Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.649
Πόντοι
1.406
d42224fe366e7c70828cc6fcf9c30889.jpg

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
χθες ψιλοπυρφορισα και τσιμπησα ονοματακι (για αρχη)...μετεπειτα αισθανθηκα ασχημα...και δεν θα δωσω συνεχεια...μαλλον την επομενη (ετσι λεω) θα την αγνοησω επιδεικτικα....δεν μου βγαινει, δεν μου παει το αθλημα...ειμαι εξω απ τα νερα μου...δεν κανω για πυρφοριες...
η ντροπη ξεπληθηκε με καταθεση σε μπαζακι χοντροκωλικο με ανυπαρκτο βυζι και υδροκεφαλο  :wanker: (ουα ουα ου α)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
χθες ψιλοπυρφορισα και τσιμπησα ονοματακι (για αρχη)...μετεπειτα αισθανθηκα ασχημα...και δεν θα δωσω συνεχεια...μαλλον την επομενη (ετσι λεω) θα την αγνοησω επιδεικτικα....δεν μου βγαινει, δεν μου παει το αθλημα...ειμαι εξω απ τα νερα μου...δεν κανω για πυρφοριες...
η ντροπη ξεπληθηκε με καταθεση σε μπαζακι χοντροκωλικο με ανυπαρκτο βυζι και υδροκεφαλο  :wanker: (ουα ουα ου α)

pou phges

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
σε αθλοχωρο

και δεν ηταν καμακι...μια κοινωνικη επαφη-προσεγγιση...η πρωτη εισοδος στο "φρεντ" ζοουν της...αλλα εκει μαλλον θα μεινει το πραγμα, εκτος αν δω ιδιαιτερη θερμη απο πλευρας της (ειπαμε το μπηξιμο ουδεις μισησε...τον πυρφορο πολλοι)....

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
σε αθλοχωρο

και δεν ηταν καμακι...μια κοινωνικη επαφη-προσεγγιση...η πρωτη εισοδος στο "φρεντ" ζοουν της...αλλα εκει μαλλον θα μεινει το πραγμα, εκτος αν δω ιδιαιτερη θερμη απο πλευρας της (ειπαμε το μπηξιμο ουδεις μισησε...τον πυρφορο πολλοι)....

eprepe na ths peis gia kafe

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
κοιτα υπο διαφορετικο σκεπτικο (απ αυτο που εχω τωρα) αυτης της λογικης ειμαι (ημουν)...να δειξεις κατευθειαν τις προθεσεις σου...."το παμε για καφε" ειναι το πρωτο αποφασιστικο βημα, αλλα συγχρόνως και το "συνθημα" για κατι περεταιρω.....στην προκειμενη δεν ψηθηκα....δεν μετανιωσα ομως....αλλωστε στα ποδια μου θα την εχω (εννοω στο χωρο μου), οποτε βλεποντας και κανοντας κι οτι προκυψει....δεν τρελενομαι κιολας....παντως απ την επομενη απ το πως θα με προσεγγισει θα καταλαβω, οποτε θα κινηθω κι εγω αναλογα...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
επισης δεν την εκοψα απ τα χυσοδοχεια μιας χρησης (που αναζητω), οποτε κι αυτο δρα λιγο ανασταλτικα για μενα...μπορει βαβαια να πεφτω κι εξω σ αυτο

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
επισης δεν την εκοψα απ τα χυσοδοχεια μιας χρησης (που αναζητω), οποτε κι αυτο δρα λιγο ανασταλτικα για μενα...μπορει βαβαια να πεφτω κι εξω σ αυτο
συμφωνεις οτι η μεση ελληνιδα τον εχει φαει απο 10 διαφορετικους γκομενους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom