Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μου είχαν σπάσει τη μύτη τα κρέατα πείναγα σαν πούστης όμως έπρεπε να τους απαξιώσω το τραπέζι επειδή μπορούσα δεν μου φταίγαν σε τίποτα οι άνθρωποι απλώς είμαι μουνόπανο και τους έδωσα μια γεύση σήμερα ;)
:thumbsup:

κι εγω το κανω αυτο,μετα τρωω εξω

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
μαν μην ανακατευεις ολα τα ναρκωτικα μαζι,ενα καθε φορα
:tooth: :tooth:

μου είχαν σπάσει τη μύτη τα κρέατα πείναγα σαν πούστης όμως έπρεπε να τους απαξιώσω το τραπέζι επειδή μπορούσα δεν μου φταίγαν σε τίποτα οι άνθρωποι απλώς είμαι μουνόπανο και τους έδωσα μια γεύση σήμερα ;)
:rockon: :rockon:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
εισαι πολυ ψυχακιας ;)

Επισκέπτης

κι εγω το κανω αυτο,μετα τρωω εξω

σε κάποια φάση πετάχτηκα στο αυτοκίνητο μου πέρασε η σκέψη να αναζητήσω παρακείμενο γυράδικο για ένα γρήγορο στο χέρι πριν επιστρέψω στο τραπέζι αλλά δεν υπήρχε τίποτα :P

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
μπα κόμπλεξ είναι τα συγκεκριμένα παιδιά που έκαναν το τραπέζι δεν τα μισώ :think:
κανα καλο μουνακι ειχε εκει...? να τρωει με προσοχη κ να κραταει κ χαρτοπετσετουλα στην ακρη μην λερωσει κτλ

Επισκέπτης
κανα καλο μουνακι ειχε εκει...? να τρωει με προσοχη κ να κραταει κ χαρτοπετσετουλα στην ακρη μην λερωσει κτλ

όχι τίγκα στα μπάζα ήταν βασικά τα ίδια μπάζα που βλέπω σε ανάλογα μυστήρια τα τελευταία 5 χρόνια μόνο ένα καλό ήταν με τον σύζυγό της όμως που τον γάμησα στον φθόνο τον άνθρωπο :P

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
όχι τίγκα στα μπάζα ήταν βασικά τα ίδια μπάζα που βλέπω σε ανάλογα μυστήρια τα τελευταία 5 χρόνια μόνο ένα καλό ήταν με τον σύζυγό της όμως που τον γάμησα στον φθόνο τον άνθρωπο :P
επρεπε να του ριξεις κ καμμια καταρα... :grin: :grin:
οι καλες ειναι πιασμενες κ οι υπολοιπες χεσμενες.το λεει ο σοφος λαος.

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Έχεις όλα τα προσόντα να γαμάς τα καλύτερα,τι έχει πάει στραβά έχεις σκεφτεί?  :think:

Επισκέπτης
Ο Μήδας είναι άρχοντας.  ;)

καλά γέλα ένα από τα στανταράκια μπάζα βρήκε γκόμενο και τον έφερε στο τραπέζι ξεκίνησαν επίσημες εμφανίσεις και μιλάμε για τρελό μπάζο η τύπισσα τον έβλεπα τον άλλον και σκεφτόμουν πόση απελπισία πια :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom