Επισκέπτης
Τύπε,αυτά είναι του Σατανά/666/Θηρίου/Μαμωνά....
Σίγουρα μπήκε ο Διάολος,μέσα του......![]()
ναι δεν αποκλείεται μην περιμένεις να δεις κεφάλια να γυρνάνε σε όσους δαιμονίζονται ;)
Τύπε,αυτά είναι του Σατανά/666/Θηρίου/Μαμωνά....
Σίγουρα μπήκε ο Διάολος,μέσα του......![]()
εγω πιστευω βαρεθηκε τη υποκρισια της εκκλησιας κτλ...κ την εκανε με ελαφρα.η κακή του τύχη τον έριξε στον μουλατσιώτη που του έκοψε τον δρόμο προς τον θεό με τις βλακείες του, φυσικά ο μουλατσιώτης θα κριθεί πολύ σκληρά όταν έρθει η ώρα πολύ σκληρότερα από τον παπαροκά που παράτησε το ράσο ;)
σε κάποια φάση πετάχτηκα στο αυτοκίνητο μου πέρασε η σκέψη να αναζητήσω παρακείμενο γυράδικο για ένα γρήγορο στο χέρι πριν επιστρέψω στο τραπέζι αλλά δεν υπήρχε τίποτα![]()
εγω πιστευω βαρεθηκε τη υποκρισια της εκκλησιας κτλ...κ την εκανε με ελαφρα.
:Sναι δεν αποκλείεται μην περιμένεις να δεις κεφάλια να γυρνάνε σε όσους δαιμονίζονται ;)
![]()
![]()
![]()
μαν πηγες με το αυτοκινητο![]()
δεν ειναι εθνικη εορτη , μονο τοτε ειπαμε το κουνας
ξέρω τι φταίει αλλά είναι δικαιολογία φυσικά δεν θα το αναφέρω εδώ μέσα γιατί μετά θα αυτοδιαγραφώ στο καπάκι![]()
εδω ειμαστε ολοι φιλοι, μπορεις να το αναφερεις αφοβα
, εξω οι αλλοι θελουν το κακο σου μαν
ποιός το είπε αυτό![]()
φιλε μην κανεις επικίνδυνα πραγματα , δεν εισαι για οδηγηση .. με gps πηγες ?
ο άνθρωπος έγινε μοναχός για να μονάσει και ο άλλος τον έβαλε σε στούντιο να ηχογραφεί και λοιπές κοσμικές δραστηριότητες ήταν λογικό και αναμενόμενο στην πορεία να ξεχάσει πού ήθελε να πάει ;)
πες το φιλε μουέχω κάνει κάτι για το οποίο ντρέπομαι θα με κυνηγάει σ'όλη μου την ζωή πιστεύω![]()
Iσχυει αυτο τυπε?ιδρύει κόμμα και τον ακολουθούμε
![]()
έχω κάνει κάτι για το οποίο ντρέπομαι θα με κυνηγάει σ'όλη μου την ζωή πιστεύω![]()
έχω κάνει κάτι για το οποίο ντρέπομαι θα με κυνηγάει σ'όλη μου την ζωή πιστεύω![]()
Iσχυει αυτο τυπε?
πες το φιλε μου![]()
![]()
Γιατι μας αναβεις βραδυατικα ?Μακάρι να ίσχυε ρε τύπε
Σεβασμός στον δάσκαλο![]()
πες το μου με πμ να ξαλαφρωσεις η συμβουλη μου θα ειναι βαλσαμο για σεναδεν λέγεται αυτό μαν το είπα μόνο στον ομοιοπαθητικό επειδή τον λογάριασα ως γιατρό μου έδωσε μια συμβουλή που φυσικά δεν ακολούθησα![]()
δεν λέγεται αυτό μαν το είπα μόνο στον ομοιοπαθητικό επειδή τον λογάριασα ως γιατρό μου έδωσε μια συμβουλή που φυσικά δεν ακολούθησα![]()