apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ζητω ο νωντας.
ζητω το Φως.
Νωντισμος>> Αγαπη>>Ουμανισμος
ζητω ο νωντας.
ζητω το Φως.
Νωντισμος>> Αγαπη>>Ουμανισμος
μονο Μήδας κι ας μην γαμησω ποτε κι ας μην γινω και αντιστράτηγος,ας φαω και στέρηση βαθμουόταν μου πειράξουν το μπου και την παοκάρα μου, θα μιλήσω, θα 'νεργήσω κι ό,τι θέλουν ας μου κάνουν![]()
μονο Μήδας κι ας μην γαμησω ποτε κι ας μην γινω και αντιστράτηγος,ας φαω και στέρηση βαθμου
και λίγο βαρουληβάλε και λίγο παοκ κάνει καλό ;)
γαμώ τον παοκ τον μπόκα και τα πουσταριά όλα![]()
πολυ αγριεμενος ξυπνησες σημερα μηδα τι εγινε ειχες ανησυχο βραδυ σε πειραξε το τοστακι?η παοκάρα μας![]()
και λίγο βαρουλη
πολυ αγριεμενος ξυπνησες σημερα μηδα τι εγινε ειχες ανησυχο βραδυ σε πειραξε το τοστακι?
δεν ηπιες μιλκο φραουλα για να ισσοροπησεις τις χημειες στο στομαχι σου γιαυτο τα παθαινεις ολα ;)το κοτόπουλο με πατάτες φούρνου και οι 4 σοκοφρέτες φουντούκι + 1 μεγάλο φουντούνι ;)
δεν ηπιες μιλκο φραουλα για να ισσοροπησεις τις χημειες στο στομαχι σου γιαυτο τα παθαινεις ολα ;)
εγω και ο νωντας ειμαστε ενα ον μια κοινη οντοτητα ποτε θα το καταλαβεις?παιδιά να ξέρετε ο μέμος δεν είναι κλώνος του νώντα επαναλαμβάνω δεν είναι κλώνος του νώντα ;)
οχι δε βγαινει αλλα οι παλιοι το ξεραμε και εχουμε κρατησει απο τοτε αποθεμα που δε παθαινει τιποτα στο χρονο ;)βγαίνει ακόμα αυτό ή το κόψανε αν βγαίνει θα το πάρω απόψε να το δοκιμάσω έχω ακούσει καλά λόγια ;)
εγω και ο νωντας ειμαστε ενα ον μια κοινη οντοτητα ποτε θα το καταλαβεις?
οχι δε βγαινει αλλα οι παλιοι το ξεραμε και εχουμε κρατησει απο τοτε αποθεμα που δε παθαινει τιποτα στο χρονο ;)