dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
την περναει κοτσανα ο Μηδας...εγω πιστευω γαμαει κ κανα μουνακι στα μουλωχτα....ετσι ποιοτικα πραγματα![]()
την περναει κοτσανα ο Μηδας...εγω πιστευω γαμαει κ κανα μουνακι στα μουλωχτα....ετσι ποιοτικα πραγματα![]()
μου είχαν σπάσει τη μύτη τα κρέατα πείναγα σαν πούστης όμως έπρεπε να τους απαξιώσω το τραπέζι επειδή μπορούσα δεν μου φταίγαν σε τίποτα οι άνθρωποι απλώς είμαι μουνόπανο και τους έδωσα μια γεύση σήμερα ;)
την περναει κοτσανα ο Μηδας...εγω πιστευω γαμαει κ κανα μουνακι στα μουλωχτα....![]()
μαν μην ανακατευεις ολα τα ναρκωτικα μαζι,ενα καθε φορα
μου είχαν σπάσει τη μύτη τα κρέατα πείναγα σαν πούστης όμως έπρεπε να τους απαξιώσω το τραπέζι επειδή μπορούσα δεν μου φταίγαν σε τίποτα οι άνθρωποι απλώς είμαι μουνόπανο και τους έδωσα μια γεύση σήμερα ;)
εισαι πολυ ψυχακιας ;)μου είχαν σπάσει τη μύτη τα κρέατα πείναγα σαν πούστης όμως έπρεπε να τους απαξιώσω το τραπέζι επειδή μπορούσα δεν μου φταίγαν σε τίποτα οι άνθρωποι απλώς είμαι μουνόπανο και τους έδωσα μια γεύση σήμερα ;)
κ μετα τσιγαρο στην στοα μαν.
κι εγω το κανω αυτο,μετα τρωω εξω
κι εγω το κανω αυτο,μετα τρωω εξω
μπορει να ειναι μισανθρωπισμος μαν.κόμπλεξ είναι αυτά φίλε![]()
μπορει να ειναι μισανθρωπισμος μαν.
αδιαλαξια κ ετσι ναουμε.
κανα καλο μουνακι ειχε εκει...? να τρωει με προσοχη κ να κραταει κ χαρτοπετσετουλα στην ακρη μην λερωσει κτλμπα κόμπλεξ είναι τα συγκεκριμένα παιδιά που έκαναν το τραπέζι δεν τα μισώ![]()
θα το εφαγε ο μηδας ;)κανα καλο μουνακι ειχε εκει...? να τρωει με προσοχη κ να κραταει κ χαρτοπετσετουλα στην ακρη μην λερωσει κτλ
Ο Μήδας είναι άρχοντας. ;)θα το εφαγε ο μηδας ;)
κανα καλο μουνακι ειχε εκει...? να τρωει με προσοχη κ να κραταει κ χαρτοπετσετουλα στην ακρη μην λερωσει κτλ
επρεπε να του ριξεις κ καμμια καταρα...όχι τίγκα στα μπάζα ήταν βασικά τα ίδια μπάζα που βλέπω σε ανάλογα μυστήρια τα τελευταία 5 χρόνια μόνο ένα καλό ήταν με τον σύζυγό της όμως που τον γάμησα στον φθόνο τον άνθρωπο![]()
Έχεις όλα τα προσόντα να γαμάς τα καλύτερα,τι έχει πάει στραβά έχεις σκεφτεί?όχι τίγκα στα μπάζα ήταν βασικά τα ίδια μπάζα που βλέπω σε ανάλογα μυστήρια τα τελευταία 5 χρόνια μόνο ένα καλό ήταν με τον σύζυγό της όμως που τον γάμησα στον φθόνο τον άνθρωπο![]()
Ο Μήδας είναι άρχοντας. ;)
επρεπε να του ριξεις κ καμμια καταρα...![]()
οι καλες ειναι πιασμενες κ οι υπολοιπες χεσμενες.το λεει ο σοφος λαος.