Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
ντιμακος απουσια σημερα
γκαμαειντιμακος απουσια σημερα
κι εγω αυτό πιστευωγκαμαει
καπου παει το μυαλο μου....ας τον να εκδηλωθει λιγο ακομα...και θα σου πω....ποιο είναι το νέο μελος
τον φαλαφελ λες?καπου παει το μυαλο μου....ας τον να εκδηλωθει λιγο ακομα...και θα σου πω....
καλοδεχουμενος παντως (στο φτωχικο μας)
γιαπτον φαλαφελ λες?
εμενα το μυαλο μου παει στον "αςς καυλος"
που εισαι?εδώ θα είμαστε το ξέρεις
παιζει κι αυτοςεμενα το μυαλο μου παει στον "αςς καυλος"
σε αυτακια το ασσ καυλος
αλλα αυτό που ειπε για το μεξικανικο ή συμπτωση ηταν ή είναι ατομο μου με γνωριζει προσωπικα ή είναι στο στενο πορνικο μου κυκλο
αυτό είναι που φοβάμαι περισσοτερονωντιστης παντως ειναι...να ξες ;)
εγω στην αρχη νομιζα ότι ησουν εσυ επειδή ειχε το γουρουνιδεν ξερω, αλλα εχει παρεξηγηθει ο νωντισμος, συσχετιζοντας τον με τις κλωνοποιησεις...
για παραδειγμα προχθες μπηκε ο πακις με νεο κλωνο και τον περασαν για τον ντοπουλη (και ο ραπαο και ο ντιμακος)
κι εγω αυτό πιστευω
πηγε να ρεφαρει απ την προχθεσινη φολα
kako πραμα η φολα
κουφαλες πως με καταλαβατε?
πηγα παλι σημερα για αλλα κ αυτη κουραστηκε στο 7 λεπτο...τελειωσα παλι χειροκινητα....
τωρα τελευταια αρχισανε οι φολες παλι στο επαρχια ,οποτε θα τις αρχισω στην νυστεια κ στο ψυγειο να τις βαζω (οπως λεει κ ο Βιλυς) ,για να δουμε ποσα απιδια χωραει ο σακος με τις μαλακιες...τους.
ειδικα αν την πληρωνεις κ 30 αργυρια.kako πραμα η φολα
τυπε καλυτερα να τα κρατας και να πεταγεσαι αυθημερον αθηναειδικα αν την πληρωνεις κ 30 αργυρια.
καλα κρασα ρε Σλαβυ....τυπε καλυτερα να τα κρατας και να πεταγεσαι αυθημερον αθηνα
με κτελ ή τρενο τυπε αυθημερόν...ερχεσαι πρωι κανεις την τσαρκα σου και πισω ;) ιδια λεφτα θα σου ρχεταικαλα κρασα ρε Σλαβυ....
βενζινες,εισητηρια,ξενοδοχεια κτλ που τα βαζεις?
για τον Οναση με περασες?