Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 814
- Πόντοι
- 656
δεν ξέρω τι συμβαίνει φίλε αλλά όπως βλέπεις κάνω την πάπια![]()

που εχει φτασει η χαιτη σου? την κανεις κοτσο?θα παρω τη μηχανη κ θα τριμαρω ολο μου το σωμα ακομα κ μασχαλες
μονο χαιτη κ μουσι θα αφησω απο τριχες
ξυρισε το μουσι.....τι εισαι ;κανας γυφτος;θα παρω τη μηχανη κ θα τριμαρω ολο μου το σωμα ακομα κ μασχαλες
τι συμβαινει;ως συνηθως νικησαμε.....ημασταν ειμαστε καιθα ειμαστε για παντα εδω ενω καποιους αλλους τους τρωει το χωμα
θα φιλοξενει τιποτα συγγενεις στο σπιτι ο ψευτοαντμιν κα θα ντρεπεται να ανοιξει το σαϊτ στο πισι ;) μεχρι να φυγουν εισαι ασφαλης, α και μη πιστευεις τις πιπες του γλ, καθως σου εγραφε το ποστ στηριξης πρεπει να πατησε πανω απο 30 φορες το ρουφιανοκουμπο ;)
που εχει φτασει η χαιτη σου? την κανεις κοτσο?
θα παρω τη μηχανη κ θα τριμαρω ολο μου το σωμα ακομα κ μασχαλες
ξυρισε το μουσι.....τι εισαι ;κανας γυφτος;
ξυρισε το μουσι.....τι εισαι ;κανας πουστης;οι γυφτοι δεν εχουν μουσι
φυσικά και θα τριμάρεις μασχάλες απορώ που το λες σαν κάτι αξιοπερίεργο![]()
σε μία από τις επισκέψεις στο Όρος είχα συναντήσει σαλταρισμένο προσκυνητή που άρχισε να εξιστορεί προσωπική του εμπειρία με μια τύπισσα που είχε γνωρίσει και τελικά αποδείχτηκε ότι του την είχε "στείλει" έενας που τον μισούσε για να τον καταστρέψει, η τύπισσα λέει ασχολούταν με ρέικι και τέτοια όταν την πηδούσε του ζητούσε να κατεβάσει από τον τοίχο τις εικόνες των αγίων και να τις απομακρύνει από το δωμάτιο και πίστευε ότι είχε μπει στον νου του και τον έλεγχε για να μην φύγει από κοντά της, δεν θυμάμαι ακριβώς την κατάληξη αλλά τον είχε καταστρέψει και κατέφυγε σε έναν ιερέα που τον βοήθησε , όση ώρα τα εξιστορούσε έλεγα από μέσα μου τι μαλακίες λέει αλλά ποτέ δεν ξέρεις πλέον που γνώρισα τον μήδα αισθάνομαι ασφαλής δεν με πιάνει τίποτα![]()
παλια που εβλεπα τον σακη στο σεικ ιτ με το αμανικο οταν σηκωνε τα χερια φαινοντουσαν λιγες τριχες
μου ειχε κανει εντυπωση που δεν τις ξυριζε
ακομα το σκεφτομαι αυτο
το νωντα τον φαγαν τα σκουληκια , η γνωμη σου![]()
«Οι υψηλές θέσεις είναι σαν τα ψηλά βουνά που σε αυτά ανεβαίνουν οι αετοί και τα ερπετά»
γνωμη σας.
Πραγματικά τον κατάστρεψε! Του έδινε δωρεάν σεξ με αντάλλαγμα την επαναδιακόσμηση του σπιτιού του.
Είναι πάντα ύποπτο όταν σου δείχνει ενδιαφέρον μια γυναίκα. Μπορεί να είναι πράκτορας κάποιου εχθρού σου ή του εξαποδώ. Όπως στις αμερικάνικες ταινίες που η ομάδα ράγμπυ βάζει την μαζορέτα να την πέσει στον σπασίκλα του σχολείου με κρύφιο σκοπό να τον ξεφτιλήσουν μπροστά σε όλους στο σχολικό χορό.
πολλά πράγματα σε αυτόν τον κόσμο υπάρχουν αν και δεν τα βλέπουμε όπως π.χ. τα ηλεκτρόνια, το ρέικι, οι σκατομαγείες του μήδα κλπ όλα αυτά τα αντιλαμβανόμαστε από τις επιδράσεις που ασκούν στο περιβάλλον σήμερα γελάμε με τον γραφικό του Όρους παλιά οι ιεροεξεταστές γελούσαν με τον γαλιλαίο![]()
«Οι υψηλές θέσεις είναι σαν τα ψηλά βουνά που σε αυτά ανεβαίνουν οι αετοί και τα ερπετά»
γνωμη σας.
ο χριστόδουλος το είχε πει αυτό αλλά κάπως διαφορετικά ότι στις κορυφές ανεβαίνουν οι αετοί ανεβαίνουν όμως και τα φίδια![]()