dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
μπα...θα τον τρολαρω εκει που θελει να γραφει...ας τον.Εχω ραμματα. ;)παρέσηρε τον στα πορνοθρεντ και βάλε τον βοσκό να ξυγηθεί
![]()
μπα...θα τον τρολαρω εκει που θελει να γραφει...ας τον.Εχω ραμματα. ;)παρέσηρε τον στα πορνοθρεντ και βάλε τον βοσκό να ξυγηθεί
![]()
χαλας την πυραμιδα μαν
ληγμενα παιρνεις κ συ ρε μαν? :S :S
ο τυπος εβριζε σπιτια,μαναδες κτλ...ασε που ειχε τσακωθει σχεδον με ολους....με εμενα δεν ειχε προλαβει,αλλα ηταν θεμα χρονου,....
τι μαλακας αυτος ο μποκας στο αλλο θρεντ..μιλαμε για πολλα κιλα...
ζητω ο Νωντας.οι απιστοι στην φωτια.
τεσπα ο καστελισμος κατεγραψε ηττα απο τον νωντισμο......εν συντομιαAπό πλευράς ποσότητας ήταν ο κορυφαίος που πέρασε απ' το σάιτ. Από πλευράς ποιότητας η συνηθισμένη σαβούρα.
Διαβάστε σχόλιο τύπου πιο κάτω:
That was a quality slap, nice wind up and whip to it. When I saw the 8 ball jacket, the ear flap hat, and it wasn't was a hipster wearing it, I knew it was going to be good. That combination equals a guy that gave his last fuck around 1992ish.
σειρα εχει ο Μπολντισμος...αν κ νομιζω 3 ατομα ειναι ολοι κ ολοι....τεσπα ο καστελισμος κατεγραψε ηττα απο τον νωντισμο......εν συντομια
τον χασοδικισμο μην πειραξετε μονο ετσι?σειρα εχει ο Μπολντισμος...αν κ νομιζω 3 ατομα ειναι ολοι κ ολοι....![]()
![]()
θα το αφησω στην κριση του Νωντα.
Αυτος Δικαζει κ αυτος μοιραζει.
Αυτος εκδιωξε Καστελ απο τις παραδεισενιες πυλες του μπου.
μπορουμε και να χεσουμε στο ανοιγμενο απο την μποτα μας κρανιο τουΘα του καταστρέψουμε και την υστεροφημία. Θα κατουρήσουμε στο πτώμα του.
τον Αλεξ εννοεις?τον χασοδικισμο μην πειραξετε μονο ετσι?![]()
ναιτον Αλεξ εννοεις?![]()
ποιος ειναι αυτος;
αυτοςποιος ειναι αυτος;
μπα...θα τον τρολαρω εκει που θελει να γραφει...ας τον.Εχω ραμματα. ;)
θα παμε σε μπαραζαυτος1-1
στο βολο?θα παμε σε μπαραζ![]()
τον διέγραψαν ?
κρίμα,cool τύπος....
τους τα έλεγε ωραία![]()
στον βολο στον βολο μας επιασαν τον κωλοστο βολο?![]()
τεσπα ο καστελισμος κατεγραψε ηττα απο τον νωντισμο......εν συντομια