gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
μαλλον οχι τυπε,δεν μου στειλε πμ ακομαο σταμουλης φετος δεν θα σηκωσει θρεντ με τον mr.malaka της χρονιας?
μαλλον οχι τυπε,δεν μου στειλε πμ ακομαο σταμουλης φετος δεν θα σηκωσει θρεντ με τον mr.malaka της χρονιας?
ανωνυμοι πιρφοροι, μαλλον μκο θα ειναι ;)ο αλεξ ιδρυτης κινηματος,πολιτικου κομματος η θρησκευτικης πεποιθησης?
θα παρουν και επιχορηγηση απο τον αντωνη τυπεανωνυμοι πιρφοροι, μαλλον μκο θα ειναι ;)
Πόσο κοστίζει?Εννοείται ότι θα εγγραφεις φανταζομαι. Και ειπαμε. Και την Ερη μαζι.
ανωνυμοι πιρφοροι, μαλλον μκο θα ειναι ;)
και δεν θα διεξαχθει φετος δηλαδη η διοργανωση ?μαλλον οχι τυπε,δεν μου στειλε πμ ακομα
Μόνο την αναγραφη "Αλεξότυπος" στο προφιλ.Πόσο κοστίζει?![]()
και δεν θα διεξαχθει φετος δηλαδη η διοργανωση ?
αλλος κλωνος αυτος....Θα αναστηθεί ο σφέκας... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Σκεφτόμουν να ανοίξω φαλαφελάδικο,Δ.Αττική...αλλά είναι άσχετοι και δεν θα τράβαγε.... :-
κοιτα τι παιζει περιστερι τυπεΤύπε,για Περιστέρι έλεγα...αλλά είναι γίδια...![]()
Τύπε,για Περιστέρι έλεγα...αλλά είναι γίδια...![]()
για μπαλα ειχες παει τυπε? τι να το κανεις το νυχι αχρηστο ειναιγαμηθηκα...χτυπησα μεγαλο δαχτυλο του ποδιου κ μαυρισε ελαφρως πλαγια το νυχι....οχι η ριζα ομως...εβαλα παγο κρουμυδια....ποναω σαν πουστης...εχω βγαλει αλλες 3 φορες νυχι στον παρελθον...ελπιζω να την γλιτωσω τωρα...πουτανα κενωνια.