memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
αμα δε της αρεσεις θα της σπασω τα μουτραπαιδι λετε να αρεσω στην αννουλα σεξυ ντανσερ
την εχω ερωτευτει![]()
αμα δε της αρεσεις θα της σπασω τα μουτραπαιδι λετε να αρεσω στην αννουλα σεξυ ντανσερ
την εχω ερωτευτει![]()
Δεν ξέρεις την Έλλη την οννεδίτισσα τρελό μουνί έχει και θέμα εδώ.![]()
βγαινεις ακομα με τους αλλους
Έυκολο εκεί που τριγυρνάς.Πιο καλά να μου κόψουν το κεφάλι οι Τζιχαντιστές...![]()
Πιο καλά να μου κόψουν το κεφάλι οι Τζιχαντιστές...![]()
αλλαξα τηλ με μια με κοντο μαλλι....35αρα....θα γαμησω παλι αποψε.....
απο τους αλλους ποιος ειναι το καλυτερο παιδι
ουτε ο παπαζολακις?κανενας![]()
Έυκολο εκεί που τριγυρνάς.![]()
ουτε ο παπαζολακις?
Όλοι οι άσωτοι εκεί μαζέυτηκαν?ο αδερφής/ηθοποιος αναγκαστικα ειναι απο εκει.αφου τονεμπαναρουνε εδω
Όλοι οι άσωτοι εκεί μαζέυτηκαν?![]()
Ηταν εδώ υποψηφια η Παπαγγελη?
Πάντως για όσους απ εσάς ενδιαφέρεστε τρέχει κι άλλος ένας διαγωνισμός αυτόν τον καιρό στον οποίο συμμετέχω. είναι τα miss online της απογευματινής και ξεκίνησε τη δευτέρα.
κάθε βδομάδα παρουσιάζονται στην εφημερίδα 7 κοπέλες και την επόμενη ψηφίζονται ώστε να βγεί μια να πάει στον τελικό.
Αυτή τη βδομάδα ξεκίνησε να παρουσιάζεται η πρώτη 7άδα και είμαι κι εγώ μέσα.
Από την επόμενη 11 του μηνός μέχρι 16 θα ξεκινήσει η ψηφοφορία και θα χρειαστώ την βοήθεια όλων σας για να φτάσω στους τελικούς.
Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί μέσω του site της Aπογευματινής Εκεί μπορείτε να διαβάσετε και περισσότερες λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό
Αυτή είναι και η δική μου σελίδα στο site ?p=23369
Και σας παραθέτω και τη σελίδα απ' την εφημερίδα από 5-5 με την επίσημη συμμετοχή μου
Φιλάκια!!!
edit_Duracell: Αλλαγή τίτλου λόγω λήξεως του Διαγωνισμού...
Όλοι οι άσωτοι εκεί μαζέυτηκαν?![]()
Αυτή είναι η Μαριάννα.Ηταν εδώ υποψηφια η Παπαγγελη?
εγώ δεν πήγα έκανα υπομονή και λίγο αντάρτικο![]()
gamhmenoi poysthdesο αδερφής/ηθοποιος αναγκαστικα ειναι απο εκει.αφου τονεμπαναρουνε εδω