memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
poly :'(σου ελειψε?
poly :'(σου ελειψε?
:Sνωντας τελος .-
σ αρεσε;oraios monologos gl
σ αρεσε;
τι τουφιτσες και παπαριτσες;στο κεφαλι πανω εισαι τελειος καραφλος η εχεις μικρες τουφιτσες απο τριχες
τι τουφιτσες και παπαριτσες;
πιστευω θα χεστηκε λιγο κ αυτος τωρα με τον σεισμο
θα εβλεπε καμια ξενη σειρα :-* :-* :-* :-*
μεγάλε μέσα έπεσες σ'όλα ήταν η πρώτη φορά που μπορώ να πω ότι φοβήθηκα σε σεισμό![]()
![]()
otan εγινε ο πρωτος πηγα κ εβαλα το κρανος απο τον αυτοματο σατανα
αλλα δεν βγηκα απο το σαιτ
τα κουφαρια μας διπλα στα λαπτοπ θα τα βρουνε
otan εγινε ο πρωτος πηγα κ εβαλα το κρανος απο τον αυτοματο σατανα
αλλα δεν βγηκα απο το σαιτ
τα κουφαρια μας διπλα στα λαπτοπ θα τα βρουνε
εγώ σχεδίασα ακαριαία στο μυαλό μου την πορεία διαφυγής σε περίπτωση που χόντραινε το πράγμα είχα διαβάσει ότι είναι πιο φρόνιμο να ανεβαίνεις στην ταράτσα για να μην σε πλακώσουν τα μπάζα σε περίπτωση κατάρρευσης αλλά παπάρια εγώ θα κατέβαινα τις σκάλες αυτό μου υπέδειξε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης εκείνη την στιγμή ;)
εγω σκεφτομουν κ τον θανατο κ οτι θα δω τον δημιουργο κ μπορω να σου πω οτι ενιωθα καποια χαρα
οντως αν πας να κατεβεις δεν θα προλαβεις αν ειναι δυνατος κ θα σε λιωσει το ιδιο σου το σπιτι
εγω σκεφτομουν κ τον θανατο κ οτι θα δω τον δημιουργο κ μπορω να σου πω οτι ενιωθα καποια χαρα γιαυτο μαζι με τον φοβο που ειναι φυσιολογικο λογο της ανθρωπινης φυσης
μετα που δεν επεσαν τα σπιτια ενιωσα ενα κενο κ εστριψα ενα τσιγαρο
έτσι κι αλλιώς ο μόνος έντιμος θάνατος είναι σε περίπτωση πολέμου ή αυτοθυσίας όλοι οι άλλοι τα ίδια σκατά είναι να 'χαμε να λέγαμε τι δίπλα στο λάπτοπ τι στην τηλεόραση ίσα ίσα στο λάπτοπ θα πούνε οι συγγενείς ότι εργαζόταν το παλικάρι αργά τη νύχτα ;)