memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
παλι φιδια πουλας ρε γαμημενε τζομπανηα παίζεις χαμηλά εσύ,εγώ λεω να επικεντρωθω στο 35 με 40 αλλά με συμφωνία μονο σεξ όχι σχεση
παλι φιδια πουλας ρε γαμημενε τζομπανηα παίζεις χαμηλά εσύ,εγώ λεω να επικεντρωθω στο 35 με 40 αλλά με συμφωνία μονο σεξ όχι σχεση
![]()
άσχετο, τέτοιες μέρες στον στρατό ήμουν σ'ένα φυλάκιο κάπου στα βόρεια ήταν ένας ΕΠΟΠ που είχε μια γκόμενα που έμενε αθήνα σπούδαζε ιατρική μου έλεγε ότι είχαν γνωριστεί τους τελευταίους μήνες μετά από ταξίδι του στην αθήνα και είχαν σχέση εξ αποστάσεως, ότι ήταν ακόμα παρθένα κλπ έσταζε μέλι ο τύπος όταν μιλούσε γι'αυτήν, το φυλάκιο ήταν απομονωμένο, περίμενε υπομονετικά δύο συγκεκριμένες στιγμές κάθε μέρας να μιλήσει με την γιατρέσσα είχε χρονοκάρτες και την έπαιρνε τηλέφωνο στην γερμανία που είχε πάει στους δικούς της για τις γιορτές, 2 μέτρα τύπος είχε κάνει και αλεξιπτωτιστής, όταν της μιλούσε έλιωνε και χαζογέλαγε από αμηχανία μιλούσε χαμηλόφωνα αλλά δεν τον ένοιαζε που ήμουν παραδίπλα στην τηλεόραση και τον άκουγα, τον άκουσα μια φορά να της λέει ότι τα δάχτυλά του σχηματίζουν από μόνα τους τον αριθμό της και κάτι τέτοια, σκέφτηκα αρκετές φορές μήπως να του έπιανα κουβέντα απ'έξω απ'έξω και να τον προετοίμαζα ότι θα έτρωγε τα μούτρα του -πράγμα οφθαλμοφανές όταν μιλάμε για σχέση εξ αποστάσεως ανάμεσα σε ΕΠΟΠ και επιστήμονα, που εκεινος όμως θολωμένος από έρωτα έβλεπε τον εαυτό του στο μέλλον παντρεμένο μαζί της με παιδιά- όμως δεν το εκανα για 2 λόγους α)γιατί γενικά δεν μ'αρέσει να χώνομαι στα προσωπικά των άλλων και β)γιατί ήμουν από τότε μουνόπανο και μου άρεσε η ιδέα να τον αφήσει στα κρύα του λουτρού η τύπισσα και να νιώσει ατόφιο ΠΟΝΟ, κρίμα γιατί ήταν καλό παιδί για ΕΠΟΠ και υπερβολικά ευαίσθητος
την κατάληξη δεν την έμαθα γιατί απολύθηκα, πιστεύω θα πήγαν έτσι μέχρι τις επόμενες γιορτές όπου θα τον χώρισε η γκόμενα με συνοπτικές, ελπίζω μόνο να μην έκανε καμμιά τρέλα![]()
ακουωθελω να δω θρεντ ή ψηφοφορια για παπαζολη...![]()
Με συγκίνησες,χρόνια πολλά με υγεία.
α παίζεις χαμηλά εσύ,εγώ λεω να επικεντρωθω στο 35 με 40 αλλά με συμφωνία μονο σεξ όχι σχεση
Εγώ είμαι 36 ψηλός, ογκώδης, χοντροκόκαλος, τετραγωνισμένος. Σαν τανκ φτιαγμένο από στρώσεις μυών και λίπους σφιχτά περιδεμένες με χοντρό δέρμα.Ειμαι 28 στα 29 τύπε, οποτε αυτές οι ηλικίες μου βγαίνουν πιο εύκολα. Αλλα το παίζω σε στυλ σχέσης εγω, και σε καθεμία λέω πως ειναι η μοναδική. Κατι σαν το Μάνθο Φουστάνο δηλαδή, μονο που εγω ειμαι πιο κοντός, φαλακρός και λιγότερο πουστοφανης.
σε μια μονάδα ήταν ένας φαντάρος πιτσιρικάς μας έλεγε πώς βόγκαγε η γκόμενα που είχε όταν την γαμούσε μετά από λίγο καιρό τον χώρισε και τον βγάλαμε σ'ένα μπαράκι στον έβρο για να πιει είχε γίνει ράκος του λέγαμε γάμησέ την και τέτοια εγώ από μέσα μου χαιρόμουν γιατί το έπαιζε και μάγκας πιο πριν![]()
![]()
χαχα βαλε και λιγο σαλτσα ρε νικολακηΕγώ είμαι 36 ψηλός, ογκώδης, χοντροκόκαλος, τετραγωνισμένος. Σαν τανκ φτιαγμένο από στρώσεις μυών και λίπους σφιχτά περιδεμένες με χοντρό δέρμα.
χαχα βαλε και λιγο σαλτσα ρε νικολακη![]()
Να λείπουν οι οικειότητες μπούλη.
Όταν σε ρωτούσαν για τις δικές σου ανυπαρκτες εμπειρίες από σχέσεις τους έλεγες ψέματα ή απέφευγες τη συζήτηση αφήνοντας να δημιουργούνται υποψίες ότι είσαι αδελφή;
Ούτε καν αυτό δεν πιστεύαν.τους έλεγα ότι γαμούσα μια χοντρή και δεν ρωτούσαν παραπάνω![]()
τους έλεγα ότι γαμούσα μια χοντρή και δεν ρωτούσαν παραπάνω![]()
που είν η Ρόζυ;
Ούτε καν αυτό δεν πιστεύαν.![]()
Ταυτίζεσαι βλέπω.
Που θα κάνεις χριστούγεννα?αφού όλοι ψέματα λέγαν εκεί λες να έκανε διαφορά![]()