Επισκέπτης
ντουκ εισαι απολαυση να σε διαβαζω
κοιτα μην ξεφυγεις παλι και πας φουλ νικ07
νεβερ γκοου φουλ νικ07 μαν
να σε ρωτησω κατι φιλε? εσυ εισαι αυτος ο νωντας που μας ειχε ζαλισει τον ερωτα ο αλλος για το νωντισμο και μαλακιες?ντουκ εισαι απολαυση να σε διαβαζω
τυπε ο νωντας, ο νωντισμος και ο προφητης του ο μεμος απλα ξεκουραζονται ενοψει δευτερας παρουσιαςνα σε ρωτησω κατι φιλε? εσυ εισαι αυτος ο νωντας που μας ειχε ζαλισει τον ερωτα ο αλλος για το νωντισμο και μαλακιες?
αλλος νωντας ειναι δηλαδη?τυπε ο νωντας, ο νωντισμος και ο προφητης του ο μεμος απλα ξεκουραζονται ενοψει δευτερας παρουσιας
Ουτε ο ασκαυλος που ελεγες
κατσαμπακια
αρχισες να σπας κιολαςΡε συ το ξαναπες αυτο. Δεν εχω καμια ομοιοτητα με αυτο το ατομο! Ουτε ο ασκαυλος που ελεγες οτι ειναι μου τον θυμιζει παρα μονο λιγακι στο στεγνο υφος.
Πολυ εντυπωση σου εχει κανει για να τον βλεπεις παντου. Και τωρα που το σκεφτομαι εχετε και οι δυο κατι το αποτομο/μαγκικο στο υφος σας...
[size=15pt]Φιλε μου δωσε βαση σε αυτο που θα σου πω....... νικητης στο φορουμ δεν ειναι αυτος που θα τα χωσει στον αλλον. Νικητης ειναι αυτος που θα γραψει κατι εξυπνο και θα κανει τους αλλους να γελασουν και να γινουν ευτυχισμενοι. [/size]
Αυτον τον ανταγωνισμο επρεπε να εχετε μεσα στο φορουμ!!
Οτι κανουμε εδω μεσα το κανουμε και εξω φιλε. Νομιζετε ισως καπιοι (μιλαω γενικοτερα τωρα) οτι παιζετε ενα ρολο. Οτι παριστανετε τον προβληματικο ενω στην πραγματικοτητα δεν ειστε σαν τους αλλους που ειναι αληθινα προβληματικοι......
Στην πραγματικοτητα ολοι μια πτυχη του εαυτου μας βγαζουμε μεσα ακομα και αν εξω δεν την αποδεχομαστε..... Αυτο εχει αποτελεσμα να κουβαλαμε αυτο που γινεται εντος ιντερνετ εξω απ το ιντερνετ!
Νομιζεις οτι ειναι τυχαιο οτι απο τοτε που ανακαλυφθηκε το τρολαρισμα πολλα παιδια νεαρης ηλικιας κανουν καραγκιοζιλικια στο σχολειο και αλλου; Αμα γινεσαι τρολ εντος ιντερνετ γινεσαι και εκτος!
Κουφαθηκες τωρα ε; Δεν το ειχες σκεφτει!
Εχω κατσει και εχω φιλοσοφισει πολλα τετοια θεματα.
Γι αυτο σας λεω για την αγαπη συνεχεια, δεν ειναι πλακα!
ότι να ναιthn epeses sth ellhnida sthn doyleia
μιλαγε ελληνικα με άλλη μια ελλεηνιδαpos thn gnorises
μιλαγε ελληνικα με άλλη μια ελλεηνιδα
k den tis xtyphses tis malakismenes
eksaitias toys fagame ta niata mas stis poytanes