Επισκέπτης
![]()
τι αλλο θα δω
ρε θα συναντηθουν πραγματι 8,30 στον ηλεκτρικο που λεγανε πειτε να κατεβω ρε![]()
Πράγματι θα γίνει....έλα και συ αν θες,αλλά μην εμπλακείς στον καβγά.....το αντρίκιο είναι 1 vs 1 ;)
![]()
τι αλλο θα δω
ρε θα συναντηθουν πραγματι 8,30 στον ηλεκτρικο που λεγανε πειτε να κατεβω ρε![]()
Ναι ναι ναι,έχω πληροφοριές από μέσα!!!![]()
τι αλλο θα δω
κατερινα θα σου φερω τον αβραμη σημερα.να εισαι ετοιμη να ξεπαρθενεψεις.
[move]![]()
τι αλλο θα δω
:-* :-* :-*
εγω θα φερω το βαλιτσακι των πρωτων βοηθειωνΠράγματι θα γίνει....έλα και συ αν θες,αλλά μην εμπλακείς στον καβγά.....το αντρίκιο είναι 1 vs 1 ;)
Όχι ρε γαμώτι σήμερα..έχω στείλει την ειδική στολή μου γι'αυτές τις περιπτώσεις στο καθαριστήριοοοοοοο....φτουουουουου...κατερινα θα σου φερω τον αβραμη σημερα.να εισαι ετοιμη να ξεπαρθενεψεις.
Καλού κακού κάνε λίγο πρόβα κ μάθε να το λες καθαρά κ δυνατά!!!Πράγματι θα γίνει....έλα και συ αν θες,αλλά μην εμπλακείς στον καβγά.....το αντρίκιο είναι 1 vs 1 ;)
Πούντο καλέ?:-* :-* :-*
γεια σου κατερινα.....οπως βλεπεις φτιαξαν και τσατ τελικα.....![]()
ωπ αβραμη αλαζουν τα πραγματα.η Κειτ δεν μπορει σημερα.Όχι ρε γαμώτι σήμερα..έχω στείλει την ειδική στολή μου γι'αυτές τις περιπτώσεις στο καθαριστήριοοοοοοο....φτουουουουου...
Κατάλληλο μέρος να κρύψεις πτώμα,μμμμ///η πισω στα βρωμικα και ησυχα στενα![]()
Ντάξει μωρέ βρείτε κάποια άλλη,δεν χαθήκανε οι γυναίκες!!!ωπ αβραμη αλαζουν τα πραγματα.η Κειτ δεν μπορει σημερα.
κατερινα θα σου φερω τον αβραμη σημερα.να εισαι ετοιμη να ξεπαρθενεψεις.
εγω θα φερω το βαλιτσακι των πρωτων βοηθειωνγια πε που μπροστα στον ηλεκτρικο η πισω στα βρωμικα και ησυχα στενα
![]()
θελει ειδικα 3d γυαλια για να το δουμε......και συνδρομη λεει....Πούντο καλέ?![]()
Ντάξει μωρέ βρείτε κάποια άλλη,δεν χαθήκανε οι γυναίκες!!!
(δυστυχώς)
Έεεελα μουνί στο τόπο σου...!!!!θελει ειδικα 3d γυαλια για να το δουμε......και συνδρομη λεει....![]()
![]()
![]()
αβραμη μουαι ται επιτρεπεται;
mortal combat φιλε το προτιμωStreet fight θα είναι