πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μήδα θα σου δώσω 2 επιλογές βαρβάτες. ;)φίλε ο νίπουλ χθες μας ξεφτίλισε το μποτάκι![]()
Μήδα θα σου δώσω 2 επιλογές βαρβάτες. ;)φίλε ο νίπουλ χθες μας ξεφτίλισε το μποτάκι![]()
φιλε τι γνωμη εχεις για τις γκομενες που πανε σε ομοιοπαθητικό , εχει γινει της μοδας τελευταια , εναλλακτικό και 'τσι
του μηδα η τοστιέρα φιλε δεν αφήνει παράλληλες γραμμές σημάδι στο ψωμί αλλά μπακλαβαδωτες τα βγάζει τα τοστ μπερμπερυςμε την τοστιερα προσπαθησε , σε βλεπω να εχεις καλη σχεση
Μήδα θα σου δώσω 2 επιλογές βαρβάτες. ;)
νευμαρ εσυ ησουν καλο παιδι πως εγινες ετσι;γιατί δε μιλάς ρε αρχίδι![]()
Θα σου πω πμ,εσυ θα μου πεις πμ?δώσε μου επιλογές θέλω να δω τις επιλογές![]()
είναι μια εναλλακτική μορφή ψυχοθεραπείας γιατί μπλέκει μέσα ενέργειες ανατολίτικες φιλοσοφίες και δικά τους μη συμβατικά φάρμακα εγώ αυτό πιστεύω![]()
ελπιζω φιλε ελπιζω κριμα το αυτιστ.εε το παιδιεισαι η μονη ελπιδα του , δεν το ξερει , μακαρι να μην αργησει να το καταλαβει![]()
νευμαρ εσυ ησουν καλο παιδι πως εγινες ετσι;
κάθε φορά που νιώθεις να σε παίρνει απο κάτω να λες από μέσα σου τρεις φορές αυτό
Για σήμερα
Δεν ανησυχώ
Δεν φοβάμαι
Δεν θυμώνω
Έχω εμπιστοσύνη
Δουλεύω με αγάπη
Σέβομαι όλους τους ανθρώπους
Ευγνωμονώ κάθε τι που με περιβάλλει
τι ειναι αυτο ρε πακι;
και να κόψεις τις κατάρες![]()
Θα ξυπνήσεις μια μέρα και θα είσαι 40+.
Θα ξυπνήσεις μια μέρα και θα είσαι 40+.![]()
προσπαθώ να μυήσω τον Μήδα στο ρέικι και στον βουσισμό![]()
Φίλε πότε θα κάνεις το βήμα να δουλέψεις μόνος σου? ;)ελπίζω να ξυπνήσω μια μέρα και να είμαι 100+![]()
κάθε φορά που νιώθεις να σε παίρνει απο κάτω να λες από μέσα σου τρεις φορές αυτό
Για σήμερα
Δεν ανησυχώ
Δεν φοβάμαι
Δεν θυμώνω
Έχω εμπιστοσύνη
Δουλεύω με αγάπη
Σέβομαι όλους τους ανθρώπους
Ευγνωμονώ κάθε τι που με περιβάλλει
και να κόψεις τις κατάρες![]()
Φίλε πότε θα κάνεις το βήμα να δουλέψεις μόνος σου? ;)
φιλε εχω ανοιχτο το πμπιστεύω ότι η ακροστιχίδα σχηματίζει το όνομα κάποιου δαίμονα ;)
θα γίνει ο λευκός μάγος ζανουσι ( κουδούνι μπακαρα)Φίλε πότε θα κάνεις το βήμα να δουλέψεις μόνος σου? ;)