τυπε μονο ο ιπποτης εχει αυτη τη δυνατοτητα,με τα ισοπεδωνεις ολα :S

τυπε μονο ο ιπποτης εχει αυτη τη δυνατοτητα,με τα ισοπεδωνεις ολα :S
πολυ κακως δεν τηρησα την υποσχεση μου και επανηλθα για να κανω εκλογικο χαβαλε...πολυ κακως.... δε θα ξανασυμβει!Ο Άλεξ φταίει. ;)
θα σε φτιαξω εγω καλα μουτρα δεν θα χεις να ξαναμπειςΝα προσεχεις![]()
Τι δουλεια εχω εγω?
Τα είπες όλα με 7 λέξεις. Είσαι άπαιχτος στην περίληψη πρέπει να ήσουν άριστος.επιγραμματικα :
1)καταρα στον χασοδικη...... 2)κουμπι χασοδικης.....3)μπαν κοκκινοτριχης
αχαχαχαχαχτυπε ο ιπποτης ειναι χακερας,ο ελληνας νιο![]()
Για τους τελευταίους δεκα που εχουν μπαναριστει, παντα αυτό λεγεται.στους διαδρομους ακουγεται οτι του εκανες αναφορα
Αλλα μπανάρονταιΓια τους τελευταίους δεκα που εχουν μπαναριστει, παντα αυτό λεγεται.
Εγω αναφορές δεν κάνω ποτέ.
Την άλλη φορα καποιος μου εβρισε το σπιτι και τον μπαναρανε, και πεσανε ολοι πανω μου να με βριζουν ότι του εκανα αναφορα.Αλλα μπανάρονταιτι σκατά μόνοι τους πατάνε το κουμπί?
![]()
Αλλα μπανάρονταιτι σκατά μόνοι τους πατάνε το κουμπί?
![]()
δασκαλος ο ιπποτηςτυπε ειναι ενα πιο προχωρημενο σταδιο απο την τεχνικη του ιπποτη.αυτος αυτοδιαγραφεται,οι αλλοι μπαναρονται μονοι τους![]()
![]()
![]()
αυτο το τελος θα εχεις στο σαιτ αν συνεχισεις ετσι...Την άλλη φορα καποιος μου εβρισε το σπιτι και τον μπαναρανε, και πεσανε ολοι πανω μου να με βριζουν ότι του εκανα αναφορα.
Που δεν ειχα κανει.
Ότι μπαναριστηκε γι αυτό που ειπε απλως, δεν το σκεφτηκε κανενας.
Μωρε δεν πατε καθολου καλα εδώ μεσα.
δασκαλος ο ιπποτης![]()
και ο λιλας των μεταφορωντυπε ο ιπποτης εχει αλλαξει τον ρου της συχρονης πληροφορικης![]()
και ο λιλας των μεταφορων![]()
τυπε ο λιλας επρεπε να ειναι ceo στην αττικο μετρο![]()
Πλένω τ'αρχίδια μου για να γαμήσω καθαρός ;) παρτούζα με τον Μήδα θα σας πάρουμε.![]()