εγώ δεν πήγα έκανα υπομονή και λίγο αντάρτικο![]()
εσυ,ειχες δει τι παιζει και ηξερες... ;)
εγώ δεν πήγα έκανα υπομονή και λίγο αντάρτικο![]()
Το ξερω. Ρωταω, μηπως η Παπαγγελη ηταν μεσα στις 7 υποψήφιες?Αυτή είναι η Μαριάννα.![]()
gamhmenoi poysthdes![]()
Επειδή μπαινει με κλωνους και γαμαει όλα τα θρεντ με 300 ποσταρισματα τη μερα.σοβαρα τωρα,γιατι το μπαναρουν το παπαζολακι?
δεν θυμαμαι τι ειχε παιχτει ακριβως...![]()
Που να ξέρω ρε,στο θέμα μας ψάξου στο κόμμα σου να μας την γνωρίσεις και θα ψηφίζω Σαμαρά μέχρι να γεράσω.Το ξερω. Ρωταω, μηπως η Παπαγγελη ηταν μεσα στις 7 υποψήφιες?
εσυ,ειχες δει τι παιζει και ηξερες... ;)
γάμησέ τα μιλάμε για πραγματική ψυχανωμαλία *P *P![]()
Λεπτη πολύ είναι, δεν μου αρεσει. Αν επιμενεις όμως, θα κοιτάξω να σου κανω κανενα κονε. Να μου στειλεις το βιογραφικο σου.Που να ξέρω ρε,στο θέμα μας ψάξου στο κόμμα σου να μας την γνωρίσεις και θα ψηφίζω Σαμαρά μέχρι να γεράσω.![]()
Το στοιχείο σου. ;)γάμησέ τα μιλάμε για πραγματική ψυχανωμαλία *P *P![]()
Επειδή μπαινει με κλωνους και γαμαει όλα τα θρεντ με 300 ποσταρισματα τη μερα.
Λεπτη πολύ είναι, δεν μου αρεσει. Αν επιμενεις όμως, θα κοιτάξω να σου κανω κανενα κονε. Να μου στειλεις το βιογραφικο σου.
αχ βρε μηδα
Μα δεν έχεις αφήσει πουτάνα για πουτάνα που να μην την έχεις γοητεύσει.εχουν φτασει σε αλλα επιπεδα....![]()
αρρώστια![]()
Κοίτα ρε που πάνε τα πτυχία νομικής.μόνο αν ανέβεις με τα πόδια στην λεκάνη και μετά χαμηλώσεις αλλά θα καταχέσεις και θα κατουρήσεις τα πάντα το'χω δοκιμάσει δεν προτείνεται ;)
Κοίτα ρε που πάνε τα πτυχία νομικής.![]()
Μα δεν έχεις αφήσει πουτάνα για πουτάνα που να μην την έχεις γοητεύσει.![]()