Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (0 μέλη και 54 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

Επισκέπτης
πιστευω εχει γκομενα ο ραυπαυ  απλα δεν ειναι τοσο ωραια οσο λεει

δλδ μας πουλησε φιδι αλλα  μικρο εξοχης οχι ανακοντα

εδω ειναι το μελι  ;)

μαν είναι πολύ σοβαρή η κατηγορία σου αν έχει πράγματι γκόμενα δεν πρέπει να ξαναγράψει σ'αυτό το θρεντ επίσης ευχόμαστε να καταστραφεί αυτός και η γκόμενά του ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ :rockon:

Επισκέπτης
Στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα» έδωσε μια συνέντευξη ο Θέμης Γεωργαντάς, και μίλησε για την καλή του φίλη και συνεργάτιδα Ναταλία Γερμανού αλλά και για το πρόβλημα της βλεφαρόπτωσης που από μικρός αντιμετωπίζει και το πώς αυτό έχει επηρεάσει τη μέχρι τώρα ζωή του.

«Έχω γεννηθεί με ένα πρόβλημα στην όραση, και γενικότερα στα μάτια μου. Το έχω από παιδί και όταν ήμουν μικρός ήταν και πιο εμφανές» είπε ο γνωστός παρουσιαστής. «Χρειάστηκαν κάποιες επεμβάσεις στην Αγγλία, την Αμερική αλλά και στην Ελλάδα για να έχω το σημερινό αποτέλεσμα. Είναι κάτι με το οποίο έχω μεγαλώσει. Σαν μικρό παιδάκι ένιωθα περίεργα» εξήγησε, όμως πρόσθεσε ότι οι φίλοι και η οικογένειά του τον βοήθησαν να ξεπεράσει αυτό το ψυχολογικό κομμάτι: «Είχα πολλή αγάπη γύρω μου και είχα και έχω τόσους πολλούς φίλους. Ήταν μια ασπίδα προστασίας αυτό».

Δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει ότι αυτό το πρόβλημα υγείας τον είχε κάνει αρχικά να «απορρίψει» στο μυαλό του την τηλεόραση ως ένα ενδεχόμενο στην καριέρα του: «Όταν ξεκίνησα να δουλεύω στο χώρο -ίσως και επειδή είχα το κόμπλεξ ότι δεν μπορώ να βγω στην τηλεόραση- είχα κόλλημα με το ραδιόφωνο. Θεωρούσα ότι δεν μπορώ να βγω μπροστά στο φακό» δήλωσε.

δεν καταλαβαίνω γιατί έφτιαξε όλο αυτό το παραμύθι δηλ. αν έλεγε ότι ναι έκανα επέμβαση με λέιζερ και γαμήθηκα κάτι θα γινόταν :jerking:

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Επισκέπτης
δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ :rockon:

για δες εδώ μια ομολογία ;)

Οκ του τα έχεις μαζεμένα άρα η κρίση σου δεν είναι αντικειμενική. Απείλησες με ξυλοδαρμό άρα δε δικαιούσαι να ομιλείς για σωστή συμπεριφορά.
Πάμε στο ζουμί. Κλώνους και τρολ σβήνουμε, δε δημιουργούμε. Φυσικά και υπάρχουν αλλά δε δημιουργούνται από πάνω για γλοιώδεις προμοτορικούς σκοπούς. Το 'πιασες;  ;) Διυλίζετε τον κώνωπα ορισμένοι.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
Ετσι.......Και τα καινουργια μελη ξερουν τα παντα για τουs παντεs απ το πρωτο ποστ
Δεν ειναι φοβερο??? :rockon: :rockon:
διαβαζουν το σαιτ καιρο τυπε,εχει πολλους επισκεπτες οι οποιο παιρνουν το θαρρος να γινουν μελη :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom