Επισκέπτης
Tόσο,μα τόσο προβλέψιμος....θελει να μου ριξει σφαλιαρες.φοβαμαι γαμωτο.
Tόσο,μα τόσο προβλέψιμος....θελει να μου ριξει σφαλιαρες.φοβαμαι γαμωτο.
θελει να μου ριξει σφαλιαρες.φοβαμαι γαμωτο.
Tόσο,μα τόσο προβλέψιμος....
ρε αβραμη εγω στην λεω μονο;σε οποιο φορουμ πας επυκηριγμενο σε εχουν.ποτε θα καταλαβεις οτι οντως εισαι μαλακας?δεν μπορει να εχουν ολοι αδικο και εσυ δικιο.Περιμένω να δεχτείς
Για τι άλλο θα έκανα πρόταση σε έναν που μου τη λέει σε όποιο θρεντ γράφω;;; Για να βγούμε έξω να τα πιούμε;;; Ήμαρτον....![]()
Nα σκεφτεί λίγο έστω γιατί στην λέει...Για τι άλλο θα έκανα πρόταση σε έναν που μου τη λέει σε όποιο θρεντ γράφω;;; Για να βγούμε έξω να τα πιούμε;;; Ήμαρτον....![]()
Αυτό το λαμβάνω ως φόβο,φλώρεεε!!!ρε αβραμη εγω στην λεω μονο;σε οποιο φορουμ πας επυκηριγμενο σε εχουν.ποτε θα καταλαβεις οτι οντως εισαι μαλακας?δεν μπορει να εχουν ολοι αδικο και εσυ δικιο.
ρε αβραμη εγω στην λεω μονο;σε οποιο φορουμ πας επυκηριγμενο σε εχουν.ποτε θα καταλαβεις οτι οντως εισαι μαλακας?δεν μπορει να εχουν ολοι αδικο και εσυ δικιο.
τι εγινε χρησιμοποιησαμε και το κανονικο νικ πλεονΑυτό το λαμβάνω ως φόβο,φλώρεεε!!!![]()
Θέλω να σας πάρω μάτι πώς θα γίνει;;;Άσε τις μαλακίες και απάντα σε αυτό που σε ρωτάω...είμαι μεσά σου είπα,περιμένω να πεις και συ το ναι
Στέρεψα από ιδέες ρε μαλάκααα!!!τι εγινε χρησιμοποιησαμε και το κανονικο νικ πλεον![]()
σαλιαρη ε σαλιαρη![]()
Nα σκεφτεί λίγο έστω γιατί στην λέει...
Αλήθεια εσύ μόνο με μπουνιές λύνεις τις διαφορές σου;;;
Αρχίδια.Ναι έτσι έχω μάθει
ελα στον ηλεκτρικο σταθμο του περαια.Θέλω να σας πάρω μάτι πώς θα γίνει;;;![]()
το επομενο να ειναι παπακλωνΣτέρεψα από ιδέες ρε μαλάκααα!!!![]()
![]()
Σε σταθμό είναι το μεγάλο ραντεβού λοιπόν,άντε μετά μπορεί να σε πάει κ ταξιδάκι!!!ελα στον ηλεκτρικο σταθμο του περαια.
δηλαδη τωρα θες να μας πεις οτι ο ανθρωπος που κοροιδευουν ακομη και στα κοσμοπολιταν φορουμς,ειναι τσαμπουκας και αλανι.οκ.Ναι έτσι έχω μάθει
μη κατεβειτε θα ερθω εγω με τους κλωνους μου και θα γινει χαμοςελα στον ηλεκτρικο σταθμο του περαια.
Παπαπόρδ λέω...το επομενο να ειναι παπακλων![]()
μετα του ειπα θα τον παω στις πουτανες να γαμησει μπας και ησυχασουμε.για πειτε προτασεις να τον παω σε καμια καλη.Σε σταθμό είναι το μεγάλο ραντεβού λοιπόν,άντε μετά μπορεί να σε πάει κ ταξιδάκι!!!![]()