Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μόνο αν ανέβεις με τα πόδια στην λεκάνη και μετά χαμηλώσεις αλλά θα καταχέσεις και θα κατουρήσεις τα πάντα το'χω δοκιμάσει δεν προτείνεται ;)
μπορει να παρει ενα σφυρι και να σπασει τελειως την κανονικη λεκανει και να βαλει μια κανονικη τουρκικη στο σπιτι του, θα παθαινουνε πλακα και τα γομενακια τωρα σκεφτομαι μηπως το κανω κι εγω στο σπιτι μου  :rockon: :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αn kanei seismo 6,5 R ti synepeies vlepete?

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
αν θες να χέσεις σε κατουρημένη λεκάνη υπάρχει και η λύση να στέκεσαι σε ημιόρθια στάση όμως απαιτεί πολύ γυμνασμένους τετρακέφαλους προσαγωγούς κλπ ;)

λεκανη δεν μπορω να ανεβω θα σπασει ειμαι πολλα κιλα

μονο να χεσω στη μπανιερα εχω σκεφτει σαν εναλλακτικη

Επισκέπτης
μπορει να παρει ενα σφυρι και να σπασει τελειως την κανονικη λεκανει και να βαλει μια κανονικη τουρκικη στο σπιτι του, θα παθαινουνε πλακα και τα γομενακια τωρα σκεφτομαι μηπως το κανω κι εγω στο σπιτι μου  :rockon: :rockon:

μην πάρεις άσπρη όμως πάρ'την σε καφέ χρώμα και δεν θα ξαναχρειαστείς ποτέ πιγκάλ ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Επισκέπτης
θα συνατησουμε τον δημιουργο

κ θα γλιτωσουμε απο τα σκατα που ζουμε

φίλε το ξέρεις ότι δεν είναι αμαρτία να κάνεις κακές σκέψεις για τους άλλους ή να τους ζηλεύεις εφ'όσον δεν τα μετουσιώνεις σε πράξεις μου το έχει πει μοναχός στο Όρος αυτό όχι αιρετικός ορθοδοξότατος έπαθα πλάκα ;)

Επισκέπτης

επίσης κάποιοι γεροντάδες στο Όρος λένε η αγία υποκρισία θα μας σώσει δηλαδή ενώ σκεφτόμαστε άλλα υποκρινόμαστε διαφορετικά έτσι ούτε κακό κάνουμε και έχουμε όλο τον χρόνο να το ξανασκεφτούμε :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
φίλε το ξέρεις ότι δεν είναι αμαρτία να κάνεις κακές σκέψεις για τους άλλους ή να τους ζηλεύεις εφ'όσον δεν τα μετουσιώνεις σε πράξεις μου το έχει πει μοναχός στο Όρος αυτό όχι αιρετικός ορθοδοξότατος έπαθα πλάκα ;)
Ο Χριστός δεν ελεγε όμως, ότι "και μονο που θα σκεφτεις τη γυναικα του πλησιον σου, είναι σαν να μοίχευσες ηδη μαζι της"? :think:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

δηλαδή αν σκεφτομαστε για καποιον οτι πρεπει να πεθανει...και ψοφήσει απο φυσικα αιτια ειμαστε καθαροι στην ψυχη  :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Ο απολυτος πού είναι?  :think:

Stories