Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

μια άλλη φορα με ειχαν φερει 401 και προσπαθουσα να βρω τροπο να πεταχτω στο κατεχακη 8 αλλα δεν τα καταφερα :tooth:
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Θεόςςςς

Λες να σου κάνανε κ παράνομα εξτραδάκια με τη στολή εξόδου?  :wanker: Λες να ψαρώνανε?
Πάντως τα στρατιωτικά νοσοκομεία,μπουρδέλα σκέτα μέσα  :orchestra:
Φίλος μας,συνταγματάρχης,πήδηξε μια λοχαγό μέσα στο 424.Τεράστιος πηδήκουλας ο τύπος.Μου είπε την όλη ιστορία.
Πέρυσι του έδειχνα κάτι φωτογραφίες μου με διάσημες πορνοστάρ και τρελάθηκε  :rockon: Μου λέει πού τις ξές όλες αυτές?Κάνε μου κονέ λέει  :sunglasses:

Εγώ κάθε μέρα στολή εξόδου φορούσα πάντως,είχα γνωρίσει αρκετά γκομενάκια στα ΚΤΕΛ  :2funny: αλλά έπρεπε να έχω το νού μου συνεχώς στην αποστολή και δεν με έπαιρνε να κάνω κάτι  :headbang:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
ε δεν το ψαξα να σου πω την αληθεια...ξερω ειναι ζορυ να παρεις το Ι5,οποτε λεω γαματο θα παω...
ενας φιλος μου μας ειχε ζαλισει τ αρχιδια ότι δεν προκειται να παει φαντάρος και θα παρει σιγουρα Ι5 και τωρα είναι μεσα :tooth:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
παιδια σορυ να ρωτησω κατι επειδη το βλεπω συνεχεια και το λετε αυτο το νωντας και νωντισμος τι ειναι ξερει κανεις να μου πει;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
παιδια σορυ να ρωτησω κατι επειδη το βλεπω συνεχεια και το λετε αυτο το νωντας και νωντισμος τι ειναι ξερει κανεις να μου πει;
ο Νωντισμος ηταν κινημα με εκπροσωπο τον θεο Νωντα...ηταν μονο εκ των εσω εδω στο μπου...ειχε πολλους οπαδους κ ακολουθους, οι οποιοι πιστευαν στο απλο τριπτυχο:
Νωντισμος >>Αγαπη>>ουμανισμος.
στοχος ο ανθρωπος κ η εξυψωση σου στο ιδεατο με Νωντοδοκιμασιες για να πιaστει το υπερτατο...οι νωντιστες στην επιγεια μετουσιωση τους θα απολαμβανανε φαλαφελ κ κορυφαιες ηδονικες ερωτικες υπηρεσιες απο τσουρκες κ μη...ενδεχεται να αποκτουσαν κ ημιθεες ικανοτητες...δεν το μαθαμε ποτε
ο Νωντας ο Θεανθρωπος, που εμφανιζοταν με το προσωπειο του Γαλατη κ την υποσχετικη ανασταση του μεσα απο το τελικο λυκοφως των Θεων (ragnarok),στην ουσια προδωσε πιστους κ μη....το ολο κινημα κατερρευσε στις ασπιλες συνειδησεις των μελων νικς....απο τοτε σιγη.Ειδωμεν εαν ο χρονος θα δειξει την αληθεια.(Μενανδρος)

Επισκέπτης
αλλα αυτό που ειπε για το μεξικανικο ή συμπτωση ηταν ή είναι ατομο μου με γνωριζει προσωπικα ή είναι στο στενο πορνικο μου κυκλο :cool2:

Σε τέτοια περίπτωση δεν θα έλεγα το ξεκάρφωτο για την Κωνσταντινουπόλεως. Πραγματικά έχω ξενερώσει από τα μπουρδέλα. Γυρνάω στα στούντιο και μετά μπαίνω στο αμάξι και πηγαίνω για μπουρίτος! Η ζωή μου πλέον είναι δουλειά - γυμναστήριο - στούντιο - μπουρίτος. :grin:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
ο Νωντισμος ηταν κινημα με εκπροσωπο τον θεο Νωντα...ηταν μονο εκ των εσω εδω στο μπου...ειχε πολλους οπαδους κ ακολουθους, οι οποιοι πιστευαν στο απλο τριπτυχο:
στοχος ο ανθρωπος κ η εξυψωση σου στο ιδεατο με Νωντοδοκιμασιες για να πιaστει το υπερτατο...οι νωντιστες στην επιγεια μετουσιωση τους θα απολαμβανανε φαλαφελ κ κορυφαιες ηδονικες ερωτικες υπηρεσιες απο τσουρκες κ μη...ενδεχεται να αποκτουσαν κ ημιθεες ικανοτητες...δεν το μαθαμε ποτε
ο Νωντας ο Θεανθρωπος, που εμφανιζοταν με το προσωπειο του Γαλατη κ την υποσχετικη ανασταση του μεσα απο το τελικο λυκοφως των Θεων (ragnarok),στην ουσια προδωσε πιστους κ μη....το ολο κινημα κατερρευσε στις ασπιλες συνειδησεις των μελων νικς....απο τοτε σιγη.Ειδωμεν εαν ο χρονος θα δειξει την αληθεια.(Μενανδρος)
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
πολυ καψιμο εδω μεσα μου φαινετε φιλε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom