Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
παιδιά πολύ κάψιμο σκεφτείτε λίγο άγνωστοι μεταξύ αγνώστων μαλακιζόμαστε τα τελευταία χρόνια ο θεός να μας βοηθήσει
καλα ειναι
παιδιά πολύ κάψιμο σκεφτείτε λίγο άγνωστοι μεταξύ αγνώστων μαλακιζόμαστε τα τελευταία χρόνια ο θεός να μας βοηθήσει
φωτια θα μας καψει μαν......δεν ξερω ακομα σε ποιο επιπεδο της κολασης του φανουρη τζουρα θα με τηγανισουνπαιδιά πολύ κάψιμο σκεφτείτε λίγο άγνωστοι μεταξύ αγνώστων μαλακιζόμαστε τα τελευταία χρόνια ο θεός να μας βοηθήσει
φωτια θα μας καψει μαν......δεν ξερω ακομα σε ποιο επιπεδο της κολασης του φανουρη τζουρα θα με τηγανισουν
θα παρουμε τα σμαρτφονκ οταν πεθανουμε ολοι μαζι θα ειμαστε εκει πανω
απλα χωρις τα λαπτοπ
ο νωντας μου ειχε πει πως στον αλλο κοσμο εχει 7g ταχυτητες και μπορεις να εχεις οπου θες μια οθονη διπλα σου στον αερα απλα κανεις οτι πατας με το δαχτυλο και ο αερας σε κεινο το σημειο μεταμορφωνεται σε οθονη και μπορεις να βλεπεις τσοντες σε hdθα παρουμε τα σμαρτφον![]()
στο ανωτατο επιπεδο θα ειναι ο αχαχουχας με το αη παντ και θα ψελνει υμνουςο νωντας μου ειχε πει πως στον αλλο κοσμο εχει 7g ταχυτητες και μπορεις να εχεις οπου θες μια οθονη διπλα σου στον αερα απλα κανεις οτι πατας με το δαχτυλο και ο αερας σε κεινο το σημειο μεταμορφωνεται σε οθονη και μπορεις να βλεπεις τσοντες σε hd
στο ανωτατο επιπεδο φιαχνεις ξυλογλυπτα με τα ματια σουστο ανωτατο επιπεδο θα ειναι ο αχαχουχας με το αη παντ και θα ψελνει υμνους
Σκέψου οτι θα είμαστε οι μόνοι που θα παραβρεθούμε στην κηδεία σου. ;)παιδιά πολύ κάψιμο σκεφτείτε λίγο άγνωστοι μεταξύ αγνώστων μαλακιζόμαστε τα τελευταία χρόνια ο θεός να μας βοηθήσει
με 3d printer;στο ανωτατο επιπεδο φιαχνεις ξυλογλυπτα με τα ματια σου
με 3d printer;
οχιεχεις δει φωτο της βελβυς?
με 3d printer;
E όχι και άγνωστοι καλέ μου φίλε!
Ξεκίνησα να κατασκευάζω 3d printer.![]()
ντελιβεραδες μακράν οι πιο επικίνδυνοι οδηγοί μοτοσυκλετων
ζητω ο νωντας.
ζητω το Φως.
Νωντισμος>> Αγαπη>>Ουμανισμος
δεν προβλεπεταιφαλλοκρατης κ νικ 7 να ετοιμαζονται για περιπολο 3-6