Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

Επισκέπτης
θα εγραφες περισσοτερα εαν δεν ησουν χεσμενος για το ποτε θα φυγουν οι συγγενεις του αντι απο το σπιτι και ανοιξει το πισι και δει τις 100 ρουφιανιες του γλιτσα και σε μπαναρει ?  ;)

το αντίθετο όταν ξέρεις ότι είσαι υπ'ατμόν γράφεις όσα περισσότερα προλαβαίνεις πριν πάρεις ξανά τον πούλο ίσως όμως αυτό να είναι ένα σημάδι σχετικής απεξάρτησης ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
το αντίθετο όταν ξέρεις ότι είσαι υπ'ατμόν γράφεις όσα περισσότερα προλαβαίνεις πριν πάρεις ξανά τον πούλο ίσως όμως αυτό να είναι ένα σημάδι σχετικής απεξάρτησης ;)
ναι αλλα εσυ φοβασαι πως μαζι με το μπαν θα σβηστει και η καταθεση γνωσης εμπειριας και σοφιας που περιλαμβανουν τα ποστ σου  ;) :jerking:

Επισκέπτης

όταν το νικ δελολάνης διάβαζε στο ξεκίνημα του σάιτ το παραπλανητικό κειμενάκι που έγραφε για το μπουρδέλο της Φυλής 67 ότι αν σας αρέσουν οι δίμετρες γκόμενες με τις ποδάρες που βλέπετε στις ταινίες από την άλλη πλευρά του ατλαντικού τότε να το επισκεφτείτε και πήγαινε το νικ αυτό με την ελπίδα να δει δίμετρη μουνάρα και έπεφτε σε κοινές θνητές και βγάλε ήταν καλά τότε ε, άσχετο αυτό αλλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου με έτρωγε πολλά χρόνια ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
όταν το νικ δελολάνης διάβαζε στο ξεκίνημα του σάιτ το παραπλανητικό κειμενάκι που έγραφε για το μπουρδέλο της Φυλής 67 ότι αν σας αρέσουν οι δίμετρες γκόμενες με τις ποδάρες που βλέπετε στις ταινίες από την άλλη πλευρά του ατλαντικού τότε να το επισκεφτείτε και πήγαινε το νικ αυτό με την ελπίδα να δει δίμετρη μουνάρα και έπεφτε σε κοινές θνητές και βγάλε ήταν καλά τότε ε, άσχετο αυτό αλλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου με έτρωγε πολλά χρόνια ;)
πες κι αλλα, ανοιξε μας την ψυχη σου  ;)

Επισκέπτης
πες κι αλλα, ανοιξε μας την ψυχη σου  ;)

αυτό ήθελα να πω το είπα κάποιος από το τότε παλιό σάιτ ήθελε (?) να παραπλανήσει τους αμύητους λες και δεν ήξερε όταν το έγραφε σαν στανταράκι του σπιτιού ότι δεν υπάρχουν στανταράκια στις πουτάνες και τα σπίτια μου είχε κοστίσει πολύ αυτό τότε ένιωσα ότι με είχαν εξαπατήσει ;)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
σου άρεσε συνήθως αυτό το λένε οι κανατοκέφαλοι για να κερδίσουν λίγο χρόνο μέχρι να βρουν τι πρέπει να πουν ;)

μου το ειχε πει ενας στο στρατο οταν του ειχα πει οτι θα κατεβω κατω κ θα γαμησω την εσσο

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Πες μου ένα μπουρδελάκι να πηγαίνω.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
θα εγραφες περισσοτερα εαν δεν ησουν χεσμενος για το ποτε θα φυγουν οι συγγενεις του αντι απο το σπιτι και ανοιξει το πισι και δει τις 100 ρουφιανιες του γλιτσα και σε μπαναρει ?  ;)
κανεις δεν θα μπαναρει τον μηδα γιατι αν τον μπαναρει εχω οπλισει το οπλο και πυροβολω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom