redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 97
- Πόντοι
- 376
εγω δεν διαβαζω το σαιτ τυπε,μονο γραφωπιο παλια απο σενα τυπε
εγω δεν διαβαζω το σαιτ τυπε,μονο γραφωπιο παλια απο σενα τυπε
ουτε εγω τυπε....το σαιτ ενημερωτικα μου ειναι παντελως αχρηστο.....διοτι εγω ειμαι η ενημερωση εκει που παιζω μπαλα.....ανταποκριτης....με πιανεις....;εγω δεν διαβαζω το σαιτ τυπε,μονο γραφω
πιο παλια απο σενα τυπε
δεν κανω προφιλ τυπε μονο ανφας.....το προφιλ μου ειναι χαλιαΤύπε,πότε είχες κάνει το πρώτο σου προφίλ εδώ...?![]()
δεν κανω προφιλ τυπε μονο ανφας.....το προφιλ μου ειναι χαλια![]()
ναι ρε τυπεουτε εγω τυπε....το σαιτ ενημερωτικα μου ειναι παντελως αχρηστο.....διοτι εγω ειμαι η ενημερωση εκει που παιζω μπαλα.....ανταποκριτης....με πιανεις....;
ουτε εγω τυπε....το σαιτ ενημερωτικα μου ειναι παντελως αχρηστο.....διοτι εγω ειμαι η ενημερωση εκει που παιζω μπαλα.....ανταποκριτης....με πιανεις....;
α ετσι ε?δεν κανω προφιλ τυπε μονο ανφας.....το προφιλ μου ειναι χαλια![]()
Σε βλεπω ως αξιολογη παρουσια στο σαιτ ;)ουτε εγω τυπε....το σαιτ ενημερωτικα μου ειναι παντελως αχρηστο.....διοτι εγω ειμαι η ενημερωση εκει που παιζω μπαλα.....ανταποκριτης....με πιανεις....;
το πιο αχρηστο νικ ειναι τυπε :-Σε βλεπω ως αξιολογη παρουσια στο σαιτ ;)
ειναι μοντεραιτορ και στους τοπ 10 αξιολογητες τυπετο πιο αχρηστο νικ ειναι τυπε :-
αρχιδια ειναι ;) δεν περναει ο λογος του πουθενα, για να καθαριζει τα φλοκια απο τα τσοντοθρεντ τον εχουνεειναι μοντεραιτορ και στους τοπ 10 αξιολογητες τυπε![]()
κατεψυγμενες τρως ρε τυπε?εφαγα πατατες μακειν
τις κανονικες ή αυτες με τη φλυδα?εφαγα πατατες μακειν
αρχιδια ειναι ;) δεν περναει ο λογος του πουθενα, για να καθαριζει τα φλοκια απο τα τσοντοθρεντ τον εχουνε![]()
να γραψει λες και στο τοπικ ημερησια ενημερωση για χεσιμο ?τις κανονικες ή αυτες με τη φλυδα?
να γραψει λες και στο τοπικ ημερησια ενημερωση για χεσιμο ?