baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.915
- Πόντοι
- 6.035
ε βαλε και τον πρεβεζης τοτεΠαπαπόρδ λέω...![]()
ε βαλε και τον πρεβεζης τοτεΠαπαπόρδ λέω...![]()
ελα στον ηλεκτρικο σταθμο του περαια.
Δεν φαντάζεσαι με πόσες έχει ξεμαλλιαστεί από εκεί μέσα!!!δηλαδη τωρα θες να μας πεις οτι ο ανθρωπος που κοροιδευουν ακομη και στα κοσμοπολιταν φορουμς,ειναι τσαμπουκας και αλανι.οκ.
δηλαδη τωρα θες να μας πεις οτι ο ανθρωπος που κοροιδευουν ακομη και στα κοσμοπολιταν φορουμς,ειναι τσαμπουκας και αλανι.οκ.
μετα του ειπα θα τον παω στις πουτανες να γαμησει μπας και ησυχασουμε.για πειτε προτασεις να τον παω σε καμια καλη.
Δεν φαντάζεσαι με πόσες έχει ξεμαλλιαστεί από εκεί μέσα!!!![]()
Θα με πας κ εμένα(να πληρώσεις εσύ εννοώ);;;μετα του ειπα θα τον παω στις πουτανες να γαμησει μπας και ησυχασουμε.για πειτε προτασεις να τον παω σε καμια καλη.
Εσύ δηλαδή όντας μπουρδελιάρης συμφωνείςμ ε τα κοσμοκόριτσα;;;; Πόσα θες να μας τρελάνεις;;;
Και γω σου απάντησα...δεν θέλω![]()
Για πες πόσους αρσενικούς έχεις δείρει από το cosmo δηλαδή;;;Τις γυναίκες δε τις δέρνω μόνο τις βρίζω....
Σοφός
τυπε εγω περιμενα πως θα τα πηγαινετε καλα εκει μεσα
γιατι και αυτες κατι τετοια λενε "Πρεπει να εισαι ομορφος"![]()
![]()
Για πες πόσους αρσενικούς έχεις δείρει από το cosmo δηλαδή;;;![]()
Έλα όμως που δε τα πηγαίναμε....![]()
Ένας να βρεθεί κ να σου πει οκ....Είχα κάνει πρόταση σε κανα-δύο αλλά δε δέχτηκαν οι παλιοκότες![]()
Γιατι ?
Ένας να βρεθεί κ να σου πει οκ....![]()
Αμ το θέμα είναι ότι αυτοί που σου λένε όχι δεν είναι κότες απλά έχουνε λογική,ο ένας που θα σου πει όμως ναι θέλω να δω αν θα πας...Άμα δεν είναι κότα....
Αμ το θέμα είναι ότι αυτοί που σου λένε όχι δεν είναι κότες απλά έχουνε λογική,ο ένας που θα σου πει όμως ναι θέλω να δω αν θα πας...
Αμ το θέμα είναι ότι αυτοί που σου λένε όχι δεν είναι κότες απλά έχουνε λογική,ο ένας που θα σου πει όμως ναι θέλω να δω αν θα πας...
ετοιμασου τζιτζιφριγκο,κοντευει 8μιση.
ετοιμασου τζιτζιφριγκο,κοντευει 8μιση.
εγω επιτηδες ελεγα στον εκτωρα να παει τοτε για να γελαω![]()
![]()
θα τον εστηνα σιγα μην πηγαινα![]()
8.30 ειπατε?![]()
![]()
Θα πατε τελικα ρε καραγκιοζηδες?![]()
![]()
εγω επιτηδες ελεγα στον εκτωρα να παει τοτε για να γελαω![]()
![]()
θα τον εστηνα σιγα μην πηγαινα![]()