alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
...και πραγματικη...Συγγνωστη??
...και πραγματικη...Συγγνωστη??
Αφου το λέει ο Μεγαλειότατος να του δωσουμε ενα περιθωριο να αναθεωρησει...και πραγματικη...
αει σιχτιρ Κωστακη μεσημεριατικα ναουμε...ουφ εχεσα επιτελους....
λετε να με πειραξε κατι η φταινε οι μαλακιες που διαβαζω εδω μεσα??
![]()
![]()
αει σιχτιρ Κωστακη μεσημεριατικα ναουμε...![]()
βαλτο στην ημερησια για χεσιμο...μας λειπει υλικοκαλα το διεγραψα.μα πραγματικα μερικα ποστ ειναι πιο σιχαμερα απο αυτο
![]()
![]()
Ο Μεγαλειότατος διάκειται ευμενως προς τον Εκτορ Λόπεζ.
Είναι σε πλανη.
Τον περιμενουμε...
βαλτο στην ημερησια για χεσιμο...μας λειπει υλικο![]()
τυπε ηταν σοβαρη υποθεση οπως του καρατζον ή να χαμε να λεγαμε????Αλάνια μου θα μου επιτρεψετε να εκφρασω μια αναγκη μου.
Θελω δημοσια να ευχαριστησω τον alex71 που απο το καλοκαιρι και μετα,ολο αυτο το διαστημα με ΒΟΗΘΗΣΕ παρα παρα πολυ με τις νομικες του συμβουλες και καταφερα να βγαλω ακρη σε μια υποθεση που πολλοι δικηγοροι μου πουλαγαν φουμαρα πως ηταν χαμενη κ δεν θα επρεπε καν να προσπαθησω να τη λυσω..
Οταν συναδελφοι του μου ελεγαν ΜΑΛΑΚΙΕΣ πως δεν αξιζει καν να προσπαθησω,ο ιδιος μου ανοιξε τα ματια και με ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕ στο να βρω τον σωστο νομικο δρομο.
Υ.Γ. Για οσους βιασουν και επειδη σιγουρα καποιοι θα το πεταξουν:οχι δεν με γλιτωσε απο χρεη ή φυλακη ΑΛΛΑ εκανε κατι καλυτερο:μου εδειξε το νομικο τροπο να εξασφαλισω την ψυχικη μου ηρεμια και να μην αφησω την περιουσια μου στα χερια ψευτομαφιοζων αληταραδων.
ο καρατζον μεσα δεν ειναι τυπε?τυπε ηταν σοβαρη υποθεση οπως του καρατζον ή να χαμε να λεγαμε????![]()
![]()
![]()
![]()
μπηκε τελικα τυπε???ο καρατζον μεσα δεν ειναι τυπε?
νομιζω οτι τον μπουζουριασαν τυπε :Sμπηκε τελικα τυπε???![]()
![]()
![]()
ετσι ειναι.....ολο τα μασουσε και δεν ελεγε τι πραγματικα ισχυει...αν και αυτος τα ελεγε σταρατα στον αλεξ,τωρα θα ηταν για φαι στα βλαχικα...
βασικα του αποκαλυψε πως η δηλωση του νομου 105 ειναι πλεον δηλωση του νομου 1588....δε μπορεις να πεις, του εσωσε τη ζωη με τετοια δικηγορικη επιτυχιατυπε ηταν σοβαρη υποθεση οπως του καρατζον ή να χαμε να λεγαμε????![]()
![]()
![]()
![]()
νομιζω οτι τον μπουζουριασαν τυπε :S
τυπε μαλλον θα βρισκεται σε καμια γαστονομικη εκστασηέχει χάσει το password τυπε....μην τα ξαναλεμε... ;)![]()
![]()
![]()
μπορει και να μεσολαβησε στον σαμαρα να του μειωσουν τον ενφια τυπε....βασικα του αποκαλυψε πως η δηλωση του νομου 105 ειναι πλεον δηλωση του νομου 1588....δε μπορεις να πεις, του εσωσε τη ζωη με τετοια δικηγορικη επιτυχια![]()