Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Επισκέπτης
οχι
στα αρχιδια μου κ αυτοι οι μαλακες.

σε μια μονάδα ήταν ένας φαντάρος πιτσιρικάς μας έλεγε πώς βόγκαγε η γκόμενα που είχε όταν την γαμούσε μετά από λίγο καιρό τον χώρισε και τον βγάλαμε σ'ένα μπαράκι στον έβρο για να πιει είχε γίνει ράκος του λέγαμε γάμησέ την και τέτοια εγώ από μέσα μου χαιρόμουν γιατί το έπαιζε και μάγκας πιο πριν :) :)

Επισκέπτης
εχω ερθει σε αποσταση ενος μετρου απο τουρκο ''συναδελφο΄΄  στο φυλακιο.....αν ειχα ενα πενηνταρι και μπολικα πυρομαχικα ανετα θα καθαριζα το ταγμα τους ολο  χωρις ενδοαισμους

θα έπαιρνες τιμητική :thumbsup:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
σε μια μονάδα ήταν ένας φαντάρος πιτσιρικάς μας έλεγε πώς βόγκαγε η γκόμενα που είχε όταν την γαμούσε μετά από λίγο καιρό τον χώρισε και τον βγάλαμε σ'ένα μπαράκι στον έβρο για να πιει είχε γίνει ράκος του λέγαμε γάμησέ την και τέτοια εγώ από μέσα μου χαιρόμουν γιατί το έπαιζε και μάγκας πιο πριν :) :)
:thumbsup: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ενα μηνα πριν απολυθω,χτυπαει το τηλεφωνο στο ΚΕΠΙΧ κ το σηκωνω εγω...στην αλλη ακρη της γραμμης ηταν ενα νεο που νομισε οτι τηλεφωνησε κυλικειο κ ζητουσε ευγενικα μια χλενη κ ενα καφε....του ειπα σε 5 λεπτα στα φερνουμε
του εστειλα τον Λοχια(φιλαρακι μου) κ του εριξε καμπανες + πρωινη αγγαρεια σε μαγειρια,τουαλετες κ πευκοβελονες.
Δεν τον χαλασε το μουνοπανο.

Επισκέπτης
ενα μηνα πριν απολυθω,χτυπαει το τηλεφωνο στο ΚΕΠΙΧ κ το σηκωνω εγω...στην αλλη ακρη της γραμμης ηταν ενα νεο που νομισε οτι τηλεφωνησε κυλικειο κ ζητουσε ευγενικα μια χλενη κ ενα καφε....του ειπα σε 5 λεπτα στα φερνουμε
του εστειλα τον Λοχια(φιλαρακι μου) κ του εριξε καμπανες + πρωινη αγγαρεια σε μαγειρια,τουαλετες κ πευκοβελονες.

αυτός ήταν μαλάκας εσύ ήσουν το μουνόπανο και μπράβο σου :thumbsup:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
επρεπε να το ειχε καταλαβει ο ψαρας.....που εισαι ρε μεγαλε; :grin:

Επισκέπτης
στο κεπικ αν έπαιρνες τηλ απ'έξω απ'το στρατόπεδο μπορούσε ο κεπικάριος να σε συνδέσει αλλά είχε την δυνατότητα να ακούσει την συνομιλία σε ανοιχτή ακρόαση, μου είχαν πει τα παιδιά είχαν συνδέσει μια φορά έναν τύπο λογικά στέλεχος ήταν και μιλούσε με την γκόμενά του την παρακαλούσε λέει πόση ώρα με γλυκόλογα και τέτοια για να του μιλήσει και αυτή δεν έβγαζε ούτε λέξη, σε κάποια φάση δεν θυμάμαι ακριβώς τι ακούστηκε (σφίξιμο, κλάσιμο, καζανάκι) αλλά ο τύπος κατάλαβε ότι η γκόμενα είχε το τηλέφωνο στην τουαλέτα και έχεζε την ώρα που αυτός της έλεγε πόσο την αγαπάει και όλα τα αγαπουλίστικα, και της λέει ξενερωμένος καλά τόση ώρα εγώ σου λέω πόσο σ'αγαπάω και συ κάνει ςτην ανάγκη σου :2funny: :jerking:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μηδα ειχες φαει ποτε καμπανα ;

μηπως το πρωι αργουσες να ξυπνησεις;

φιδιαζες οτι και καλα σε ποναει η μεση σου η οτι σε χτυπησαν τα αρβυλα;

Επισκέπτης
μηδα ειχες φαει ποτε καμπανα ;

μηπως το πρωι αργουσες να ξυπνησεις;

φιδιαζες οτι και καλα σε ποναει η μεση σου η οτι σε χτυπησαν τα αρβυλα;

είχα φάει φυλακή-περιορισμό-κράτηση και να φαναταστείς ήμουν υπόδειγμα στρατιώτη και ψιλοφάντασμα πάντα για τα στελέχη :idiot:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
στο κεπικ αν έπαιρνες τηλ απ'έξω απ'το στρατόπεδο μπορούσε ο κεπικάριος να σε συνδέσει αλλά είχε την δυνατότητα να ακούσει την συνομιλία σε ανοιχτή ακρόαση, μου είχαν πει τα παιδιά είχαν συνδέσει μια φορά έναν τύπο λογικά στέλεχος ήταν και μιλούσε με την γκόμενά του την παρακαλούσε λέει πόση ώρα με γλυκόλογα και τέτοια για να του μιλήσει και αυτή δεν έβγαζε ούτε λέξη, σε κάποια φάση δεν θυμάμαι ακριβώς τι ακούστηκε (σφίξιμο, κλάσιμο, καζανάκι) αλλά ο τύπος κατάλαβε ότι η γκόμενα είχε το τηλέφωνο στην τουαλέτα και έχεζε την ώρα που αυτός της έλεγε πόσο την αγαπάει και όλα τα αγαπουλίστικα, και της λέει ξενερωμένος καλά τόση ώρα εγώ σου λέω πόσο σ'αγαπάω και συ κάνει ςτην ανάγκη σου :2funny: :jerking:
:tooth: :tooth:
ισχυει για την ανοιχτη ακροαση.
οταν το ΓΕΣ εκανε εφοδο στο Κεπιχ με βρηκε να βλεπω Μενεγακη κ να πινω φραπογαλο...αλλα δεν μπορουσαν να με κανουν τιποτα γιατι ημουν με αδεια απολυσεως κ ειχα ερθει εκτακτως στην μοναδα για να αναπληρωσω εναν αρρωστο στρατιωτη, :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Επισκέπτης
:tooth: :tooth:
ισχυει για την ανοιχτη ακροαση.
οταν το ΓΕΣ εκανα εφοδο στο Κεπιχ με βρηκε να βλεπω Μενεγακη κ να πινω φραπογαλο...αλλα δεν μπορουσαν να με κανουν τιποτα γιατι ημουν με αδεια απολυσεως κ ειχα ερθει εκτακτως στην μοναδα για να αναπληρωσω εναν αρρωστο στρατιωτη, :grin:

είχα κάνει ένα φεγγάρι κεπικ στο τηλέφωνο είχα θέσει μια βασική αρχή να μην λέω ποτέ και σε κανέναν "μάλιστα" έλεγα πάντα μισό λεπτό ή σκέτο ναι ή κάτι ανάλογο, ήταν η μικρή μου επανάσταση στον ΕΣ :coffee:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
είχα κάνει ένα φεγγάρι κεπικ στο τηλέφωνο είχα θέσει μια βασική αρχή να μην λέω ποτέ και σε κανέναν "μάλιστα" έλεγα πάντα μισό λεπτό ή σκέτο ναι ή κάτι ανάλογο, ήταν η μικρή μου επανάσταση στον ΕΣ :coffee:
ναι ειχαν μια μαλακια πρωτοκωλλο για να απαντας σε τηλεφωνα του στυλ:
''Κέντρο (τάδε-ονομασια εκαστοτε στρατοπεδου ),παρακαλώ''...σχεδον το 90% που τηλεφωνουε ηταν αγενοις,τσομπανηδες καραβαναδες που νομιζανε οτι ειχαν πιασει τον παπα απο τα αρχιδια....εγω ημουν κοφτος,στυγνος κ ρομποτικος στις απαντησεις...χωρις ευγενειες,χωρις να τρεμει η φωνη οταν απο την αλλη ακρη της γραμμης γκαριζανε...κοινως ημουν λιγο γαίδαρος....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
o slavy πρεπει να πεθανε αργα προχτες το βραδυ

Επισκέπτης
o slavy πρεπει να πεθανε αργα προχτες το βραδυ

η τελευταία του επιθυμία ήταν να παραμείνουμε μουνόπανα όσο ζούμε και να του χέσουμε τον τάφο θα κανονίσουμε με πμ να μαζευτούμε τα αρρωστημένα σκατά θα τιμήσουν ιδιαίτερα τον μακαρίτη :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom