Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
γεια σου μαριαννα
γεια σου μαριαννα
που θες να ξερω ρε μαν, στο μουνι τους ειμαι???συμφωνεις οτι η μεση ελληνιδα τον εχει φαει απο 10 διαφορετικους γκομενους
που θες να ξερω ρε μαν, στο μουνι τους ειμαι???
πιθανον ομως ναι...αυτη επιλεγει με ποιον θα γαμηθει, αρα και ο αριθμος εξαρταται απο τις ηδονιστικες της ορεξεις....και γαμετες υπαρχουν πολλοι
ρωτα και τη μαριαννα που αποτελει τη μεση ελλεινιδα, να μας πει
που θες να ξερω ρε μαν, στο μουνι τους ειμαι???
πιθανον ομως ναι...αυτη επιλεγει με ποιον θα γαμηθει, αρα και ο αριθμος εξαρταται απο τις ηδονιστικες της ορεξεις....και γαμετες υπαρχουν πολλοι
ρωτα και τη μαριαννα που αποτελει τη μεση ελλεινιδα, να μας πει
σε αθλοχωρο
και δεν ηταν καμακι...μια κοινωνικη επαφη-προσεγγιση...η πρωτη εισοδος στο "φρεντ" ζοουν της...αλλα εκει μαλλον θα μεινει το πραγμα, εκτος αν δω ιδιαιτερη θερμη απο πλευρας της (ειπαμε το μπηξιμο ουδεις μισησε...τον πυρφορο πολλοι)....
εγώ είπα και στπ άλλο θρεντ ότι 10 μου φαίνονται λίγοι
αλλά αν μιλάμε για έναν μέσο όρο, έχουμε απ'τη μία τις θεούσες (που έχουμε πολλές τέτοιες) που έχουν πάει με 1-2 κι απ'την άλλη τις εξαλιάρες που έχουν πάει με 20, ε τότε λογικά κάπου στο 10 βγαίνει ένας μέσος όρος
αστο μεγαλε...δεν πιανομαιgt milas epithetika
εχεις διπολικη
οταν δεν εχεις σχεση καιρο μενεις αγαμητη η τρως κανα πουτσο απο καποιον πρωην
αν υπάρχει πρώην διαθέσιμος έτσι θα κάτσω?
παίζει και να έχουν καβατζωθεί κι αυτοί σε σχέσεις
δύσκολα τα πράγματα
αλλά αν έχω αγαμίες πιο πιθανό είναι να παω σε πρώην απο το να βρω κάποιον καινούριο
μετατρεπεις τους πρωην σου σε φακ μπαντις δηλαδη τυπισσα ε;αλλά αν έχω αγαμίες πιο πιθανό είναι να παω σε πρώην απο το να βρω κάποιον καινούριο
1μιση μερα και 22 λεπταποσο ηταν το μεγαλυτερο διαστημα χωρις να τον φας
ποσο ηταν το μεγαλυτερο διαστημα χωρις να τον φας
μετατρεπεις τους πρωην σου σε φακ μπαντις δηλαδη τυπισσα ε;
αν υπάρχει πρώην διαθέσιμος έτσι θα κάτσω?
παίζει και να έχουν καβατζωθεί κι αυτοί σε σχέσεις
δύσκολα τα πράγματα
αλλά αν έχω αγαμίες πιο πιθανό είναι να παω σε πρώην απο το να βρω κάποιον καινούριο
πιο μικρή που καψουρευόμουν και δε μπορούσα να κάνω σεξ αν δεν ήμουν ερωτευμένη και χρόνος
τώρα έγινα πιο αναίσθητη και δε παίζουν τέτοια
poso xronwn eisai?πιο μικρή που καψουρευόμουν και δε μπορούσα να κάνω σεξ αν δεν ήμουν ερωτευμένη και χρόνος
πιο μικρή που καψουρευόμουν και δε μπορούσα να κάνω σεξ αν δεν ήμουν ερωτευμένη και χρόνος
δλδ τωρα ποσο?