μην μασας ..
αργά η γρήγορα θα επιστρέψει πάλι στο μέλι ;)
για το μόνο που είμαι περίεργος είναι το τι νικ name θα εμπνευστεί πάλι![]()

μην μασας ..
αργά η γρήγορα θα επιστρέψει πάλι στο μέλι ;)
για το μόνο που είμαι περίεργος είναι το τι νικ name θα εμπνευστεί πάλι![]()
σαν αυτο το ψευδισμα δεν εχει...οποτε την ακουω μου τον κανει καγελο...η εκπομπή είναι "σαββατοκυριακο"
ήταν ένα κοκκινομάλλικο μιλφάκι που ψεύδιζε
τώρα τελείωσε ρε γμτ
πολύ καυλερό
σαν αυτο το ψευδισμα δεν εχει...οποτε την ακουω μου τον κανει καγελο...
http://[URL unfurl="true"]www.agrinionews.gr/wp-content/uploads/2014/12/hqdefault.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
καλό αλλά το θέλω 10χρονάκια πιο ώριμο :)
παλι ο χασοδικης εμπλεκεται??? καλα μου λεγε ο μηδας οτι ειναι απ τα μεγαλυτερα μουνοπανα του σαιτ...δεν τον πιστεψα...
Εν περιληψει.για πεστε μου τι εγινε με τον μηδα.Θα τα γαμησω ολα
ασε μας ρε φιλε...δεν ζητησε διαγραφη ο μηδας ο αντμιν τον μπαναρε παλι
ασε μας ρε φιλε...
θα κανεις τιποτα για το μπραδερινι σου...τη ψυχη του τσατ
λοιπον παιδια αντε γειαΕίπε ο αντι τον Μήδα σκατόυχη γριά.![]()
καλα ρε αρχιδι μονο αυτο θα κανεις για τον φιλο σου????????αν δεν ερθει θα σταματησω να γραφω κ εγω στο φορουμ
φιλε αγωνιζομαι παντου υπερ του μηδα.Παρε θεση μην σε γαμησω ομως και εσυνα παρεμβει αμεσα στο σπαμοθρεντ ο αντι για εξηγησεις...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και εγω ειμαι υπερ του μηδα φυσικα ρε τυπεφιλε αγωνιζομαι παντου υπερ του μηδα.Παρε θεση μην σε γαμησω ομως και εσυ![]()
κατι πρεπει να γινει γαμω το κοκκινο χρωμακαι εγω ειμαι υπερ του μηδα φυσικα ρε τυπε....ασε που αν φυγει θα μαραζωσει ο καημενος ο σλαβυ...
ο κοκκινοτριχης εκανε μαλακια στη συγκεκριμενη περιπτωση...
to spamοθρεντ τυπε ειναι σκληρη αρενα,καλυτερα να μην μπει καν εδω ο αντισθενηςνα παρεμβει αμεσα στο σπαμοθρεντ ο αντι για εξηγησεις...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πρεπει να μπει να κανει εξηγα και μετα τον σουταρουμε...to spamοθρεντ τυπε ειναι σκληρη αρενα,καλυτερα να μην μπει καν εδω ο αντισθενης
ας βγαλει μια ανακοινωση πρωτα σε ξεχωριστο θρεντ ή ας βαλει καποιον κυβερνητικο του εκπροσωπο εστω να μας στειλει ενα υπομνημα και μετα θα απαντησω κι εγωπρεπει να μπει να κανει εξηγα και μετα τον σουταρουμε...
εσυ ρε τσομπανη γιατι καθεσαι με σταυρωμενα τα χερια???
αν φοβασαι, μπες με κανα κλωνο σου και πες αυτα που ειναι να πεις...ας βγαλει μια ανακοινωση πρωτα σε ξεχωριστο θρεντ ή ας βαλει καποιον κυβερνητικο του εκπροσωπο εστω να μας στειλει ενα υπομνημα και μετα θα απαντησω κι εγω