gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
καλα μαλ..... εισαι;αν φοβασαι, μπες με κανα κλωνο σου και πες αυτα που ειναι να πεις...![]()

καλα μαλ..... εισαι;αν φοβασαι, μπες με κανα κλωνο σου και πες αυτα που ειναι να πεις...![]()
ετσι οπως το παει ο δικηγορος, παιζει να στειλει για μπανιο μεχρι και εσενα...καλα μαλ..... εισαι;εγω να φοβαμαι;τι να φοβηθω;
`σφηνα,πουτσα,ντραγκια και αλκοολ στου τσομπανη το σουφριδιετσι οπως το παει ο δικηγορος, παιζει να στειλει για μπανιο μεχρι και εσενα...![]()
![]()
![]()
Εδω μέσα είναι ΑΣΥΛΟ και δεν κάνουμε διακρίσεις,αν μπεί θα τον σπάσουμε σε σημείο να βάλει τα κλάματα και να αυτοδιαγραφεί.to spamοθρεντ τυπε ειναι σκληρη αρενα,καλυτερα να μην μπει καν εδω ο αντισθενης
Tσάμπα μάγκας. ;)αντισθενη ελα στο σπαμοθρεντ ρε συ.... :-* :-* :-*
πρεπει να ειναι καλο παιδι...αλλα εχει καταντησει υποχειριο του χασοδικη....Tσάμπα μάγκας. ;)
πρεπει να ειναι καλο παιδι...αλλα εχει καταντησει υποχειριο του χασοδικη....![]()
Ααααααααααααααχχααχχααχχααχαχαχχααχπρεπει να ειναι καλο παιδι...αλλα εχει καταντησει υποχειριο του χασοδικη....![]()
Πρέπει να μιλήσεις με τον αντι και να του πείς οτι το θέμα έληξε και να σπάσει το εμπάργκο του Μήδα. ;)Ααααααααααααααχχααχχααχχααχαχαχχααχ
Λες να πάτησε το κουμπί?
αχρηστε μιλησες καθολου με την λατρεια μου;Λες να πάτησε το κουμπί?![]()
Οχι είναι καταστεναχωρημένος,έχει πέσει σε κατάθλιψη και δεν ξέρει πως να περάσει το χρόνο του.αχρηστε μιλησες καθολου με την λατρεια μου;
σημερα μαλλον θα διαγραφω δεν παει αλλο.Πρωτα ο κθουλου,μετα ο λατρειας ρε δεν γαμιεστεΟχι είναι καταστεναχωρημένος,έχει πέσει σε κατάθλιψη και δεν ξέρει πως να περάσει το χρόνο του.![]()
Ο λατρείας θα γυρίσει και θα τα γαμήσει όλα. ;)σημερα μαλλον θα διαγραφω δεν παει αλλο.Πρωτα ο κθουλου,μετα ο λατρειας ρε δεν γαμιεστε![]()
![]()
Τι δουλεια εχω εγω?Πρέπει να μιλήσεις με τον αντι και να του πείς οτι το θέμα έληξε και να σπάσει το εμπάργκο του Μήδα. ;)