Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
επισης πρεπει να μαθουμε ολοι οι ανθρωποι να ζουμε με τις συνεπειες των επιλογων μας...να τα λεμε αυτα...ειδικα για τα διλληματα που εχουμε μπροστα μας..εγω δεν θα κρυφτω πισω απο το δαχτυλο μου..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αμα ειναι μυκονιατης ,σταματω αυτοματα να του μιλαω..για αυτους κ τους Καλαματιανους εχω χειριστη αποψη...
Πάω κάθε καλοκαίρι Μύκονο τύπε  ;) Φέτος δεν ξέρω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.012
Πόντοι
12.756
επισης πρεπει να μαθουμε ολοι οι ανθρωποι να ζουμε με τις συνεπειες των επιλογων μας...να τα λεμε αυτα...ειδικα για τα διλληματα που εχουμε μπροστα μας..εγω δεν θα κρυφτω πισω απο το δαχτυλο μου..

:rockon: :rockon: :rockon:

ο μπιλαρα μαν θα κρυφτεί πίσω απο το ψεύτικο ρεντ μπουλ  :grin: :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
εισαι δηλ φουρνιας Ελλεινιδων κ κλαρινογαμπρων...παιρνω τηλεφωνο μπιλυ να μου στειλει με μμσ την μουτσουνα σου να σε λοκαρω οταν κατηφορισω στα τσαρδια

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εισαι δηλ φουρνιας Ελλεινιδων κ κλαρινογαμπρων...παιρνω τηλεφωνο μπιλυ να μου στειλει με μμσ την μουτσουνα σου να σε λοκαρω οταν κατηφορισω στα τσαρδια
Καλοπερασάκιας είμαι τύπε  ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.012
Πόντοι
12.756

Φετος πρεπει να πας μαν , εχουν ανοιξει καινουργια μαγαζακια , ειναι και τα πουτανακια οι ελληνιδες ετοιμες να παρουν τσιμπουκια για ενα 60 ευρω παραπανω  :rockon: :rockon:

Αφου πηγα στον ζανη και 2 ξαπλωστρες κανα καφε να παρεις και κανα φαγητο να τσιμπησεις πας ενα 150 ευρω για πλακα ... αν φας στο εστιατοριο θες ενα 100αρικο το κεφαλι το πιο οικονομικο

αραζεις στην ξαπλωστρα και σε βλεπουν οι ελληνιδες και τους τρεχουν τα σαλια

Επισκέπτης
αυτος ο λαος δεν ειναι για ευρω... ηταν θεμα χρονου να καταστραφει, γι αυτο και κατα την γνωμη μου το ναι ειναι μια ωρολογιακη βομβα

μεσα σαυτο τον λαο βρισκοντε και καποιοι που με πολυ κοπο κανανε ενα κομποδεμα και συνεχιζουν να θελουν να κανουν ενα βημα παρακατω και εσυ τους κοβεις τα φτερα του πας 100 χρονια πισω ετσι γιατι αποφασισες οτι ο λαος αυτος δεν ειναι για ευρω μη ψηφισεις καλυτερα κακο κανεις

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Φετος πρεπει να πας μαν , εχουν ανοιξει καινουργια μαγαζακια , ειναι και τα πουτανακια οι ελληνιδες ετοιμες να παρουν τσιμπουκια για ενα 60 ευρω παραπανω  :rockon: :rockon:

Αφου πηγα στον ζανη και 2 ξαπλωστρες κανα καφε να παρεις και κανα φαγητο να τσιμπησεις πας ενα 150 ευρω για πλακα ... αν φας στο εστιατοριο θες ενα 100αρικο το κεφαλι το πιο οικονομικο

αραζεις στην ξαπλωστρα και σε βλεπουν οι ελληνιδες και τους τρεχουν τα σαλια
Έκλεισε το caprice όμως τύπε :S

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Καλοπερασάκιας είμαι τύπε  ;)
αγαπαμε ρεντ κ ας ειμαστε πικροχολοι  :cheesy:
περα απο την πλακα κ ανεξαρτητα τι θα ψηφισει ο καθενας,ειμαστε ολοι Ελληνες,αδερφια,αιμα (οχι Χ.Α. :grin:)....ελπιζω σ ενα αισιο τελος για να χαρει επιτελους ο κοσμος ολος...το αισιο μεταφραζεται σε μια χαρουμενη κοινωνια που θα μπορει να επιβιωσει σε ολα τα επιπεδα...το κλεινω εδω με τα πολιτικα...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μεσα σαυτο τον λαο βρισκοντε και καποιοι που με πολυ κοπο κανανε ενα κομποδεμα και συνεχιζουν να θελουν να κανουν ενα βημα παρακατω και εσυ τους κοβεις τα φτερα του πας 100 χρονια πισω ετσι γιατι αποφασισες οτι ο λαος αυτος δεν ειναι για ευρω μη ψηφισεις καλυτερα κακο κανεις
o nipple έχει φράγκα τύπε  ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.012
Πόντοι
12.756

δεν εχεις αδικο , αλλα ειναι θεμα χρονου οι μετριοι και οι ασχετοι να τραβηξουν στον βουρκο και τους καλους , δυστυχως γι αυτους οι μαλακες ειναι πλειοψηφία μαν..

Εδω ειναι η χωρα της μετριότητας , αν πας καλυτερα απο τους αλλους θα σε τραβηξουν κατω και εσενα.Μην τρεφεις ψευδαισθήσεις , θεμα χρόνου ειναι. Και οταν οι μετριοι βρουν τα σκουρα θα ορμηξουν σε αυτους που λες οτι κανανε κομποδεμα.

Αυτοι οι καλοι που λες οπως και να εχει θα τον βρουν το δρομο τους, τα φτερα τους θα τα ανοιξουν, αλλα θα πρεπει να καθαρισει η μπλεμπα.. 

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.012
Πόντοι
12.756
περα απο την πλακα κ ανεξαρτητα τι θα ψηφισει ο καθενας,ειμαστε ολοι Ελληνες,αδερφια,αιμα (οχι Χ.Α. :grin:)....ελπιζω σ ενα αισιο τελος για να χαρει επιτελους ο κοσμος ολος...το αισιο μεταφραζεται σε μια χαρουμενη κοινωνια που θα μπορει να επιβιωσει σε ολα τα επιπεδα...το κλεινω εδω με τα πολιτικα...

έτσι  :thumbsup:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Χαβαλέ κάνουμε ρε..Εγώ πιστεύω ότι το ΝΑΙ το σώστο εσύ το όχι...μακάρι να είμαι λάθος ;)

Επισκέπτης
δεν εχεις αδικο , αλλα ειναι θεμα χρονου οι μετριοι και οι ασχετοι να τραβηξουν στον βουρκο και τους καλους , δυστυχως γι αυτους οι μαλακες ειναι πλειοψηφία μαν..

Εδω ειναι η χωρα της μετριότητας , αν πας καλυτερα απο τους αλλους θα σε τραβηξουν κατω και εσενα.Μην τρεφεις ψευδαισθήσεις , θεμα χρόνου ειναι. Και οταν οι μετριοι βρουν τα σκουρα θα ορμηξουν σε αυτους που λες οτι κανανε κομποδεμα.

Αυτοι οι καλοι που λες οπως και να εχει θα τον βρουν το δρομο τους, τα φτερα τους θα τα ανοιξουν, αλλα θα πρεπει να καθαρισει η μπλεμπα..  

αυτος οντως ειναι ενας καλος λογος για να ψηφισεις οχι, αν βρισκεσαι στην ελιτ  :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom