Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
α παίζεις χαμηλά εσύ,εγώ λεω να επικεντρωθω στο 35 με 40 αλλά με συμφωνία μονο σεξ όχι σχεση
παλι φιδια πουλας ρε γαμημενε τζομπανη :birdman: σιγα μη ζουνε 40 χρονια οι γιδες που πηδας  :birdman:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
θελω να δω θρεντ ή ψηφοφορια για παπαζολη... :headbang2:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
:thumbsup: :thumbsup:

άσχετο, τέτοιες μέρες στον στρατό ήμουν σ'ένα φυλάκιο κάπου στα βόρεια ήταν ένας ΕΠΟΠ που είχε μια γκόμενα που έμενε αθήνα σπούδαζε ιατρική μου έλεγε ότι είχαν γνωριστεί τους τελευταίους μήνες μετά από ταξίδι του στην αθήνα και είχαν σχέση εξ αποστάσεως, ότι ήταν ακόμα παρθένα κλπ έσταζε μέλι ο τύπος όταν μιλούσε γι'αυτήν, το φυλάκιο ήταν απομονωμένο, περίμενε υπομονετικά δύο συγκεκριμένες στιγμές κάθε μέρας να μιλήσει με την γιατρέσσα είχε χρονοκάρτες και την έπαιρνε τηλέφωνο στην γερμανία που είχε πάει στους δικούς της για τις γιορτές, 2 μέτρα τύπος είχε κάνει και αλεξιπτωτιστής, όταν της μιλούσε έλιωνε και χαζογέλαγε από αμηχανία μιλούσε χαμηλόφωνα αλλά δεν τον ένοιαζε που ήμουν παραδίπλα στην τηλεόραση και τον άκουγα, τον άκουσα μια φορά να της λέει ότι τα δάχτυλά του σχηματίζουν από μόνα τους τον αριθμό της και κάτι τέτοια, σκέφτηκα αρκετές φορές μήπως να του έπιανα κουβέντα απ'έξω απ'έξω και να τον προετοίμαζα ότι θα έτρωγε τα μούτρα του -πράγμα οφθαλμοφανές όταν μιλάμε για σχέση εξ αποστάσεως ανάμεσα σε ΕΠΟΠ και επιστήμονα, που εκεινος όμως θολωμένος από έρωτα έβλεπε τον εαυτό του στο μέλλον παντρεμένο μαζί της με παιδιά- όμως δεν το εκανα για 2 λόγους α)γιατί γενικά δεν μ'αρέσει να χώνομαι στα προσωπικά των άλλων και β)γιατί ήμουν από τότε μουνόπανο και μου άρεσε η ιδέα να τον αφήσει στα κρύα του λουτρού η τύπισσα και να νιώσει ατόφιο ΠΟΝΟ, κρίμα γιατί ήταν καλό παιδί για ΕΠΟΠ και υπερβολικά ευαίσθητος

την κατάληξη δεν την έμαθα γιατί απολύθηκα, πιστεύω θα πήγαν έτσι μέχρι τις επόμενες γιορτές όπου θα τον χώρισε η γκόμενα με συνοπτικές, ελπίζω μόνο να μην έκανε καμμιά τρέλα :P

οι πιρφόροι έχουν καταστρέψει την ελλάδα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
α παίζεις χαμηλά εσύ,εγώ λεω να επικεντρωθω στο 35 με 40 αλλά με συμφωνία μονο σεξ όχι σχεση

πορνικός www.sherv.net/] [/URL]

ο δυσκολη εγγραφή (απ'τα γραφόμενα δεν τον ξέρω τον άνθρωπο) μου βγάζει την "πιρφορομαγκιά" την λεγόμενη...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ειμαι 28 στα 29 τύπε, οποτε αυτές οι ηλικίες μου βγαίνουν πιο εύκολα. Αλλα το παίζω σε στυλ σχέσης εγω, και σε καθεμία λέω πως ειναι η μοναδική. Κατι σαν το Μάνθο Φουστάνο δηλαδή, μονο που εγω ειμαι πιο κοντός, φαλακρός και λιγότερο πουστοφανης.
Εγώ είμαι 36 ψηλός, ογκώδης, χοντροκόκαλος, τετραγωνισμένος. Σαν τανκ φτιαγμένο από στρώσεις μυών και λίπους σφιχτά περιδεμένες με χοντρό δέρμα.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
σε μια μονάδα ήταν ένας φαντάρος πιτσιρικάς μας έλεγε πώς βόγκαγε η γκόμενα που είχε όταν την γαμούσε μετά από λίγο καιρό τον χώρισε και τον βγάλαμε σ'ένα μπαράκι στον έβρο για να πιει είχε γίνει ράκος του λέγαμε γάμησέ την και τέτοια εγώ από μέσα μου χαιρόμουν γιατί το έπαιζε και μάγκας πιο πριν :) :)

Όταν σε ρωτούσαν για τις δικές σου ανυπαρκτες εμπειρίες από σχέσεις τους έλεγες ψέματα ή απέφευγες τη συζήτηση αφήνοντας να δημιουργούνται υποψίες ότι είσαι αδελφή;

Επισκέπτης
Όταν σε ρωτούσαν για τις δικές σου ανυπαρκτες εμπειρίες από σχέσεις τους έλεγες ψέματα ή απέφευγες τη συζήτηση αφήνοντας να δημιουργούνται υποψίες ότι είσαι αδελφή;

τους έλεγα ότι γαμούσα μια χοντρή και δεν ρωτούσαν παραπάνω :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom