Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Γλίτσα πιστεύεις ότι ο στρατός κάνει κακό σε κάποιους ανθρώπους; Ότι το τρέξιμο χωρίς ανταμοιβή και η γενικότερη κατάσταση εκεί μέσα τους αφήνει πρόβλημα που τους βγάζει από την παραγωγική διαδικασία;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Γλίτσα πιστεύεις ότι ο στρατός κάνει κακό σε κάποιους ανθρώπους; Ότι το τρέξιμο χωρίς ανταμοιβή και η γενικότερη κατάσταση εκεί μέσα τους αφήνει πρόβλημα που τους βγάζει από την παραγωγική διαδικασία;
οχι φιλε.ο στρατος σε  κανει αντρα....δεν βλεπεις τον νιπουλ που δεν  πηγε;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
καλά η "παραγωγική διαδικασία" για μένα απο μόνη της δεν είναι καλή έννοια
δλδ άμα είσαι top λειτουργικός να φτιάχνεις φακέλους και λοιπές γραφειοκρατικές μαλακίες
και να κουβαλάς βαρίδια , σημαίνει ότι ξέρεις τπτ σε νοητικό επίπεδο ?

πίπες μπλέ , απλά όσο πιο λειτουργικός είσαι θα πάρεις περισσότερες μάρκες
για να καταναλώσεις μαλακίες , αλλά οταν πεθάνεις δε θα χεις αφήσει τπτ πίσω σου
εκτός απο τροφή για σκώληκες και πρωτόζωα...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
δλδ άμα είσαι top λειτουργικός να φτιάχνεις φακέλους και λοιπές γραφειοκρατικές μαλακίες

για να καταναλώσεις μαλακίες , αλλά οταν πεθάνεις δε θα χεις αφήσει τπτ πίσω σου

Τύπε όλοι εμείς θα αφήσουμε τα ποστ μας

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Αυτό ήταν ωραίο θέμα να συζητήσουμε αλλά παρασυρθήκαμε στον ανεμοστρόβιλο του Μπόλντυ...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Παιδιά μήπως ο προορισμός του ανθρώπου ειναι να κανει οικογένεια και να γεράσει μεσα σε αυτήν; Μήπως ολα τα αλλα ειναι ματαιότητα;

Εντιτ: Αύριο οι τράπεζες έχουν ημιαργία;

Επισκέπτης
καλα χριστουγεννα μαν,με υγεια και ευτυχια

:thumbsup: :thumbsup:

άσχετο, τέτοιες μέρες στον στρατό ήμουν σ'ένα φυλάκιο κάπου στα βόρεια ήταν ένας ΕΠΟΠ που είχε μια γκόμενα που έμενε αθήνα σπούδαζε ιατρική μου έλεγε ότι είχαν γνωριστεί τους τελευταίους μήνες μετά από ταξίδι του στην αθήνα και είχαν σχέση εξ αποστάσεως, ότι ήταν ακόμα παρθένα κλπ έσταζε μέλι ο τύπος όταν μιλούσε γι'αυτήν, το φυλάκιο ήταν απομονωμένο, περίμενε υπομονετικά δύο συγκεκριμένες στιγμές κάθε μέρας να μιλήσει με την γιατρέσσα είχε χρονοκάρτες και την έπαιρνε τηλέφωνο στην γερμανία που είχε πάει στους δικούς της για τις γιορτές, 2 μέτρα τύπος είχε κάνει και αλεξιπτωτιστής, όταν της μιλούσε έλιωνε και χαζογέλαγε από αμηχανία μιλούσε χαμηλόφωνα αλλά δεν τον ένοιαζε που ήμουν παραδίπλα στην τηλεόραση και τον άκουγα, τον άκουσα μια φορά να της λέει ότι τα δάχτυλά του σχηματίζουν από μόνα τους τον αριθμό της και κάτι τέτοια, σκέφτηκα αρκετές φορές μήπως να του έπιανα κουβέντα απ'έξω απ'έξω και να τον προετοίμαζα ότι θα έτρωγε τα μούτρα του -πράγμα οφθαλμοφανές όταν μιλάμε για σχέση εξ αποστάσεως ανάμεσα σε ΕΠΟΠ και επιστήμονα, που εκεινος όμως θολωμένος από έρωτα έβλεπε τον εαυτό του στο μέλλον παντρεμένο μαζί της με παιδιά- όμως δεν το εκανα για 2 λόγους α)γιατί γενικά δεν μ'αρέσει να χώνομαι στα προσωπικά των άλλων και β)γιατί ήμουν από τότε μουνόπανο και μου άρεσε η ιδέα να τον αφήσει στα κρύα του λουτρού η τύπισσα και να νιώσει ατόφιο ΠΟΝΟ, κρίμα γιατί ήταν καλό παιδί για ΕΠΟΠ και υπερβολικά ευαίσθητος

την κατάληξη δεν την έμαθα γιατί απολύθηκα, πιστεύω θα πήγαν έτσι μέχρι τις επόμενες γιορτές όπου θα τον χώρισε η γκόμενα με συνοπτικές, ελπίζω μόνο να μην έκανε καμμιά τρέλα :P

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
:thumbsup: :thumbsup:

άσχετο, τέτοιες μέρες στον στρατό ήμουν σ'ένα φυλάκιο κάπου στα βόρεια ήταν ένας ΕΠΟΠ που είχε μια γκόμενα που έμενε αθήνα σπούδαζε ιατρική μου έλεγε ότι είχαν γνωριστεί τους τελευταίους μήνες μετά από ταξίδι του στην αθήνα και είχαν σχέση εξ αποστάσεως, ότι ήταν ακόμα παρθένα κλπ έσταζε μέλι ο τύπος όταν μιλούσε γι'αυτήν, το φυλάκιο ήταν απομονωμένο, περίμενε υπομονετικά δύο συγκεκριμένες στιγμές κάθε μέρας να μιλήσει με την γιατρέσσα είχε χρονοκάρτες και την έπαιρνε τηλέφωνο στην γερμανία που είχε πάει στους δικούς της για τις γιορτές, 2 μέτρα τύπος είχε κάνει και αλεξιπτωτιστής, όταν της μιλούσε έλιωνε και χαζογέλαγε από αμηχανία μιλούσε χαμηλόφωνα αλλά δεν τον ένοιαζε που ήμουν παραδίπλα στην τηλεόραση και τον άκουγα, τον άκουσα μια φορά να της λέει ότι τα δάχτυλά του σχηματίζουν από μόνα τους τον αριθμό της και κάτι τέτοια, σκέφτηκα αρκετές φορές μήπως να του έπιανα κουβέντα απ'έξω απ'έξω και να τον προετοίμαζα ότι θα έτρωγε τα μούτρα του -πράγμα οφθαλμοφανές όταν μιλάμε για σχέση εξ αποστάσεως ανάμεσα σε ΕΠΟΠ και επιστήμονα, που εκεινος όμως θολωμένος από έρωτα έβλεπε τον εαυτό του στο μέλλον παντρεμένο μαζί της με παιδιά- όμως δεν το εκανα για 2 λόγους α)γιατί γενικά δεν μ'αρέσει να χώνομαι στα προσωπικά των άλλων και β)γιατί ήμουν από τότε μουνόπανο και μου άρεσε η ιδέα να τον αφήσει στα κρύα του λουτρού η τύπισσα και να νιώσει ατόφιο ΠΟΝΟ, κρίμα γιατί ήταν καλό παιδί για ΕΠΟΠ και υπερβολικά ευαίσθητος

την κατάληξη δεν την έμαθα γιατί απολύθηκα, πιστεύω θα πήγαν έτσι μέχρι τις επόμενες γιορτές όπου θα τον χώρισε η γκόμενα με συνοπτικές, ελπίζω μόνο να μην έκανε καμμιά τρέλα :P
το μονο που μου χε λειψει στον στρατο ηταν η πρωινη ζαμπονοτυροπιτα.....ολα τα αλλα σου τα παρειχε η μαμα πατριδα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
απο το στρατο δεν μου εχει λειψει τιποτα
κ μαλιστα αν ηταν ν παω τωρα δεν θα πηγαινα καθολου...στα αρχιδια μου κιολας.
καλημερα. :)

Επισκέπτης
το μονο που μου χε λειψει στον στρατο ηταν η πρωινη ζαμπονοτυροπιτα.....ολα τα αλλα σου τα παρειχε η μαμα πατριδα

τα σφολιατοειδή γίνονταν ανάρπαστα λογικά τα σαβούριαζαν οι καψιμιτζήδες με το που έρχονταν :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
δεν θα ήθελες να σκοτώσεις μερικούς τούρκους μαν :think:
εχω ερθει σε αποσταση ενος μετρου απο τουρκο ''συναδελφο΄΄  στο φυλακιο.....αν ειχα ενα πενηνταρι και μπολικα πυρομαχικα ανετα θα καθαριζα το ταγμα τους ολο  χωρις ενδοαισμους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom