dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
οχι ρε μαν...επεσα απο την σκαλα πριν καμμια ωρα...για μπαλα ειχες παει τυπε? τι να το κανεις το νυχι αχρηστο ειναι
οχι ρε μαν...επεσα απο την σκαλα πριν καμμια ωρα...για μπαλα ειχες παει τυπε? τι να το κανεις το νυχι αχρηστο ειναι
και την εβγαλες μονο με ενα μαυρισμενο νυχι τυπε?οχι ρε μαν...επεσα απο την σκαλα πριν καμμια ωρα...
οχι ρε μαν...επεσα απο την σκαλα πριν καμμια ωρα...
γλιστρισα μπιλυ :Sπως τα καταφερες,μαν :o
χτυπησα κ το χερι,αλλα δεν γαμιεται...το νυχι με νοιαζει.και την εβγαλες μονο με ενα μαυρισμενο νυχι τυπε?
καλα εισαι
γιατι τυπε?γλιστρισα μπιλυ :S
χτυπησα κ το χερι,αλλα δεν γαμιεται...το νυχι με νοιαζει.
αφου μαυρισε ,θα φυγει στανταρ....εχω βγαλει 2 στο στρατογλιστρισα μπιλυ :S
διχαλα φοραω μεσα στο σπιτι μαν...σαγιοναρα...για αυτο γαμηθηκε το ποδι...γιατι τυπε?
θα φορεσεις διχαλα και δεν θες να φαινεται?![]()
τυπε βαψτα ολα μαυρα τοτε και τρεχα να χτυπισεις κανα γκοθ γκομενακι ;)οχι ρε μαν...επεσα απο την σκαλα πριν καμμια ωρα...
Ειχα εγω τύπε. Και με καλεσε καποτε σπιτι της και ανοιξε την ντουλαπα και ειχε εικοσι ιδια μαυρα φουστάνια.τυπε βαψτα ολα μαυρα τοτε και τρεχα να χτυπισεις κανα γκοθ γκομενακι ;)
μονο πλαγια μαυρισε...οχι κατω στην ριζα...ψηλα ψηλα διπλα που ενωνεται στο δερμα.2-3 cm...αφου μαυρισε ,θα φυγει στανταρ....εχω βγαλει 2 στο στρατο
![]()
τυπε γιατι τετοιο κολλημα με το νυχι????μηπως ηταν το τυχερο σου νυχι???διχαλα φοραω μεσα στο σπιτι μαν...σαγιοναρα...για αυτο γαμηθηκε το ποδι...![]()
το χερι πρηστηκε,αλλα οκ.
ειμαι καλα.
γρουσουζια
βαψτα και τα υπολοιπα μαυρα ρε τυπε και τι εγινε? μεταλας δεν εισαι αλλωστε?
http://[URL unfurl="true"]www.mycarforum.com/uploads/monthly_02_2014/post-52704-0-13005100-1393326083.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:tooth: :tooth:
θα πρεπει αν φορεσει κανα τετοιο τυπετυπε βαψτα ολα μαυρα τοτε και τρεχα να χτυπισεις κανα γκοθ γκομενακι ;)
πας ολοταχως για γαγγραινα ,καλυτερα κοψτο ολο το δαχτυλο τωρα πριν εξαπλωθειμονο πλαγια μαυρισε...οχι κατω στην ριζα...ψηλα ψηλα διπλα που ενωνεται στο δερμα.2-3 cm...
τα φουστανια μονο ειδες, τα στραπον δε τα ειδες?Ειχα εγω τύπε. Και με καλεσε καποτε σπιτι της και ανοιξε την ντουλαπα και ειχε εικοσι ιδια μαυρα φουστάνια.
αν βγει να το κανει φυλαχτο τυπετυπε γιατι τετοιο κολλημα με το νυχι????μηπως ηταν το τυχερο σου νυχι???![]()
![]()
![]()
![]()
Κατι δονητές οντως ειχε, ελευθερο κοριτσι ηταν, δεν ειδα κατι άλλο...τα φουστανια μονο ειδες, τα στραπον δε τα ειδες?![]()
αλλη φορα να φορας τετοια τυπε,μεχρι και μπαλα μπορεις να παιξεις,ριχνεις κατι κουντεπιεδιχαλα φοραω μεσα στο σπιτι μαν...σαγιοναρα...για αυτο γαμηθηκε το ποδι...![]()
το χερι πρηστηκε,αλλα οκ.
ειμαι καλα.
γρουσουζια