dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
με κτελ ή τρενο τυπε αυθημερόν...ερχεσαι πρωι κανεις την τσαρκα σου και πισω ;) ιδια λεφτα θα σου ρχεται
εγω θελω απλα κ ανεση ρε μαν
με κτελ ή τρενο τυπε αυθημερόν...ερχεσαι πρωι κανεις την τσαρκα σου και πισω ;) ιδια λεφτα θα σου ρχεται
όταν εληξε η αναβολή πηγες κι εσυ ε,χεχεκ γω ρε μαν σαν φανταρος γαμουσα κ εδερνα ,αλλα ημουν κ 27 αρης τοτε...απο τοτε ομως περασανε τα χρονια,λα,λα....
ε ναι...κ αν μπορουσα να μην παω δεν θα παταγα καθολου.στα αρχιδια μου κιολας.όταν εληξε η αναβολή πηγες κι εσυ ε,χεχε
εμενα μου κανε καλο ο στρατος να σου πω την αληθεια,με ηρεμησε...ε ναι...κ αν μπορουσα να μην παω δεν θα παταγα καθολου.στα αρχιδια μου κιολας.
ενα τεραστιο fuck off για το Ελλαντα του σημερα.
εμενα τιποτα δεν μου προσφερε.εμενα μου κανε καλο ο στρατος να σου πω την αληθεια,με ηρεμησε...
Κομμάντο ρε σλάβιόταν ημουν φαντάρος ναυπλιο μας ειχαν δωσει εξοδο ένα σαββατο,ηρθα αθηνα με κτελ εριξα 3 μανικια και το βραδυ μεσα...
ωραια φαση
καραβαναδες είναι οι μονιμαδες ;)για τους μονιμαδες αναφερομαι μαν,οχι για τους κληρωτους...οι κληρωτοι ειναι αλλη ιστορια. ;)
όχι ρε φιλε,εμενα στο επισκεπτηριο κεντρο μου χε φερει η μανα μου κοτοπιτα και γαλακτομπουρεκα και την εκανα ταρατσα μιλαμεΣτο στρατο δεν ηταν γελοιοι οσοι ερχοταν με δικους τους(γονεις,συγγενεις,φιλους) στο κεντρο κατα την παρουσιαση και στην ορκομωσια,και ειχαν και αντιστοιχα επισκεπτηρια??Εξαιρειται η παρουσια γκομενας στο επισκεπτηριο για να πιασεις λιγο κωλαρακι βυζακι και καμια πιπα στα μουλωχτα,και να το παιξεις και μαγκας στους υπολοιπους ψαρακες
χαιρω πολυ,Δημητρης...το βιδεο που βαλες δειχνει κληρωτους ρε μαν.καραβαναδες είναι οι μονιμαδες ;)
Αθωος λογω γαλακτομπουρεκουόχι ρε φιλε,εμενα στο επισκεπτηριο κεντρο μου χε φερει η μανα μου κοτοπιτα και γαλακτομπουρεκα και την εκανα ταρατσα μιλαμε
Κομμάντο ρε σλάβι
Κι εγώ τον περισσότερο χρόνο της θητείας έπαιρνα 4 ΚΤΕΛ την ημέρα και έκανα κάμποσες εκατοντάδες χλμ.
Αλλά ήμουν έξω σε αποστολή
Από εκεί κατάλαβα ότι ήμουν φτιαγμένος για (πορνο)ταξίδια
ασχετο το βιντεο δημητρηχαιρω πολυ,Δημητρης...το βιδεο που βαλες δειχνει κληρωτους ρε μαν.
ασχετο το βιντεο δημητρη