dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
ρεντ μαθε μπαλιτσα που μου εισαι ολη μερα στο αλλο θρεντ κ λυσσομανας...σαν το αλεξ καταντησες.Πως το έκανε αυτό τύπε; bug?
ρεντ μαθε μπαλιτσα που μου εισαι ολη μερα στο αλλο θρεντ κ λυσσομανας...σαν το αλεξ καταντησες.Πως το έκανε αυτό τύπε; bug?
Πως το έκανε αυτό τύπε; bug?
Εισαι αρχοντας τυπετραμπουκισα ελληνιδες και κλαρινογαμπρους σημερα στο ατμ , ηταν στην σειρα να βγαλουν το 60 ευρω και πηγα και εβγαλα ενα χιλιαρικακι.. ακουγανε το μετρημα της μηχανης οι ελληνιδες και γουρλωναν τα ματια τους και σταζαν τα μουνια τους
Ελληνιδες για παντα τυποι . χαιρεσαι να τις ξεφτυλιζεις , σου δινουν μεγιστη ευχαριστηση σε αυτο![]()
grim reaper. ;)ντιμιτς πες κανα καλο νιου γειβ οφ μπριτις χεβι μελατ να κατεβασω![]()
grim reaper. ;)
venom
εχω αλλης χωρας πιστωτικες τυπε , τα εχουμε γραψει αυτα , τα χουμε βγαλει τα λεφτα εξω εδω και χρονια μαν![]()
δεν ειμαι φαν του ιδιωματος..μονο αυτα ακουω απο κει...τους ξέρω τους grim αλλά ποτέ δεν έχω κάτσει να ακούσω πολλά..θα τσεκάρω ;)
ρεντ μαθε μπαλιτσα που μου εισαι ολη μερα στο αλλο θρεντ κ λυσσομανας...σαν το αλεξ καταντησες.![]()
![]()
Eίναι ποιοτικό θρεντ τύπε..έχει πολλά κομματόσκυλα ;)εχει λυσσαξει εκει στο θρεντ με τους αλλους τους καμένους.
Ντιμιτς ειναι οι ψοφιες με τους κλαρινογαμπρους στις ουρες για να βγαλουν 60 ευρω το κεφαλι...καταντια μαν ... βλεπεις τα μουτρα τους μεσα στην στεναχωρια.. αν τους κουνησεις δυο 50αρικα απο μακρια ερχονται ξεβρακωτες και καρφωνονται με την κωλοτρυπιδα τους πανω στο πουτσο σου
η καλυτερη ατακα αυτη την εβδομαδα για να πηδηξεις αβαδιστα αγογγυστα ευκολα ελλεηνιδα ειναι: παμε με μπουκαλι στο Βερτη ;)Εισαι αρχοντας τυπεετσι χωρις ελεος και σαλιο
![]()
εχει λυσσαξει εκει στο θρεντ με τους αλλους τους καμένους.
Ντιμιτς ειναι οι ψοφιες με τους κλαρινογαμπρους στις ουρες για να βγαλουν 60 ευρω το κεφαλι...καταντια μαν ... βλεπεις τα μουτρα τους μεσα στην στεναχωρια.. αν τους κουνησεις δυο 50αρικα απο μακρια ερχονται ξεβρακωτες και καρφωνονται με την κωλοτρυπιδα τους πανω στο πουτσο σου
Eίναι ποιοτικό θρεντ τύπε..έχει πολλά κομματόσκυλα ;)
Εσύ τι θα ψηφίσεις τύπε;
Θα συναντηθω με εναν φιλο μου αρτι αφιχθεντα απο το εξωτερικο αυριο,θα τον στειλω να κανει παρομοια αναληψη να απολαυσω τον εξευτελισμο του κλαρινογαμπρου και της ελλεϊνιδας liveεχει λυσσαξει εκει στο θρεντ με τους αλλους τους καμένους.
![]()
εχω 7 ευρω σε δυο τραπεζες...εθνικη κ Γιουρομπανκ....αυτα ειναι ολα κ ολα...το καλο ''χαρτι'' ειναι αλλου...εχω κ 2 πορτες ανοιχτες για Αγγλια (πλαν Β)...αχρειαστες να ειναι.
αυτο δεν σημαινει οτι δεν ποναω την χωρα...ειδικα ηλικιωμενους κ ανθρωπους με πραγματικη αναγκη...Νεο-ελληνες,Ελλεινιδες της γενιας αιφον 8 κ λοιποι κλαρινογαμπροι τους εχω για τον κωλο.
Ναι ρε τύπε ;)τι προτεινεις εσυ τυπε ? ειμαι αναποφασιστος ακομα
ετσι τυπε
να τα λεμε και αυτα![]()
ΟΧΙ Κ ΑΝ Σ ΑΡΕΣΕΙ.Ναι ρε τύπε ;)
Θα συναντηθω με εναν φιλο μου αρτι αφιχθεντα απο το εξωτερικο αυριο,θα τον στειλω να κανει παρομοια αναληψη να απολαυσω τον εξευτελισμο του κλαρινογαμπρου και της ελλεϊνιδας live![]()
![]()
![]()