Επισκέπτης
δε μου ειπετυπε αμα σου ειπε 30 ειχε παει και με αλογα αυτη
εγω το καταλαβα απ τα μουνοχειλα
δε μου ειπετυπε αμα σου ειπε 30 ειχε παει και με αλογα αυτη
παντως ειχα γκομενα που μεχρι τα 22 ειχε παει με μια 30αρα
και ηταν φοιτητρια αει
Παιδια δε βρισκω μελος με νικ σταμουλης δωστε λινκ!
σπανιες περιπτώσεις αυτεςκ εγω ετσι πιστευω καποιες μεχρι τα 30 παιζει να της εχουν περασει πανω απο 100 μαντραχαλοι
Μακαρι να περασεις καλα ρε τυπε αλλα...πηγες στα ξενα και παλι με ελλεηνιδες να ασχολεισαι?ξερω γωεχω γνωρισει ελλεηνιδα εδώ εξωτερικο και ψηνεται
θα την εχω φαει εντος μιας εβδομάδας?
γνωμες
το χω πελωρια αναγκηΜακαρι να περασεις καλα ρε τυπε αλλα...πηγες στα ξενα και παλι με ελλεηνιδες να ασχολεισαι?ξερω γω
σπανιες περιπτώσεις αυτες
ξερεις τι εχω δει
οσες δεν εχουν γκομενο καιρο δεν ψαχνουν καινουργιους στα μπαρακια κλπ
εχουν συνηθως εναν πρωην απο μικρη ηλικεια που τις ξεπαρθενεψε κ τρωνε καμια πουτσα που κ που
δεν χρειαζεται να ειναι ο ξεπαρθενιαστης,οποιοσδηποτε πρωην ειναι μπακουρος τον ιδιο καιρο(η και που δεν ειναι αλλα ψαχνεται) και με τον οποιο δεν εχουν σκοτωθει-ξεφτιλιστει,μια χαρα τους κανειξερεις τι εχω δει
οσες δεν εχουν γκομενο καιρο δεν ψαχνουν καινουργιους στα μπαρακια κλπ
εχουν συνηθως εναν πρωην απο μικρη ηλικεια που τις ξεπαρθενεψε κ τρωνε καμια πουτσα που κ που
πόσο καιρό θα μπορούσες να σαι με μια γυναίκα που δεν την θαυμάζεις και αν δεν την θαύμαζες πόσο καιρό θα σουν ερωτευμένος ?
δεν χρειαζεται να ειναι ο ξεπαρθενιαστης,οποιοσδηποτε πρωην ειναι μπακουρος τον ιδιο καιρο(η και που δεν ειναι αλλα ψαχνεται) και με τον οποιο δεν εχουν σκοτωθει-ξεφτιλιστει,μια χαρα τους κανει
Kαι ολοι δεν θυμωνουν ευκολα, αλλα αμα θυμωσουν τα κανουν ολα πουτανα.ολες οι ελληνιδες ειναι κολλημενες με εναν πρωην
κ ολα ξεκινησαν ενα καλοκαιρι
δεν κατάλαβες αυτό το θρεντ είναι παρακλάδι του σπαμοθρέντ και δίνει την ευκαιρία σε όλα τα μέλη να σπαμάρουν με ασφάλεια δίχως να χρειαστεί να μπουν στο κατά τεκμήριο πιο ζόρικο και απαιτητικό θρεντ του σάιτ για να το κάνουν, γιατί δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει εκεί μέσα Wink
σωστός .........
Υ.Γ.
τώρα το είδα....
πρέπει να έχω μπει το 2015 2-3 φορές.....
Ειχα να ποστάρω απο το 2012 επισταμένα. Δεν ασχολούμαι πλέον. Αυτό που βλέπω μετά απο τόσα χρόνια είναι ότι 2 πρέπει να παίζουν στη ζωή κάποιων. 1. Είναι τελείως καθυστερημένοι ή δεν εχουν άλλη ζωή εκτός απο το ιντερνετ. Τώρα που τα βλέπω απο μακριά κακώς είχα μπει σε αυτό το τρυπάκι. Η μαλακία που παίζει είναι ανίκητη και είχα αφιερώσει πολύ χρόνο εδώ για να την διορθώσω. Και βεβαίως με νίκησε και αποχώρησα. Απλά μπαίνοντας τώρα μετά απο πολλά χρόνια χωρίς φόβο και πάθος γελάω με αυτά που γίνονταν τότε. Ασε που έχω κρατήσει και εξωγηπεδική σχέση με κάποιους πολύ ωραίους τύπους εδώ μέσα.... Αλλά ο άλλος ο παπαρας να με βάλει και στην ψηφοφορία του 2015 όταν εχω ποστάρει καμμιά πενηνταριά μηνύματα ξεπερνάει σε γραφικότητα τη Σαντορίνη.