Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (0 μέλη και 63 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
:rockon: :rockon: :rockon:

ετσι μαν, δωσε πονο ,ενττωμεταξυ κοιτανε και στραβα οι κλαρινογαμπροι γιατι αμα παρεις το 1000 αυτοι σκεφτονται 1000/60 , 16 μεροκαματα δικα τους , ασε που μπορει να αδειασεις και το ΑΤΜ και να παρουν τ αρχιδια σου..

Αλλα επειδη ειναι κοτες οι κλαρινογαμπροι δεν καθονται να κανουν τσαμπουκα , επειδη μονο 60 μπορουν να σηκωσουν και τον κανεις ξεφτιλα για πλακα , του λες ελα να σου δωσω εγω ενα 60 ρε σκερβελε να κανεις το κομματι σου και να παρεις ζελε για τα μαλλια
:2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Εδω και 2 μέρες θέλω να σχολιάσω τα γεγονότα πού συμβαίνουν στην χώρα μας.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό που με κρατούσε πίσω μέχρι να γράψω αυτό το κείμενο, βρίσκεται στα σχόλια που δέχομαι κατά καιρούς από άγνωστους, που με αποκαλούν , "βολεμενο"κάθε φορά που αναφέρομαι στην πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας.

Επειδή όμως η κατάσταση έχει εκτροχιαστη θέλω πολύ να χρησιμοποιήσω το δικαίωμα που μου δίνει η δημοκρατία και να εκφράσω την άποψή μου.
Πριν το κανω όμως, θα γράψω 3 πράγματα που μέχρι σήμερα είχα υποσχεθεί ότι δε θα αναφερθώ ποτέ...

Ειμαι 37 χρόνων και είμαι παιδί που με μεγάλωσε μια μάνα και μια γιαγιά, εμένα και την αδερφή μου.
Ο πατέρας μου μπαινοβγαινε σε φυλακές με αποτέλεσμα η μητέρα μου να δουλεύει όλη μέρα για να μας μεγαλώσει.
Δε θα πω παραπάνω για αυτο τον άνθρωπο γιατί ζει και δε θέλω να τον στεναχωρησω ασχέτως με το τι έκανε στην οικογένεια μας.

Ξεκίνησα να δουλεύω σε ηλικία 15 ετών γιατί απλά δεν γινόταν αλλιώς.
Δε θα ξεχάσω ποτέ τα χρόνια που πήγαινα στο σχολείο και δεν είχα λεφτά να παρω τυροπιτα και είχα ταράξει στην τρακα όλους τους συμμαθητές μου.
Πήγα νυχτερινό για να βγάλω το σχολειο και δούλευα τα πρωινά σε γυραδικο και τα βράδια μετά απο το σχολειο 10-2 σε πιτσαρία πακετας.

Μέχρι τα 30 μου έζησα μια ολόκληρη ζωή σε μόνιμη οικονομική κρίση, έκανα ότι δουλειά μπορούσα για να τα φέρνω βόλτα.
Ειχα το μαγαζι μου που έφτιαξα με αιμα και συγχρόνως δούλευα νύχτα σε μαγαζιά για να πληρώνω τα ενοίκια μου.
Τα τελευταία 5 χρονια και μετα απο πολύ ιδρώτα κατάφερα να ειμαι καλα οικονομικά και να μπορώ να βοηθησω επιτέλους τους δικούς μου ανθρώπους.

Τις τελευταίες 24 ώρες πρέπει να πάρω μια απόφαση για το τι θα ψηφίσω στο δημοψήφισμα.
Για πρώτη φορά μου δίνεται η ευκαιρία να αποφασίσω εγώ και όχι οι άλλοι.
Δέχομαι μια απειλή στο ότι αν πω Όχι, θα χάσω ότι έχω κάνει μέχρι τώρα στην ζωη μου με τόσο κόπο.
Με τρομοκρατουν ότι με περιμένει η καταστροφή αν πω Όχι.
Θα γίνω φτωχός αν ψηφίσω Όχι...
Θα γυρίσουμε στην δραχμή και θα τα χάσουμε όλα.
Θα χρεοκοπησουμε.

Εεε λοιπόν θα ψηφίσω ΟΧΙ....

Μακάρι αυτό το ΟΧΙ να είναι η αρχή για να μην υπάρξει ποτέ ξανά κάνενα παιδί πεινασμενο, καμία μάνα να δουλεύει για 400 ευρω και να σκυβει το κεφάλι, καμία γιαγιά να παρακαλαει να πάρει την σύνταξη της.

ΟΧΙ και ας τα χάσω όλα, ας ξαναρχίσω από την αρχή, θα ξαναδουλεψω από την αρχή, την δουλειά δεν την φοβήθηκα ποτέ.
Το κεφάλι δε το εσκυψα ΠΟΤΕ σε κανεναν πουστη.

Την Κυριακή θα βάλω στον φάκελο ένα μεγάλο ΟΧΙ μαζί με τα αρχιδια μου και θα το στείλω στην ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Όχι και από εμένα......... :fuck2: :fuck2: :fuck2:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δεν κρυβομαι γιατι ειμαι αλεξιπτωτα...περηφανο γερακι...οποιος θελει ας ερθει να με βρει... :birdman:
Θα είστε συνυπεύθυνοι στην επερχόμενη πτώχευση της χώρας τύπε

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Θα είστε συνυπεύθυνοι στην επερχόμενη πτώχευση της χώρας τύπε
ρεντ θα ρθω αθηνα κ θα σε λιανισω...ασε τις απειλες σε μενα. :orchestra:
η χωρα δεν μπορει να παει μπροστα επ ουδενι με την προταση Γιουνκερ..αφηστε τις μαλακιες..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ρεντ θα ρθω αθηνα κ θα σε λιανισω...ασε τις απειλες σε μενα. :orchestra:
η χωρα δεν μπορει να παει μπροστα επ ουδενι με την προταση Γιουνκερ..αφηστε τις μαλακιες..
Και θα πάει με δραχμή και στάση πληρωμών;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Tυπε το εχεις παρει πολυ σοβαρα,Ουτε με τον Γαυρο δεν εχεις ασχοληθει τοσο πολυ :S
O γαύρος θα το πάρει πάλι το πρωτάθλημα έχει καταντήσει ανιαρό το θέμα τύπε,περιμένουμε τις μεταγραφές και την έναρξη της προετοιμασίας με τα φιλικά να βγάλουμε συμπεράσματα  :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Και θα πάει με δραχμή και στάση πληρωμών;
δεν ξερω που θα παει...εγω μεγαλωσα κ εζησα με δραχμη...οχι τοσο υποτιμημενη οσον θα ειναι σημερα,αλλα εζησα γαματα....να τα λεμε κ αυτα παιδια...κ ξερεις γιατι στο λεω αυτο ?γιατι πατριδα μας ειναι οι παιδικες μας αναμνησεις

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.676
Πόντοι
1.406
O γαύρος θα το πάρει πάλι το πρωτάθλημα έχει καταντήσει ανιαρό το θέμα τύπε,περιμένουμε τις μεταγραφές και την έναρξη της προετοιμασίας με τα φιλικά να βγάλουμε συμπεράσματα  :grin:
:cussing:
ypografi%2Bessien%2B15-16.jpg

:grin:

Επισκέπτης
Εδω και 2 μέρες θέλω να σχολιάσω τα γεγονότα πού συμβαίνουν στην χώρα μας.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό που με κρατούσε πίσω μέχρι να γράψω αυτό το κείμενο, βρίσκεται στα σχόλια που δέχομαι κατά καιρούς από άγνωστους, που με αποκαλούν , "βολεμενο"κάθε φορά που αναφέρομαι στην πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας.

Επειδή όμως η κατάσταση έχει εκτροχιαστη θέλω πολύ να χρησιμοποιήσω το δικαίωμα που μου δίνει η δημοκρατία και να εκφράσω την άποψή μου.
Πριν το κανω όμως, θα γράψω 3 πράγματα που μέχρι σήμερα είχα υποσχεθεί ότι δε θα αναφερθώ ποτέ...

Ειμαι 37 χρόνων και είμαι παιδί που με μεγάλωσε μια μάνα και μια γιαγιά, εμένα και την αδερφή μου.
Ο πατέρας μου μπαινοβγαινε σε φυλακές με αποτέλεσμα η μητέρα μου να δουλεύει όλη μέρα για να μας μεγαλώσει.
Δε θα πω παραπάνω για αυτο τον άνθρωπο γιατί ζει και δε θέλω να τον στεναχωρησω ασχέτως με το τι έκανε στην οικογένεια μας.

Ξεκίνησα να δουλεύω σε ηλικία 15 ετών
γιατί απλά δεν γινόταν αλλιώς.
Δε θα ξεχάσω ποτέ τα χρόνια που πήγαινα στο σχολείο και δεν είχα λεφτά να παρω τυροπιτα και είχα ταράξει στην τρακα όλους τους συμμαθητές μου.
Πήγα νυχτερινό για να βγάλω το σχολειο και δούλευα τα πρωινά σε γυραδικο και τα βράδια μετά απο το σχολειο 10-2 σε πιτσαρία πακετας.

Μέχρι τα 30 μου έζησα μια ολόκληρη ζωή σε μόνιμη οικονομική κρίση, έκανα ότι δουλειά μπορούσα για να τα φέρνω βόλτα.
Ειχα το μαγαζι μου που έφτιαξα με αιμα και συγχρόνως δούλευα νύχτα σε μαγαζιά για να πληρώνω τα ενοίκια μου.
Τα τελευταία 5 χρονια και μετα απο πολύ ιδρώτα κατάφερα να ειμαι καλα οικονομικά και να μπορώ να βοηθησω επιτέλους τους δικούς μου ανθρώπους.

Τις τελευταίες 24 ώρες πρέπει να πάρω μια απόφαση για το τι θα ψηφίσω στο δημοψήφισμα.
Για πρώτη φορά μου δίνεται η ευκαιρία να αποφασίσω εγώ και όχι οι άλλοι.
Δέχομαι μια απειλή στο ότι αν πω Όχι, θα χάσω ότι έχω κάνει μέχρι τώρα στην ζωη μου με τόσο κόπο.
Με τρομοκρατουν ότι με περιμένει η καταστροφή αν πω Όχι.
Θα γίνω φτωχός αν ψηφίσω Όχι...
Θα γυρίσουμε στην δραχμή και θα τα χάσουμε όλα.
Θα χρεοκοπησουμε.

Εεε λοιπόν θα ψηφίσω ΟΧΙ....

Μακάρι αυτό το ΟΧΙ να είναι η αρχή για να μην υπάρξει ποτέ ξανά κάνενα παιδί πεινασμενο, καμία μάνα να δουλεύει για 400 ευρω και να σκυβει το κεφάλι, καμία γιαγιά να παρακαλαει να πάρει την σύνταξη της.

ΟΧΙ και ας τα χάσω όλα, ας ξαναρχίσω από την αρχή, θα ξαναδουλεψω από την αρχή, την δουλειά δεν την φοβήθηκα ποτέ.
Το κεφάλι δε το εσκυψα ΠΟΤΕ σε κανεναν πουστη.

Την Κυριακή θα βάλω στον φάκελο ένα μεγάλο ΟΧΙ μαζί με τα αρχιδια μου και θα το στείλω στην ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα...

εκεινα τα χρονια αν δουλευες τοσο θα ησουνα και γαμω καμια κριση δεν θα ειχες θα ζουσες ανετα και με τα μουνια σου και με ολα

το αλλο παλι για ποιο λογο να ψηφισεις οχι παντα θα υπαρχουν πεινασμενα παιδια που παντα με κοπο με ιδρωτα θα τα καταφερνουν το οχι το δικο σου τι θα κανει θα δημιουργησει καμια ουτοπια?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δεν ξερω που θα παει...εγω μεγαλωσα κ εζησα με δραχμη...οχι τοσο υποτιμημενη οσον θα ειναι σημερα,αλλα εζησα γαματα....να τα λεμε κ αυτα παιδια...κ ξερεις γιατι στο λεω αυτο ?γιατι πατριδα μας ειναι οι παιδικες μας αναμνησεις
Tι σχέση έχει η δραχμή εκείνη με αυτή που θα μας βάλει ο Τσίπρας τώρα;

Και εγώ έκανα τραμπάλα μικρός ας πάω να κάνω και τώρα να θυμηθώ τα παλιά

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom