Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
σλαβι προτου φυγω απο το σαίτ θελω να σε αποκαταστησω με μια γκομενα να μην εχω τυψεις που θα σε αφησω με κατι τελειωμενα μεντιουμ  ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
όταν τρώω συνηθίζω ν'αφήνω τις καλύτερες μπουκιές για το τέλος έτσι και σήμερα άφησα για το τέλος ένα κομμάτι στο τέλος του κοκκάλου που θα είχε και λίπος τελικά τον ήπια ήταν σκέτο λίπος και καθόλου κρέας ψιλοσιχάθηκα να την φάω τόση γλίτσα :)
στα τοστακια ομως πως το καταφερνεις αυτο? το κυριο χαρακτηριστικο του τοστακιου ειναι η ομοιομορφια της γευσης σε ολες τις μπουκιες  ;) μηπως μας πουλας φιδια μηδα?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
παιδια πολυ μισος τωρα τις γιορτες  :S

re admin ths poutsas pou ksereis esy apo cam 4 kai xhamster;enas malakas eisai edw gia diagrafes mono.ela dipla kai pesmou poio nick exeis re ksekoliari antisthenh na se paw pipa kolo.edw mono kanis ban.ela mounaki dipla na se tragoudisw kala.kai sy kai ta 2 gydotyria ap ti larsa gr kai almalakatsino.elate dipla exete arxidia;de nomizw.ante blaka diegrapse twra na kaylwseis.emathes malaka kai to naoume.naoume ela dipla se perimenw alla na grapseis oti eisai tomounaki o sthenhs

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
βαριόμουν και την έψησα σε ταψάκι γιατί δεν έβαλες ιμότικον :think: :think:
Όλο το λίπος κράτησες,πάρε ψησταριά Σειτανιδη.  :jerking:

Και καλά οταν μιλαει για μαγειρικη ειναι σοβαρος νομιζει θα βρει γκομενα ετσι ο κακομοιρης  :uglystupid:
:jerking:

Επισκέπτης
στα τοστακια ομως πως το καταφερνεις αυτο? το κυριο χαρακτηριστικο του τοστακιου ειναι η ομοιομορφια της γευσης σε ολες τις μπουκιες  ;) μηπως μας πουλας φιδια μηδα?

έχω ξαναπεί ότι τρώω τα τοστάκια με συγκεκριμένη σειρά σαν ιεροτελεστία τελευταία μπουκιά απομένει πάντα μία που έχει την κάτω κόρα και είναι επιμήκης προς το κέντρο του τοστ, η εμπειρία μου με έχει οδηγήσει ότι απ'όλο το τοστ αυτή η μπουκιά είναι η μοναδική που έχει την τέλεια αναλογιά ψίχας-καλής κόρας που είναιη κάτω κόρα ;) ;)

Επισκέπτης
Και καλά οταν μιλαει για μαγειρικη ειναι σοβαρος νομιζει θα βρει γκομενα ετσι ο κακομοιρης  :uglystupid:

παλιά φωτογράφιζε τα γλυκά που έφτιαχνε και τα ανέβαζε στο σπαμ στάθηκε τυχερός που δεν έπεσε καμμιά σίλβα από τις μαλακίες του ακόμα θα 'τρεχε :badair:

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
έχω ξαναπεί ότι τρώω τα τοστάκια με συγκεκριμένη σειρά σαν ιεροτελεστία τελευταία μπουκιά απομένει πάντα μία που έχει την κάτω κόρα και είναι επιμήκης προς το κέντρο του τοστ, η εμπειρία μου με έχει οδηγήσει ότι απ'όλο το τοστ αυτή η μπουκιά είναι η μοναδική που έχει την τέλεια αναλογιά ψίχας-καλής κόρας που είναιη κάτω κόρα ;) ;)
Εδώ πρέπει να κάνουν την πρακτική τους οι ψυχολόγοι,μεγάλο σχολείο για την επιστήμη τους.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
σκεφτηκες ποτε να γραψεις ενα βιβλιο με την τεραστια αυτη εμπειρια σου? θα πουλαγες τουλαχιστον 7-8 αντιτυπα και θα εβγαζες ενα κατοσταρι αερα πατερα για 10 ρομαντικα γαμησακια στο μεταξι  ;)

Επισκέπτης

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
σκεφτηκες ποτε να γραψεις ενα βιβλιο με την τεραστια αυτη εμπειρια σου? θα πουλαγες τουλαχιστον 7-8 αντιτυπα και θα εβγαζες ενα κατοσταρι αερα πατερα για 10 ρομαντικα γαμησακια στο μεταξι  ;)
:jerking:
30 ευρώ θα έχει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom