Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.012
- Πόντοι
- 12.756
αμα ειναι μυκονιατης ,σταματω αυτοματα να του μιλαω..για αυτους κ τους Καλαματιανους εχω χειριστη αποψη...
Πάω κάθε καλοκαίρι Μύκονο τύπε ;) Φέτος δεν ξέρωαμα ειναι μυκονιατης ,σταματω αυτοματα να του μιλαω..για αυτους κ τους Καλαματιανους εχω χειριστη αποψη...
επισης πρεπει να μαθουμε ολοι οι ανθρωποι να ζουμε με τις συνεπειες των επιλογων μας...να τα λεμε αυτα...ειδικα για τα διλληματα που εχουμε μπροστα μας..εγω δεν θα κρυφτω πισω απο το δαχτυλο μου..
εισαι δηλ φουρνιας Ελλεινιδων κ κλαρινογαμπρων...παιρνω τηλεφωνο μπιλυ να μου στειλει με μμσ την μουτσουνα σου να σε λοκαρω οταν κατηφορισω στα τσαρδιαΠάω κάθε καλοκαίρι Μύκονο τύπε ;) Φέτος δεν ξέρω
![]()
![]()
ο μπιλαρα μαν θα κρυφτεί πίσω απο το ψεύτικο ρεντ μπουλ![]()
![]()
Καλοπερασάκιας είμαι τύπε ;)εισαι δηλ φουρνιας Ελλεινιδων κ κλαρινογαμπρων...παιρνω τηλεφωνο μπιλυ να μου στειλει με μμσ την μουτσουνα σου να σε λοκαρω οταν κατηφορισω στα τσαρδια
Πάω κάθε καλοκαίρι Μύκονο τύπε ;) Φέτος δεν ξέρω
αυτος ο λαος δεν ειναι για ευρω... ηταν θεμα χρονου να καταστραφει, γι αυτο και κατα την γνωμη μου το ναι ειναι μια ωρολογιακη βομβα
Έκλεισε το caprice όμως τύπε :SΦετος πρεπει να πας μαν , εχουν ανοιξει καινουργια μαγαζακια , ειναι και τα πουτανακια οι ελληνιδες ετοιμες να παρουν τσιμπουκια για ενα 60 ευρω παραπανω![]()
Αφου πηγα στον ζανη και 2 ξαπλωστρες κανα καφε να παρεις και κανα φαγητο να τσιμπησεις πας ενα 150 ευρω για πλακα ... αν φας στο εστιατοριο θες ενα 100αρικο το κεφαλι το πιο οικονομικο
αραζεις στην ξαπλωστρα και σε βλεπουν οι ελληνιδες και τους τρεχουν τα σαλια
αγαπαμε ρεντ κ ας ειμαστε πικροχολοιΚαλοπερασάκιας είμαι τύπε ;)
o nipple έχει φράγκα τύπε ;)μεσα σαυτο τον λαο βρισκοντε και καποιοι που με πολυ κοπο κανανε ενα κομποδεμα και συνεχιζουν να θελουν να κανουν ενα βημα παρακατω και εσυ τους κοβεις τα φτερα του πας 100 χρονια πισω ετσι γιατι αποφασισες οτι ο λαος αυτος δεν ειναι για ευρω μη ψηφισεις καλυτερα κακο κανεις
μεσα σαυτο τον λαο βρισκοντε και καποιοι που με πολυ κοπο κανανε ενα κομποδεμα και συνεχιζουν να θελουν να κανουν ενα βημα παρακατω και εσυ τους κοβεις τα φτερα του πας 100 χρονια πισω ετσι γιατι αποφασισες οτι ο λαος αυτος δεν ειναι για ευρω μη ψηφισεις καλυτερα κακο κανεις
Έκλεισε το caprice όμως τύπε :S
αγαπαμε ρεντ κ ας ειμαστε πικροχολοι
περα απο την πλακα κ ανεξαρτητα τι θα ψηφισει ο καθενας,ειμαστε ολοι Ελληνες,αδερφια,αιμα (οχι Χ.Α.)....ελπιζω σ ενα αισιο τελος για να χαρει επιτελους ο κοσμος ολος...το αισιο μεταφραζεται σε μια χαρουμενη κοινωνια που θα μπορει να επιβιωσει σε ολα τα επιπεδα...το κλεινω εδω με τα πολιτικα...
Χαβαλέ κάνουμε ρε..Εγώ πιστεύω ότι το ΝΑΙ το σώστο εσύ το όχι...μακάρι να είμαι λάθος ;)αγαπαμε ρεντ κ ας ειμαστε πικροχολοι
περα απο την πλακα κ ανεξαρτητα τι θα ψηφισει ο καθενας,ειμαστε ολοι Ελληνες,αδερφια,αιμα (οχι Χ.Α.)....ελπιζω σ ενα αισιο τελος για να χαρει επιτελους ο κοσμος ολος...το αισιο μεταφραζεται σε μια χαρουμενη κοινωνια που θα μπορει να επιβιωσει σε ολα τα επιπεδα...το κλεινω εδω με τα πολιτικα...
δεν εχεις αδικο , αλλα ειναι θεμα χρονου οι μετριοι και οι ασχετοι να τραβηξουν στον βουρκο και τους καλους , δυστυχως γι αυτους οι μαλακες ειναι πλειοψηφία μαν..
Εδω ειναι η χωρα της μετριότητας , αν πας καλυτερα απο τους αλλους θα σε τραβηξουν κατω και εσενα.Μην τρεφεις ψευδαισθήσεις , θεμα χρόνου ειναι. Και οταν οι μετριοι βρουν τα σκουρα θα ορμηξουν σε αυτους που λες οτι κανανε κομποδεμα.
Αυτοι οι καλοι που λες οπως και να εχει θα τον βρουν το δρομο τους, τα φτερα τους θα τα ανοιξουν, αλλα θα πρεπει να καθαρισει η μπλεμπα..
ti exoume edw![]()
![]()
ο μπιλαρα μαν θα κρυφτεί πίσω απο το ψεύτικο ρεντ μπουλ![]()
![]()