είχε κάνει και αγωγή ο ιωάννης δεν ξέρω αν είναι αληθές αλλά βρήκα το παρακάτω
Απόσπασμα από την αγωγή του Μελισσανίδη:
"« …Για τον λόγο αυτόν απομόνωσαν κακόβουλα τον εναγκαλισμό και τον ασπασμό μου με τον προπονητήμου, κάτι το οποίο συμβαίνει πάντοτε μεταξύ αθλητών και προπονητών μετά από κάθε επιτυχία…το δημοσίευμα είναι ψευδές, συκοφαντικό και δυσφημιστικό και, σε κάθε περίπτωση, εξυβριστικό…»
Και η απόφαση...
"…το δημοσίευμα για τα επίμαχα «φιλί» και «μπράβο κοριτσάρα μου» είναι αληθές…προκύπτουν και από τα οπτικογραφήματα…στη φωτογραφία της σελίδας 40 φαίνεται το φιλί…
για τη φράση «μπράβο κοριτσάρα μου»… η κατάληψη της επιδίκου λέξεως γίνεται ακουστικώς αντιληπτή τόσο ως τσα-ρα όσο και ως τσα-ρι μη επιτρέποντας στον αντικειμενικό κριτή να εκφράσει ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ για το πλήρες και ακριβές περιεχόμενο της επιδίκου λέξεως, αλλά αφήνοντας περιθώρια στον –τυχόν- ακροατή συνειρμικά να υποθέσει…
…οι λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν (στους υπότιτλους των φωτογραφιών, στους τίτλους του άρθρου και στο κείμενο του άρθρου) ήταν οι αναγκαίες για να εκφρασθεί ο εναγόμενος δημοσιογράφος, έστω και με την άσκηση οξείας κριτικής, χωρίς να υπερβαίνουν τα όρια του ανεκτού σχολιασμού…"