Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.649
- Πόντοι
- 1.406
ειναι πικρο το ψωμι της ξενιτιαςΕισαι ο Σεβαλιέ τύπε? πώς τα περνας εκει στα ξενα?
ειναι πικρο το ψωμι της ξενιτιαςΕισαι ο Σεβαλιέ τύπε? πώς τα περνας εκει στα ξενα?
Ναι τύπε μου πήραμε από την εξυπνάδα που έχετε όλοι οι κατακαμένοι που μαζευτήκατε στην ΠολωνίαΘελω να σας μπερδεψω τυπε ,αλλα ειστε τζιμανια παναθεμα σας
Επιμενει κιολαςειναι πικρο το ψωμι της ξενιτιας
α μαλισταΝαι τύπε μου πήραμε από την εξυπνάδα που έχετε όλοι οι κατακαμένοι που μαζευτήκατε στην Πολωνία
α μαλιστα
καλως τον ντουντ και τις παραισθησεις του
χθες ψιλοπυρφορισα και τσιμπησα ονοματακι (για αρχη)...μετεπειτα αισθανθηκα ασχημα...και δεν θα δωσω συνεχεια...μαλλον την επομενη (ετσι λεω) θα την αγνοησω επιδεικτικα....δεν μου βγαινει, δεν μου παει το αθλημα...ειμαι εξω απ τα νερα μου...δεν κανω για πυρφοριες...
η ντροπη ξεπληθηκε με καταθεση σε μπαζακι χοντροκωλικο με ανυπαρκτο βυζι και υδροκεφαλο (ουα ουα ου α)
για καταθεση? στα γνωστα λιμερια...
ουα ουα
για καταθεση? στα γνωστα λιμερια...
ουα ουα
πηρα δωρο στη γκομενα μου το αρωμα της αλιονας
σε αθλοχωροto kamaki re
τα αφγανια καποιοι εμισησαν...το χρημα ουδειςΗ Αλιονα παιρνει Αφγανους;
σε αθλοχωρο
και δεν ηταν καμακι...μια κοινωνικη επαφη-προσεγγιση...η πρωτη εισοδος στο "φρεντ" ζοουν της...αλλα εκει μαλλον θα μεινει το πραγμα, εκτος αν δω ιδιαιτερη θερμη απο πλευρας της (ειπαμε το μπηξιμο ουδεις μισησε...τον πυρφορο πολλοι)....
κοιτα υπο διαφορετικο σκεπτικο (απ αυτο που εχω τωρα) αυτης της λογικης ειμαι (ημουν)...να δειξεις κατευθειαν τις προθεσεις σου...."το παμε για καφε" ειναι το πρωτο αποφασιστικο βημα, αλλα συγχρόνως και το "συνθημα" για κατι περεταιρω.....στην προκειμενη δεν ψηθηκα....δεν μετανιωσα ομως....αλλωστε στα ποδια μου θα την εχω (εννοω στο χωρο μου), οποτε βλεποντας και κανοντας κι οτι προκυψει....δεν τρελενομαι κιολας....παντως απ την επομενη απ το πως θα με προσεγγισει θα καταλαβω, οποτε θα κινηθω κι εγω αναλογα...eprepe na ths peis gia kafe
συμφωνεις οτι η μεση ελληνιδα τον εχει φαει απο 10 διαφορετικους γκομενουςεπισης δεν την εκοψα απ τα χυσοδοχεια μιας χρησης (που αναζητω), οποτε κι αυτο δρα λιγο ανασταλτικα για μενα...μπορει βαβαια να πεφτω κι εξω σ αυτο
συμφωνεις οτι η μεση ελληνιδα τον εχει φαει απο 10 διαφορετικους γκομενους