Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
Επεσέ στα χέρια μου ενα κινητό της βονταφον αν θυμάσε το πρώτο βονταφον κινητό με κάμερα μπρός πίσω και την μεγαλύτερη ανάλυση φωτογραφίας της εποχής του,με γύρισε πολλά χρόνια πίσω.τον έπιασε το ελαιόλαδο![]()
Επεσέ στα χέρια μου ενα κινητό της βονταφον αν θυμάσε το πρώτο βονταφον κινητό με κάμερα μπρός πίσω και την μεγαλύτερη ανάλυση φωτογραφίας της εποχής του,με γύρισε πολλά χρόνια πίσω.![]()
Επεσέ στα χέρια μου ενα κινητό της βονταφον αν θυμάσε το πρώτο βονταφον κινητό με κάμερα μπρός πίσω και την μεγαλύτερη ανάλυση φωτογραφίας της εποχής του,με γύρισε πολλά χρόνια πίσω.![]()
φιλε προχθες ενα 55αρης μου εφερε το πρωτο κινητο που ειχε πριν 20 χρονια το τεραστιο που ζυγιζε οσο ενα 500 μπουκαλι κοκα κολα![]()
Βάλτο στον λωκό σου.φιλε προχθες ενα 55αρης μου εφερε το πρωτο κινητο που ειχε πριν 20 χρονια το τεραστιο που ζυγιζε οσο ενα 500 μπουκαλι κοκα κολα![]()
ο βάρος θυμήθηκε τότε που σκεφτόταν ότι θα έβρισκε γκόμενα και θα την εντυπωσίαζε με το κινητό του τελικά μόνο σκύλο και το κινητό στον κώλο![]()
Ούτε στο νυχάκι του Αλεξ δεν φτάνει.ρε φιλε εχεις γινει τελειως μουνοπανο με το σαιτ
κ στα λελε σου στο στρατο ετσι ησουν
Ούτε στο νυχάκι του Αλεξ δεν φτάνει.![]()
τι μαλακια θρεντ ειναι αυτο???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φίλε θα πάμε για φαγητό ένα βράδυ![]()
δηλαδη ειναι σιγουρα γυναικες???τι λες ρε φίλε έχεις δει το θρεντ του δε σαιντ που σαλιαρίζουν με τις χοντρές πλάκα μας κάνεις![]()
εντάξει θηλαστικά έστω![]()