Επισκέπτης
είσαι πιο soft εκδοχή ?
σωφρονίστηκες απο το μπανάρισμα ?
κάβλωσα
είσαι πιο soft εκδοχή ?
Ναι του δωκανε και αδειες και πηγε σπουδασε μεντιουμείσαι πιο soft εκδοχή ?
φύγε απο το τσατ φιλέ,θα σε σπασουμε εδωκάτι διάβασα ότι έλεγε για ψευτοαντμίν κτλ κτλ
αυτός ήταν ο λόγος μπαναρίσματος ?![]()
![]()
φύγε απο το τσατ φιλέ,θα σε σπασουμε εδω
εδώ είναι αρένα μονομάχων δεν είναι γκειβογκ θρεντ σαν τον σχολιασμό ημερήσιων ενημερωσεωνγιατί επιδεικνύεις τέτοια αφιλοξενία φίλε ;
έχω έρθει με καλές προθέσεις![]()
χαίρομαιεδώ είναι αρένα μονομάχων δεν είναι γκειβογκ θρεντ σαν τον σχολιασμό ημερήσιων ενημερωσεων
κάτι διάβασα ότι έλεγε για ψευτοαντμίν κτλ κτλ
αυτός ήταν ο λόγος μπαναρίσματος ?![]()
![]()
εδώ είναι αρένα μονομάχων δεν είναι γκειβογκ θρεντ σαν τον σχολιασμό ημερήσιων ενημερωσεων
πιθανόν μεταξύ άλλων![]()
αν ήταν αυτός ο λογος μιλάμε για πενταχρονα που παιζουνπιθανόν μεταξύ άλλων![]()
όλο γκαμαι αυτό το παιντιτο θρεντακι μυριζει καυλιλες βατραχου :S
ποτε θα μπει ο σταμουλης να βαλει τομιστερ μαλακα 2014? αμα περιμενουμε απο κανα μοντ να κανει και καμια σοβαρη δουλεια στο σαϊτ σωθηκαμεόλο γκαμαι αυτό το παιντι
δεν υπαρχουν μοντς στο σάιτ φιλεποτε θα μπει ο σταμουλης να βαλει τομιστερ μαλακα 2014? αμα περιμενουμε απο κανα μοντ να κανει και καμια σοβαρη δουλεια στο σαϊτ σωθηκαμε![]()
![]()
![]()
εσυ γιατιδε βαζεις το μιστερ μαλακα 2014? περισυ που εκανες πλατες στον προδοτη τον κοτοπουλακια ηταν καλα ε? θες να να τα πω τα χαϊρια σου στα παιδια εδω για τις πισωπλατες μαχαιριες που εδωσες στο σαϊτ και τα εκλεκτα μελη του με τις πραξεις σου? ε?δεν υπαρχουν μοντς στο σάιτ φιλε
θα το βάλω εγώ λοιπον....ακούω ονοματαεσυ γιατιδε βαζεις το μιστερ μαλακα 2014? περισυ που εκανες πλατες στον προδοτη τον κοτοπουλακια ηταν καλα ε? θες να να τα πω τα χαϊρια σου στα παιδια εδω για τις πισωπλατες μαχαιριες που εδωσες στο σαϊτ και τα εκλεκτα μελη του με τις πραξεις σου? ε?ε?
![]()
εγω λεω να πας κατευθειαν στον ημιτελικο να κερδισουμε χρονο, αλεξ, πορνοπαπος, μπολντης, αντισθενης δε νομιζω πως υπαρχει καποιος που δε θα τους περιμενε στην 4αδα ;)θα το βάλω εγώ λοιπον....ακούω ονοματα
εγω λεω να πας κατευθειαν στον ημιτελικο να κερδισουμε χρονο, αλεξ, πορνοπαπος, μπολντης, αντισθενης δε νομιζω πως υπαρχει καποιος που δε θα τους περιμενε στην 4αδα ;)
Τρεις στους τέσσερις ιδιοι με περσι δηλαδή, με απουσια του Λακη.εγω λεω να πας κατευθειαν στον ημιτελικο να κερδισουμε χρονο, αλεξ, πορνοπαπος, μπολντης, αντισθενης δε νομιζω πως υπαρχει καποιος που δε θα τους περιμενε στην 4αδα ;)