redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
μοιραζει και αυτογραφα τυπε σαν τον δημητρακης?τωρα την εχει δει φιρμα![]()
![]()
μοιραζει και αυτογραφα τυπε σαν τον δημητρακης?τωρα την εχει δει φιρμα![]()
![]()
και γω είμαι αξιόλογο Νικ το πέ και ο ασιαφανΟ υακυνθος ειναι το μεγαλυτερο τρολ του σαιτ γνωμη σου
ο δημητρακης τυπε ειναι διεθνης σταρμοιραζει και αυτογραφα τυπε σαν τον δημητρακης?
τωρα την εχει δει φιρμα![]()
![]()
ξερω μερικα γατακια που σε κεινο το σημειο πανε γυρω το τετραγωνο για να συνεχισουνε την τσαρκα εκει που εχει παλι φωτα ;) η πιατσα θα γινει σαν το τσατ θρεντ, μονο οι πολυ δυνατοι θα επιβιωνουν ;)Ο σεβαλιές δεν ήρθε ,για να πάμε καμιά νωντότσαρκα?
Εχθές το βράδυ Μετάξι είχε μόνο πιτσιρικάδες αλβανιάρηδες...εγώ με έναν εξωθεσμικό είμασταν οι μόνοι Έλληνες...
Άγρια η πιάτσα...εκεί στο Ιάσωνος 10 όλα τα φώτα είναι σπασμένα...και πρέπει να είσαι σκληρός πόρνος...δεν είναι για κότες...
...του πληκτρολογίου όπως μερικοί...![]()
ξερω μερικα γατακια που σε κεινο το σημειο πανε γυρω το τετραγωνο για να συνεχισουνε την τσαρκα εκει που εχει παλι φωτα ;) η πιατσα θα γινει σαν το τσατ θρεντ, μονο οι πολυ δυνατοι θα επιβιωνουν ;)
O καλύτερος πορνορρεπορτερ είναι ο dude την γνώμη σας
ξερω μερικα γατακια που σε κεινο το σημειο πανε γυρω το τετραγωνο για να συνεχισουνε την τσαρκα εκει που εχει παλι φωτα ;) η πιατσα θα γινει σαν το τσατ θρεντ, μονο οι πολυ δυνατοι θα επιβιωνουν ;)
βιλλυ εμενα πως με κοβεις
δεν είδα δώσε λινκτον πιτσι γτ τον βριζει
Βίλλυ εγώ είμαι πιο ομορφος η ο ντιμιτς;Ούτε Φυλής δεν έχουν τα κότσια να κατέβουν...
;)
χαθηκαμε μαν![]()
Βίλλυ εγώ είμαι πιο ομορφος η ο ντιμιτς;
Βίλλυ εγώ είμαι πιο ομορφος η ο ντιμιτς;
μπιλλυ ωραιο αβαταρ, μαχιμο ;)ο ντιμμιτς
μπιλλυ ωραιο αβαταρ, μαχιμο ;)
εχω φορτωσει με το πουσταριο διπλα γαμω το σπιτι του,το μιασμα
με βριζει ένα χρονο σερι![]()
κολοκυθαpos me koveis
maximo h kolokytha
εχεις να φας μαύρισμα εσύ....εχω φορτωσει με το πουσταριο διπλα γαμω το σπιτι του,το μιασμα
με βριζει ένα χρονο σερι![]()