raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.617
- Πόντοι
- 5.006
καλα ρε τυπε εχεις στρωμενο επιτελειο εδω και πας και ρωτας εξωτερικους δικηγορους.... :S :S :S :Sειχαμε μιλησει για το θεμα
αλλα μου πε αυτο αλλα ο δικος μου![]()
καλα ρε τυπε εχεις στρωμενο επιτελειο εδω και πας και ρωτας εξωτερικους δικηγορους.... :S :S :S :Sειχαμε μιλησει για το θεμα
αλλα μου πε αυτο αλλα ο δικος μου![]()
σαν ασθενεια αυτισμου ακουγεται αυτο...ακου μηδιστης :S
μπολντιστης δεν μπορεις πια να γινεις....εκλεισε το μαγαζι,το πηραν τα μικελμουνης ητανε, πουλησε τους πιστους οπαδους τουτι θα γινουμε τωρα? μπολντιστες?
![]()
εχεις χαζεψει απο τη πολυ μαλακια ε?ποτέ μη σώσεις φάε ένα ξόρκι τώρα μαλάκα
ματσαρόν ματσαρόν ρούφα τον ρούφα τον
;)
το πιο αποτυχημενο ηταν ο αλεξισμος τυπε :Sο μπολντισμος ηταν το πιο αποτυχημενο κινημα εντος του σαϊτ.
μελη 2 ολα κ ολα...γνωστοι σε ολους.
ζητω ο νωντας.
ζητω το Φως.
Νωντισμος>> Αγαπη>>Ουμανισμος
οχι μαν...αυτο ηταν ανυπαρκτο...ηταν μια προσπαθεια επιθανατιου ρογχου.το πιο αποτυχημενο ηταν ο αλεξισμος τυπε :S
κρατα το λιγο να το χεσεις μεταπαιδια ηπια σκετο ελαιολαδο στο καπακι σαν σφηνακι για ν παρω τα καλα λιπαρα
θελω να ξερασω τωρα
καλυτερα να πινεις μουρουνελαιο τυπεπαιδια ηπια σκετο ελαιολαδο στο καπακι σαν σφηνακι για ν παρω τα καλα λιπαρα
θελω να ξερασω τωρα
τι να φαω για βραδυ;είπα να φάω κάτι καλό απόψε και πήρα κοτο με πατάτες φούρνου απ'έξω σκατά ήταν κοτο άνοστο και πατάτες σκληρές και σκατά γεύση![]()
τι να φαω για βραδυ;
κλαμπ σαντουιτσ περιποιημενο;
πιτογυρο;
κρεπα;
τιποτα;
κλαμπάκι μαν θα πάρεις περισσότερη βιταμίνα ;)
τι να φαω για βραδυ;
κλαμπ σαντουιτσ περιποιημενο;
πιτογυρο;
κρεπα;
τιποτα;
αθανατο πιτογυρο μολις χλαπακιασα![]()
μαν την πίτα ποτέ αλάδωτη αν σου πούνε έχουμε μόνο αλάδωτη να τους πεις να την βάλουν στον κώλο τους και μήνυση να φας για εξύβριση σε καλύπτει ο νόμος λόγω δικαιολογημένης αγανάκτησης ;)
ωραιοςαθανατο πιτογυρο μολις χλαπακιασα![]()
μαν την πίτα ποτέ αλάδωτη αν σου πούνε έχουμε μόνο αλάδωτη να τους πεις να την βάλουν στον κώλο τους και μήνυση να φας για εξύβριση σε καλύπτει ο νόμος λόγω δικαιολογημένης αγανάκτησης ;)