Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (0 μέλη και 61 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
ντιμιτς πες κανα καλο  νιου γειβ οφ μπριτις χεβι μελατ να κατεβασω  :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.676
Πόντοι
1.406
τραμπουκισα ελληνιδες και κλαρινογαμπρους σημερα στο ατμ , ηταν στην σειρα να βγαλουν το 60 ευρω και πηγα και εβγαλα ενα χιλιαρικακι.. ακουγανε το μετρημα της μηχανης οι ελληνιδες και γουρλωναν τα ματια τους και σταζαν τα μουνια τους

Ελληνιδες για παντα τυποι . χαιρεσαι να τις ξεφτυλιζεις , σου δινουν μεγιστη ευχαριστηση σε αυτο  :rockon:
Εισαι αρχοντας τυπε :rockon: ετσι χωρις ελεος και σαλιο :kneel:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εχω αλλης χωρας πιστωτικες τυπε , τα εχουμε γραψει αυτα , τα χουμε βγαλει τα λεφτα εξω εδω και χρονια μαν  :rockon:
URL]]

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.014
Πόντοι
12.756
ρεντ μαθε μπαλιτσα που μου εισαι ολη μερα στο αλλο θρεντ κ λυσσομανας...σαν το αλεξ καταντησες. :birdman: :birdman:

εχει λυσσαξει εκει στο θρεντ με τους αλλους τους καμένους.

Ντιμιτς ειναι οι ψοφιες με τους κλαρινογαμπρους στις ουρες για να βγαλουν 60 ευρω το κεφαλι...καταντια μαν ... βλεπεις τα μουτρα τους μεσα στην στεναχωρια.. αν τους κουνησεις δυο 50αρικα απο μακρια ερχονται ξεβρακωτες και καρφωνονται με την κωλοτρυπιδα τους πανω στο πουτσο σου  :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Ντιμιτς ειναι οι ψοφιες με τους κλαρινογαμπρους στις ουρες για να βγαλουν 60 ευρω το κεφαλι...καταντια μαν ... βλεπεις τα μουτρα τους μεσα στην στεναχωρια.. αν τους κουνησεις δυο 50αρικα απο μακρια ερχονται ξεβρακωτες και καρφωνονται με την κωλοτρυπιδα τους πανω στο πουτσο σου  :rockon:

Eίναι ποιοτικό θρεντ τύπε..έχει πολλά κομματόσκυλα  ;)

Εσύ τι θα ψηφίσεις τύπε;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

:kneel: :kneel:
εχω 7 ευρω σε δυο τραπεζες...εθνικη κ Γιουρομπανκ....αυτα ειναι ολα κ ολα...το καλο ''χαρτι'' ειναι αλλου...εχω κ 2 πορτες ανοιχτες για Αγγλια (πλαν Β)...αχρειαστες να ειναι. :grin:
αυτο δεν σημαινει οτι δεν ποναω την χωρα...ειδικα ηλικιωμενους κ ανθρωπους με πραγματικη αναγκη...Νεο-ελληνες,Ελλεινιδες της γενιας αιφον 8 κ λοιποι κλαρινογαμπροι τους εχω για τον κωλο.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
να τα λεμε αυτα παιδια... :hi:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.676
Πόντοι
1.406

Θα συναντηθω με εναν φιλο μου αρτι αφιχθεντα απο το εξωτερικο αυριο,θα τον στειλω να κανει παρομοια αναληψη να απολαυσω τον εξευτελισμο του κλαρινογαμπρου και της ελλεϊνιδας live  :rockon: :s&m_1:  :pipa3:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.014
Πόντοι
12.756
:kneel: :kneel:
εχω 7 ευρω σε δυο τραπεζες...εθνικη κ Γιουρομπανκ....αυτα ειναι ολα κ ολα...το καλο ''χαρτι'' ειναι αλλου...εχω κ 2 πορτες ανοιχτες για Αγγλια (πλαν Β)...αχρειαστες να ειναι. :grin:
αυτο δεν σημαινει οτι δεν ποναω την χωρα...ειδικα ηλικιωμενους κ ανθρωπους με πραγματικη αναγκη...Νεο-ελληνες,Ελλεινιδες της γενιας αιφον 8 κ λοιποι κλαρινογαμπροι τους εχω για τον κωλο.

ετσι τυπε  :rockon:

να τα λεμε και αυτα  :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ετσι τυπε  :rockon:

να τα λεμε και αυτα  :rockon:
:hi:
να πουμε κ ενα ρισπεκτ στον Γ.Μαυριδη (τον γνωστο)που μεσα απο μια ειλικρινη καταθεση στο φεις,εδειξε το ποσο μπροστα ειναι απο πολλους. :hi:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.014
Πόντοι
12.756
Θα συναντηθω με εναν φιλο μου αρτι αφιχθεντα απο το εξωτερικο αυριο,θα τον στειλω να κανει παρομοια αναληψη να απολαυσω τον εξευτελισμο του κλαρινογαμπρου και της ελλεϊνιδας live  :rockon: :s&m_1:  :pipa3:

:rockon: :rockon: :rockon:

ετσι μαν, δωσε πονο ,ενττωμεταξυ κοιτανε και στραβα οι κλαρινογαμπροι γιατι αμα παρεις το 1000 αυτοι σκεφτονται 1000/60 , 16 μεροκαματα δικα τους , ασε που μπορει να αδειασεις και το ΑΤΜ και να παρουν τ αρχιδια σου..

Αλλα επειδη ειναι κοτες οι κλαρινογαμπροι δεν καθονται να κανουν τσαμπουκα , επειδη μονο 60 μπορουν να σηκωσουν και τον κανεις ξεφτιλα για πλακα , του λες ελα να σου δωσω εγω ενα 60 ρε σκερβελε να κανεις το κομματι σου και να παρεις ζελε για τα μαλλια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom