ.
δανεικα στριβε γληγοραti thes
Πανας -> Ζατοιτσι -> Σταρνταστ
Εχω κανει αναλυση ολων των νικ που εχουν αναφερθει στο θρεντ και τα εχω ταυτοποιησει.
Δεν το ξερω κατι ειχαν γραψει γι αυτον και απειλουσε να αυτοκτονησει...
Ηθελα να ηξερα αυτο το μαλακιστηρι ο dimmits με ξερει προσωπικα και εχει αποψη για το ατομο μου, ωστε να γνωριζει και τα σεξουαλικα γουστα μου ?
Μηπως ηρθε στο κρεββατι μου για να ξερει δηλαδη και δεν το γνωριζω ?
Βλεπετε τωρα τι κανατε ολοι εσεις με τις μαλακιες που γραφατε τοσο καιρο για να ερθω εδω ?
Και που διαγραψατε το θρεντ η βρωμια εχει μεινει !!!!!!
Πεταξατε και υπονοουμενα για μενα οτι και καλα ειμαι αδελφη
Πως πρεπει να το διαχειριστω εγω τωρα ολο αυτο, για πειτε μου εσεις τωρα...... και μην μου πειτε παλι για πλακες γιατι αυτο μονο πλακα δεν ειναι .....
Τρεμω στην ιδεα μην βρεθει κανενα αρρωστο μαλακισμενο και σφυριξει καμια μαλακια στην μητερα μου
Με βλεπω να πηδαω απο καμια ταρατσα στο τελος να τελειωσουν ολα γαμω την τυχη μου γαμω
Με στοχοποιησατε αρχικα με την αναφορα στο ποστο μου και βγαλατε και βρωμια....... η οποια εμεινε κιολας !!!!!!!!!
μαλακιες του δουκα δεν ξερει με τι να ασχοληθει.που ειναι αυτο το ποστ διαμαντι? βαλε λινκ
μαλακιες του δουκα δεν ξερει με τι να ασχοληθει.
αν δεν κανω λαθος ειναι απο διπλα ,οχι απο δω.
λες τυπε?μαλακιες δεν ξερω αν ειναι γιατι στο 5χ5 λεγανε οτι τους χουφτωνε ο αχαχουχας. και μενα με ειχε φλομωσει στα πμ παρακαλια να πιουμε καφεδακι πριν τον καραμουζιασω.
λες τυπε?
ειχε καμια επιβεβαιωμενη επαφη με γυναικα στα χρονια του σαιτ?
με αντρες ειχε ομως.
σε λιγο σου στελνω πμ σχετικα με την καρτα σου.και αυτός εμ δεν θέλει να ασχολούντε μαζί του εμ όλο ραντεβού με άτομα του σάιτ βγαίνει
μια ακούω για καφέδες μια για 5χ5
dimmits δεν πήγα ακόμα να βάλω λεφτά στην κάρτα για να φτιάξω εκείνο που λέγαμε
αλλά πρέπει να το κάνω γιατί θα τη χρειαστώ
ειπαμε. μονο αληθειες.