dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
ποιες τσοντες ρε μινωταυρεμε τις τσοντες μαζι
ποιες τσοντες ρε μινωταυρε
τυπε μηπως ειχες παει και για κηνυγι τις προαλλες και κατεβασες ενα κοπαδι φασιανους, ενα σμηνος μπεκατσες και 18 ορτυκια με νεροπιστολο; :Sπεριπου 30 γκομενες 300-500 πορνες
:o :o :o :o :o :oλεω να παω σ εκεινο το λουναπαρκ στην κηφισια πανω απο το αλσος να δω αν υπαρχει ακομα
γτ ρε παιδια εγω λιγες τις θεωρωτυπε μηπως ειχες παει και για κηνυγι τις προαλλες και κατεβασες ενα κοπαδι φασιανους, ενα σμηνος μπεκατσες και 18 ορτυκια με νεροπιστολο; :S
:o :o :o :o :o :o
με σκαλωσες
γτ ρε παιδια εγω λιγες τις θεωρω
εβαλα φοντο στο κινητο φωτο που μου στειλαν από χριστουγεννιατικο τραπεζι στο χωριοκ στα παλια μου σχολεια θα παω
θα βγαλω φωτο με το λουμια να τα εχω να τα βλεπω
κ στα παλια μου σχολεια θα παω
θα βγαλω φωτο με το λουμια να τα εχω να τα βλεπω
ε δεν υπαρχει μεσηη μεση ελληνιδα ποσες ψωλες πιστευεις εχει φαει
τυπε οι στατιστικες λενε για τις νεες γενιες γυρω στις 11 (πραγματικες) και 2-3 παραδεχομενες :Sη μεση ελληνιδα ποσες ψωλες πιστευεις εχει φαει
ε δεν υπαρχει μεση
τυπε οι στατιστικες λενε για τις νεες γενιες γυρω στις 11 (πραγματικες) και 2-3 παραδεχομενες :S
παντως ειχα γκομενα που μεχρι τα 22 ειχε παει με μια 30αραοντως
πες για ξεπεταγμενες
κ για μουροχαβλα
δεν εχει ηλικια τυπε, εχουνε κανει κατι μετρησεις επιστημονικες στις σεξουαλικα ενεργες απο 16-55 κατι επιστημονες, ξερεις επιστημονια και τετοια :Sμεχρι ποια ηλικεια
τυπε αμα σου ειπε 30 ειχε παει και με αλογα αυτηπαντως ειχα γκομενα που μεχρι τα 22 ειχε παει με μια 30αρα
και ηταν φοιτητρια αει
το τραμπουκιζε ο νωντας αυτο...κριμα το παιδακι