dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
κατω απο 5;
γιατι αμα εχεις παει απο 7 και πανω δεν παιζει να το ελεγες φατσα καρτα σε γκομενο
καμια 20αρα ειναι το ειπε με πλαγιο τροπο πριν
κατω απο 5;
γιατι αμα εχεις παει απο 7 και πανω δεν παιζει να το ελεγες φατσα καρτα σε γκομενο
κατω απο 5;
καμια 20αρα ειναι το ειπε με πλαγιο τροπο πριν
μας εβγαλες την πιστη ρε τυπισσα να ουμεδεν νομίζω να έχει σημασία με πόσους έχω παει
έχει?
σημασια εχει σε ποσους εχεις μεινει αξεχαστηδεν νομίζω να έχει σημασία με πόσους έχω παει
έχει?
δεν ηταν και πολλοι το δειγμα ειναι μικροσε όλους
ενα ροστερ του βαζελου δηλαδη τυπε ε;καμια 20αρα ειναι το ειπε με πλαγιο τροπο πριν
δεν ηταν και πολλοι το δειγμα ειναι μικρο
πουλι εγω νομιζω συμπληρωνει ροστερ ολυμπιακου μαζι με τους δανεικουςενα ροστερ του βαζελου δηλαδη τυπε ε;
δεν ειναι κι ασχημα μεχρι τα 27
ειναι στο μεταιχμιο μεχρι τα 40 να συμπληρωσει ροστερ μπαρτσελονα (μαζι με τις ακαδημιες)
θα εχω ιδια κριση σε λιγοναι αλλά αυτό είναι που έχει σημασία σωστά?
τυπισσα μια και ασχολεισαι επαγγελματικα με τη φωτο, βγαζεις φωτο στις ιδιαιτερες στιγμες σου για να τις δεις μετα με το γκομενο;ναι αλλά αυτό είναι που έχει σημασία σωστά?
τυπισσα μια και ασχολεισαι επαγγελματικα με τη φωτο, βγαζεις φωτο στις ιδιαιτερες στιγμες σου για να τις δεις μετα με το γκομενο;
οχι ομως προστυχες, ξερεις καλλιτεχνικες, πλατες, μπερδεμενα μπουτια και τετοια
κριμα, δεν εισαι παιχνιδιαρα
κριμα, δεν εισαι παιχνιδιαρα
εισαι κοπελα για σπιτι και κουτσουβελα
Οχι ρε φιλε,την βγαζουμε εξω κανονικα,γιατι να ζοριζομαστε?Παιδια την παιζετε μεσα απ το παντελονι οσο μιλατε με τη Μαριανα;
ουα ουα