πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Θα μου την πάσαρα.εγω τωρα ειμαι με μια υπερμουναρα, αλλα παιζει να ειναι και η πιο χαζη γυναικα στην ελλαδα.....
εσυ τι θα κανες στην περιπτωση μου???![]()
![]()
![]()
![]()
Θα μου την πάσαρα.εγω τωρα ειμαι με μια υπερμουναρα, αλλα παιζει να ειναι και η πιο χαζη γυναικα στην ελλαδα.....
![]()
![]()
![]()
Χαμηλό επίπεδο δεν ταιριάζουνε σε λέω.την κρατας![]()
και εγω αυτο σκεφτομαι...αφου περασα και την πρωτη ψυχρολουσια με τους κολλητους μου οταν την γνωρισαν...την κρατας![]()
τι ψυχρολουσια ?και εγω αυτο σκεφτομαι...αφου περασα και την πρωτη ψυχρολουσια με τους κολλητους μου οταν την γνωρισαν...![]()
![]()
Σιγά τους πυρινικούς φυσικούς.και εγω αυτο σκεφτομαι...αφου περασα και την πρωτη ψυχρολουσια με τους κολλητους μου οταν την γνωρισαν...![]()
![]()
Έχεις πιάσει τον εαυτό σου να κρυφογουστάρει άντρα?
Επιασεs τον ληγοντα και δεν το ξερειsεγω τωρα ειμαι με μια υπερμουναρα, αλλα παιζει να ειναι και η πιο χαζη γυναικα στην ελλαδα.....
![]()
![]()
![]()
Εκνευρισμός δείγμα κατάφασης.voylose to re
εφαγα τρελο δουλεμα...νταξει μιλαμε για γκομενα υπερστοκο,οποτε μολις το αντιληφθηκαν οι δικοι μου με πηραν στο ψιλο....τι ψυχρολουσια ?![]()
εγω τωρα ειμαι με μια υπερμουναρα, αλλα παιζει να ειναι και η πιο χαζη γυναικα στην ελλαδα.....
![]()
![]()
![]()
Επιασεs τον ληγοντα και δεν το ξερειs![]()
απλα ζηλευουνεφαγα τρελο δουλεμα...νταξει μιλαμε για γκομενα υπερστοκο,οποτε μολις το αντιληφθηκαν οι δικοι μου με πηραν στο ψιλο....
αν και καταβαθος ζηλευουν γιατι ειναι μπομπα η γκομενα... ;)
Πότε θα μας την γνωρίσεις?εφαγα τρελο δουλεμα...νταξει μιλαμε για γκομενα υπερστοκο,οποτε μολις το αντιληφθηκαν οι δικοι μου με πηραν στο ψιλο....
αν και καταβαθος ζηλευουν γιατι ειναι μπομπα η γκομενα... ;)
θα την χωριζα για να μπορω να πηγαινω στις πουτανες που προμοταρουν στο σαιτ κ πληρωνεις το μουνι χρυσαφι
δεν πηγαινω σε πουτανες εδω και καιρο,το χω κοψει το αθλημα
επισης σου τρωει χρονο απο τα ποσταρισματα εδω μεσα
εδω εχεις δικιο
κ αυτοι οι φιλοι σου που λες οτι τους την γνωρισες ειναι μαλακες κ οι μονοι που αξιζουν να μιλας ειναι ο πηγασος κ ο μποκα τζουνιορς απο εδω
ο μποκα ειναι μουνοπανο μπαοκτζης ρε συ :S
χωρις το κεφαλι ειναι ετσι :Πότε θα μας την γνωρίσεις?![]()
Βάζεις μπραντεφερ?o πηγασος ειναι μεγαλυτερο μουνοπανο ;)
τα αθλημα να το ξεκινησεις παλι για να βγαζει ψωμακι ο αντισθ κλεφτης θα γινει?
κ καλο ειναι να μην βγαινεις απο το σαιτ μονο οι μαλακες βγαινουν εξω βολτα εχουν δουλεια κανονικη ζωη κ τα λπ
εδω ειναι το μελι ;)
γιατι το λες μουνοπανο τον τυπο ρε συ???o πηγασος ειναι μεγαλυτερο μουνοπανο ;)
τα αθλημα να το ξεκινησεις παλι για να βγαζει ψωμακι ο αντισθ κλεφτης θα γινει?
κ καλο ειναι να μην βγαινεις απο το σαιτ μονο οι μαλακες βγαινουν εξω βολτα εχουν δουλεια κανονικη ζωη κ τα λπ
εδω ειναι το μελι ;)
γιατι το λες μουνοπανο τον τυπο ρε συ???
ο αντι μου βγαζει κατι πολυ φλωρικο....πρεπει να ειναι πολυ καλο παιδι...