raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.831
- Πόντοι
- 5.006
που το τροχιζεις?
το χω στο νερο να πετσκαρ' του ξυλου
που το τροχιζεις?
το χω στο νερο να πετσκαρ' του ξυλου
υπαρχει μια πετρα ειδικη δεν θυμαμαι πωε την λενε.που το τροχιζεις?
τετοιο μαχαιρι εχεις?υπαρχει μια πετρα ειδικη δεν θυμαμαι πωε την λενε.
με αυτην το κανεις.
τετοιο μαχαιρι εχεις?
http://[URL unfurl="true"]www.allouttabubblegum.com/main/wp-content/uploads/2010/06/History.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
δεν σ αφηνει για free i mage hosting
ραο η δικια σου ξερει οτι μπαινεις εδω?
μια περιοδο που ημουν με μια...μου τα κανε τσουρεκια που εμπαινα στο σαϊτ....μου λεγε οτι ψαχνω πουτανες.....
2 εχω πιο νορμαλ.αυτο ειναι απο το Κομπρα με σταλλονετετοιο μαχαιρι εχεις?
εννοειται..και για τον ντοπα της εχω μιλησειραο η δικια σου ξερει οτι μπαινεις εδω?
Ελλεινιδα μαν τι περιμενεις.μια περιοδο που ημουν με μια...μου τα κανε τσουρεκια που εμπαινα στο σαϊτ....μου λεγε οτι ψαχνω πουτανες.....
και!!!!! τι ειπεεννοειται..και για τον ντοπα της εχω μιλησει
:oεννοειται..και για τον ντοπα της εχω μιλησει
ειχε πολλες ανασφαλειες...λες και αμα ηθελα ταναπου το μπουρδελα περιμενα για να τη βρω..το μυαλο της και μια λιραΕλλεινιδα μαν τι περιμενεις.
ειναι αθωα τυπε...αν το μαθει, δεν θα τ αντεξει η καρδουλα της... :'( :'( :'( :'( :'(και!!!!! τι ειπε
πως το ανακαλυψε οτι εγραφες εδω μεσα?ειχε πολλες ανασφαλειες...λες και αμα ηθελα ταναπου το μπουρδελα περιμενα για να τη βρω..το μυαλο της και μια λιρα
το χα πει κ γω σε μια παλια γκομεναειχα κανει και το μοιραιο λαθος να της πω οτι πηγαινα και με τανες....τι το ηθελα καθε τρεις και λιγο μου το κοπαναγε....απ τοτε "διδαχτηκα" οτι δεν λεμε τιποτα για το παρελθον μας σε γκομενες!
γενικα καταλαβα οτι δεν πρεπει να ειμαστε και πολυ ειλικρινεις
ειχα μπει αρχικα καποιεςεμ φορες μπροστα της....μετα κοιταζε σε ποια θρεντ εγραφαπως το ανακαλυψε οτι εγραφες εδω μεσα?
κοιταξε το πισι?
ειχα μπει αρχικα καποιεςεμ φορες μπροστα της....μετα κοιταζε σε ποια θρεντ εγραφα