Επισκέπτης
ναι εργαζομασταν στη μαλακια
εγώ πιστεύω μπουρδελιώτης, μπόκολος και λοιπά άθεα μουνόπανα εκείνο το βράδυ σταυροκοπήθηκαν ;)
ναι εργαζομασταν στη μαλακια
εγώ πιστεύω μπουρδελιώτης, μπόκολος και λοιπά άθεα μουνόπανα εκείνο το βράδυ σταυροκοπήθηκαν ;)
εχω δει αθεο μουνοπανο να κανει το σταυρο του στο στρατο πριν μπει στο σ130 σε πτηση προς ελευσινα
έπρεπε να απευθυνθεί στο μπιγκ μπανγκ και στα κουάρκ το μουνόπανο
ποιά η γνώμη σου για πάολο κοέλιο![]()
ειναι ωραιος ο παολο
λεει οτι ολες οι θρησκειες ειναι το ιδιο κ οδηγουν στον ιδιο θεο
κ εγω αυτο πιστευω
τα αλλα τα εχουν ορισει οι ανθρωποι κ εχουν φανατιστει γυρω απο αυτα για την κονομα
δλδ αμα πεις γαμω τον μωαμεθ η τον χριστο σου ειναι σαν να λες γαμω την αλασκα κ την ισλανδια η γαμω τους σικαγο μπουλς![]()
μαν εγώ χέζω τον πάολο και τις συμπαντικές παπαριές του φυσικά ζηλεύω την φήμη και τα πλούτη του και ελπίζω να πεθάνει στην ψάθα![]()
O Νώντας είναι ο πραγματικός Θεός. Όλοι οι άλλοι είναι οδοντόπαστες.
μηδας απο το αρχιμηδας;που χαθηκε ο μηδας βρε παιδια
se komplara με τους σικαγο μπουλς φιλε?
λίγο ναι αλλά πιο πολύ έμεινα στον ατυχή παραλληλισμό μωάμεθ και Χριστού, ο πρώτος ήταν τσαρλατάνος ψευδοπροφήτης ενώ ο δεύτερος θεός ο ίδιος ως το δεύτερο πρόσωπο του τριαδικού ομοουσίου και αδιαιρέτου ενός αληθινού θεού ;)
εχεις δει σφηνωμενο κωλοχαρτο σε κωλοτρυπιδα γκομενας οταν ηταν στα 4?
εσύ δεν είχες δει και φυλλαράκι δάφνης από φακές ή κάτι τέτοιο![]()
εχεις μνημονικο σκατοκουφαλα![]()
γενικά ό,τι έχει να κάνει με χέσιμο τα συγκρατώ ποτέ δεν ξέρεις που θα σου χρειαστούν αυτές οι ίνφο μικρά διαμαντάκια ;)
χαραμιζεσαι εδω μεσα ρε φιλε
ελα να παμε μαζι ελβετια να δουλευουμε στο σερν
θα πιασουμε 2αρι με 1200 6 κ 6 ο καθενας μας
θα ειναι κ ο τσολιας ψωλιας εκει κ θα φερω κ τον δυσκοληεγγραφη
ο νωντας μας πουλησε οποτε γαμιεται
τσολιας =βελβυ την γνωμη σουο τσολιάς κάνει πολύ ποδήλατο θα στειρωθεί από την σέλα![]()