Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

Επισκέπτης
Ειχες δει κανα ντοκυμαντερ στη Νεριτ την προηγουμενη?Ακου εκει δρακος του Κομοντο :helpplea:

μαν αυτό το σαυροειδές το ήξερα ναι πάντως δεν το έχω δει πρόσφατα, επίσης μόλις ξύπνησα θυμόμουν την μορφή του και ότι στο όνειρο το αποκαλούσαμε σκέτο δράκο και όχι του κομόντο, το έψαξα στο νετ για να θυμηθώ την πλήρη ονομασία που δεν μου είχε μείνει γι'αυτό δεν την χρησιμοποιούσα στο όνειρο τι λες :think:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.607
Πόντοι
12.756
μαν αυτό το σαυροειδές το ήξερα ναι πάντως δεν το έχω δει πρόσφατα, επίσης μόλις ξύπνησα θυμόμουν την μορφή του και ότι στο όνειρο το αποκαλούσαμε σκέτο δράκο και όχι του κομόντο, το έψαξα στο νετ για να θυμηθώ την πλήρη ονομασία που δεν μου είχε μείνει γι'αυτό δεν την χρησιμοποιούσα στον όνειρο τι λες :think:

η θα βαζεις σημεια στιξης ή οχι  :zfuck: :2on1:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.607
Πόντοι
12.756
μαν αυτό το σαυροειδές το ήξερα ναι πάντως δεν το έχω δει πρόσφατα, επίσης μόλις ξύπνησα θυμόμουν την μορφή του και ότι στο όνειρο το αποκαλούσαμε σκέτο δράκο και όχι του κομόντο, το έψαξα στο νετ για να θυμηθώ την πλήρη ονομασία που δεν μου είχε μείνει γι'αυτό δεν την χρησιμοποιούσα στο όνειρο τι λες :think:

μαν μηπως ειχες φαει κανα πιτα γυρο εκει απο το δικο σου σουβλατζιδικο ?

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.690
Πόντοι
1.406
Στο ονειρο ειχες συνειδηση της διαδικασιας?δηλαδη εβλεπες τα χερια σου να κρατανε μαχαιρι να γδερνουν,ενιωθες ακουγες?η απλα ειχες την αισθηση οτι πραγματοποιειται το γδαρσιμο,χωρις να αντιλαμβανεσαι λεπτομερειες

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
ετσι καντε αναλυση παιδια να δουμε τι βασανιζει ψυχολογικα τον κοζμα :grin:

Επισκέπτης
Στο ονειρο ειχες συνειδηση της διαδικασιας?δηλαδη εβλεπες τα χερια σου να κρατανε μαχαιρι να γδερνουν,ενιωθες ακουγες?η απλα ειχες την αισθηση οτι πραγματοποιειται το γδαρσιμο,χωρις να αντιλαμβανεσαι λεπτομερειες

θυμάμαι σε κάποια φάση που το μετακινούσαμε γδαρμένο και είχαν λίγο αραιό βυσσινί αίμα τα χέρια μας το πιο περίεργο ήταν ότι λέγαμε μεταξύ μας ότι είναι ψεύτικο και το κάναμε για πλάκα ενώ στο τέλος μας ήρθε ίνφο πως ήταν αληθινό, την διαδικασία δεν την θυμάμαι :P

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
θυμάμαι σε κάποια φάση που το μετακινούσαμε γδαρμένο και είχαν λίγο αραιό βυσσινί αίμα τα χέρια μας το πιο περίεργο ήταν ότι λέγαμε μεταξύ μας ότι είναι ψεύτικο και το κάναμε για πλάκα ενώ στο τέλος μας ήρθε ίνφο πως ήταν αληθινό, την διαδικασία δεν την θυμάμαι :P
η επιστημονικη εξηγηση που δινω ειναι οτι θα παθεις κατι πολυ κακο.Η θα σε γαμησουν οι αραπαδες της γειτονιας σου,η θα σε κλεψουν,η θα σου καουν τα τοστακια ολα

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
ημουνα σε ενα σπιτι και ξαφνικα αρχισε καταιγιδα,γαμηθηκε το νερο γεμισε το σπιτι,εγω να προσπαθω να σωθω,οι αλλοι που ηταν μεσα,αγνωστοι μου και τελικα μετα απο πολυ προσπαθεια βγηκα εξω και κολυμπουσα στον δρομο μεχρι που εφτασα σε ενα βουναλακι και σωθηκα. :grin:

Επισκέπτης
ημουνα σε ενα σπιτι και ξαφνικα αρχισε καταιγιδα,γαμηθηκε το νερο γεμισε το σπιτι,εγω να προσπαθω να σωθω,οι αλλοι που ηταν μεσα,αγνωστοι μου και τελικα μετα απο πολυ προσπαθεια βγηκα εξω και κολυμπουσα στον δρομο μεχρι που εφτασα σε ενα βουναλακι και σωθηκα. :grin:

άγχος πολύ άγχος ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Μπορουσες να κινηθείς ανετα, ή ενιωθες τα μελη σου να μην σε υπακούν?

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.690
Πόντοι
1.406
Μηπως απλα ηθελες να κατουρησεις σισιεσες?οταν ξυπνησες ειχες τρελες κατουροσηκωμαρες?

Επισκέπτης

ναι ρε αυτά που δίνεις μάχη να ξεφύγεις από δυσάρεστες καταστάσεις είναι τυπικά όνειρα άγχους όπως όταν βλέπεις ότι κάποιος σε καταδιώκει να σε σκοτώσει ;)

σε μας τα νερντς το άγχος εκδηλώνεται μέσα από όνειρα τύπου δίνω πανελλήνιες και είμαι αδιάβαστος κλπ :grin:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
ναι ρε αυτά που δίνεις μάχη να ξεφύγεις από δυσάρεστες καταστάσεις είναι τυπικά όνειρα άγχους όπως όταν βλέπεις ότι κάποιος σε καταδιώκει να σε σκοτώσει ;)

σε μας τα νερντς το άγχος εκδηλώνεται μέσα από όνειρα τύπου δίνω πανελλήνιες και είμαι αδιάβαστος κλπ :grin:
:grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom